وقتی کرخت و کسل از خواب بیدار می شوید بدون شک برای سرحال شدن یک فنجان چای را دربرنامه کار خواهید داشت اما برای اینکه بیشتر جان بگیرید و به قول معروف دماغتان چاق شود بهتر است کنار صبحانه معمول یک خوردنی ویژه هم انتخاب کنید و خلاصه اینکه صبحانه تمام و کمالی بخورید. طبق وعده دیروز پیشنهاد صبحانه ما تخم مرغ عسلی است. همه ما البته با تخم مرغ عسلی آشنا هستیم اما گاهی تخم مرغمان آنطور که توقع داریم عسلی نمی شود. راهکار بسیار ساده است. فقط کافی است آن را دقیق اجرا کنید. در ضمن اگر صبحانه تان آنقدری که توقع داشته اید مفصل نبوده نگران نباشید چون برای ناهار کباب قفقازی در راه است.
صبحانه: تخم مرغ عسلی
برای تهیه این صبحانه ساده و البته سریع تنها ماده لازم خود تخم مرغ است که بسته به تعداد افراد و یا اشتهای خودتان انتخاب خواهد شد. به جز این شما باید برای اینکه تخم مرغتان به معنای واقعی کلمه عسلی شود باید روی زمان ها حسابی دقیق باشید. کل ماجرا بسیار ساده است و البته سریع.
روش تهیه:
1- در اولین مرحله باید بدانید که تخم مرغ عسلی بدین معنی است که سغیده تخم مرغ کاملا ببندد و زردی آن شل باشد. البته شل بودن زردی تخم مرغ به معنای خام بودن آن نیست.
2- فراموش نکنید که در ابتدای کار حتما تخم مرغ ها را بشویید چون پوسته تخم مرغ می تواند یکی از مراکز تجمع باکتری ها باشد.
3- بعد از اینکه تخم مرغ ها را شستید آنها را داخل ظرف گودی روی حرارت بگذارید و آنقدر روی آنها آب بریزید که کاملا روی تخم مرغ ها را بگیرد. سپس یک پیمانه نمک به آنها اضافه کنید. نمک کمک میکند تا بعد از پخت، پوست تخم مرغ آسان تر کنده شود.
4- حرارت در ابتدا باید آنقدر زیاد باشد که آب کاملا به جوش بیاید.
5- به محض اینکه آب به جوش آمد از روی ساعت 10 ثانیه بعد تخم مرغ ها را از آب خارج کنید. حواستان باشد که حتی 5 ثانیه بیشتر هم ممکن است تخم مرغ شما را خراب کند. بعد از اینکه تخم مرغ ها را پوست کندید کمی نمک بزنید و آنها را نوش جان کنید.
ناهار: کباب قفقازی
اگر صبح هفتم فروردین را با یک صبحانه سبک پشت سر گذاشته اید و حالا صدای اعتراض شکمتان از بابت گرسنگی درآمده به شما پیشنهاد می کنیم آستین ها را بالا بزنید و برای تهیه یک کباب ناب قفقازی آماده شوید. دیروز درباره مواد لازمی که باید در دسترس داشته باشید به شما توضیح دادیم و البته امروز همه آنها را با مقدارهای دقیقش برایتان تکرار می کنیم.
مواد لازم :
راسته گوساله : پاک کرده 600 گرم
پیاز قرمز متوسط : یک عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز : هر کدام یک عدد
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
جعفری : یک دسته خرد شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه:
1- گوشت را به قطعات متوسط تکه تکه کنید.
2- پیاز و فلفل دلمه ای را هم به قطعاتی در اندازه گوشت و یا کمی بزرگتر از آن خرد کنید.
3- همه این مواد را همراه مقداری جعفری به مدت یک ساعت در روغن بخوابانید.
4- بعد از یکساعت تکه های پیاز ، فلفل دلمه ای و گوشت را یکی در میانبه سیخ بکشید. توجه کنید که بین تکه های گوشت و فلفل و پیازی که به سیخ کشیده اید اصلا فاصله نباشد چون در غیر اینصورت آنها روی آتش خواهند سوخت.
5- حالا وقت کباب کردن تکه های گوشت روی آتش است. شما با چشم می توانید به راحتی تشخیص بدهید که چه موقع گوشت خام تان به کباب برشته قفقازی تبدیل شده است. یعنی در واقع باید قبل از اینکه گوشت ها روی آتش خشک و بدون آب شوند آنها را از روی حرارت بردارید.
6- بنا به ذائقه خودتان می توانید کباب قفقازی را با پلو و یا بدون آن سرو کنید.
فردا چی می خوریم؟
صبحانه هشتم فروردین یک صبحانه کاملا ایرانی است که شاید همیشه میل کرده باشید و این بار فقط با کمی تغییر و البته مزه بهتر آن را نوش جان خواهید کرد. ساندویچ خامه ای اسم این صبحانه است و برای موادلازم آن باید خامه ، پنیر لیقوان و کمی جعفری خرد شده و به طور کلی سبزیجات معطر دم دست داشته باشید. یک فنجان چای هم این صبحانه را برایتان تکمیل خواهد کرد. برای ناهار فردا اما یک پیشنهاد جدید برایتان داریم که در واقع مترادف است با یک طعم و مزه جدید. اگر به مزه های تند علاقه دارید. پیشنهاد فردای ما را که خورش کاری است از دست ندهید. مرغ ، پودر کاری ، ماست و مغز گردو از جمله مواد لازمی هستند که برای تهیه این خورش باید در دسترس شما باشند. اگر به دنبال تجربه کردن طعم های متفاوت هستید پیشنهادهای فردا ما را از دست ندهید.
4747
نظر شما