دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، با پیش بینی تحقق حماسه سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری، نامزدها را به رعایت اخلاق انتخاباتی دعوت کرد.

محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین، در پاسخ به سوالی که به فرمایشات روز گذشته مقام معظم رهبری و تاکید مکرر ایشان بر حضور حداکثری مردم اشاره داشت، گفت: با توجه به تجربیاتی که طی سه دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی داریم، به این باور قطعی رسیده‌ایم که ضریب حضور مردم در انتخابات به ضریب رضایت مندی مردم از ایران اسلامی تلقی می شود و با ضریب امنیت ملی ارتباطی مستقیم دارد.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب ادامه داد: همانطور که معظم له فرمودند کسانی‌که به دنبال انجام وظیفه شرعی و ملی خود هستند و کسانی که خواهان ایرانی مقتدر با تمامیت ارضی مقاوم و مقتدر در مقابل دشمنان هستند؛ موظف به مشارکت در انتخابات‌اند و مطمئن باشند که رای آنها حرکتی مثبت در دفاع از اسلامی بودن، ایرانی بودن، ملی بودن و رفاه آینده در کشور است.

به گفته دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، فارغ از اینکه مردم به چه کسی رای می‌دهند، کسانی که به دنبال انجام وظایف شرعی و ملی خود هستند باید در انتخابات شرکت کرده و با انتخابی بصیر و دقیق، به دنبال تحقق مطالبات خود باشند.

باهنر با اطمینان از اینکه مردم حماسه بزرگ دیگر می آفرینند، تذکری هم به خودش و دیگر مسئولان در جامعه داد که حضور میلیونی مردم را عامل رضایت آنها از عملکرد مسئولین اجرایی، تقنینی و قضایی ندانند و باور داشته باشند که این رای، رای به کلیت نظام است و همچنان انتقاداتی به عملکرد مسئولین وارد است که باید مرتفع شود.

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه هر کسی که رئیس جمهور شود، رقبایی دارد، ادامه داد: توقع و مطالبه ما از فرد پیروز در انتخابات این است که رقبا را رفیق و همراه خود بداند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه نامزد پیروز و نامزدهای شکست خورده در انتخابات، اخلاق پیروزی و شکست را داشته باشند، خاطرنشان کرد: فرد پیروز باید بداند که مادام العمر در چنین پستی نخواهد بود و این مسئولیت‌ها چون ابر بهار می گذرد و تنها آثار آن است که برای مردم، کشور و انقلاب می ماند. نامزدهایی هم که پیروز نمی شوند باید بدانند که دنیا به آخر نرسیده و بهتر است که به فرد پیروز کمک کنند.

باهنر با ابراز تاسف از اینکه گاهی رقابت های غیر ضروری پس از انتخابات نیز ادامه می یابد، گفت: هر چه منتخب مردم، رای بیشتری داشته باشد در مقابل سنگ اندازی رقبا مستحکم تر خواهد بود. البته درصد بالای رای به منتخب مردم، نباید او را مغرور کند و بپندارد که مادام العمر در این مسند خواهد ماند.

نایب رئیس مجلس در پایان ابراز امیدواری کرد که پس از انتخابات، رقابت‌ها به رفاقت تبدیل شود و دیگر نامزدها به فرد پیروز کمک کنند تا در خدمت بیشتر به مردم، موفق تر عمل کند.

/2929

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 298241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    126 1
    پس چرا آقا گفت اگه نظام رو قبول نداريد ايران رو كه قبول داريد پس تو انتخابات شركت كنيد ؟!!!! يك بام و چند هوا !!!
  • میم آزادی A1 ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    154 0
    هیچ این‌طور نیست جناب مهندس! مردم برای جلوگیری از فاجعه‌هاست که تصمیم گرفتند به آمدن. لعنت به برداشت‌های غرض‌ورزانه و دروغ از حضور مردم.
  • بی نام A1 ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    87 17
    واسه همین عدم رضایته که نمیخوایم رای بدیم
  • بی نام IR ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    126 1
    انتفاقا ضريب بالاي حضور مردم به دليل نارضايتي بود و اميد به تغيير كه حاصل نشد!
  • بی نام IR ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    101 1
    فکر کنم عده زیادی برای ایجاد تغییر می آیند
  • من A1 ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    134 0
    من نمیدونم این مسئولین اینصحبتها رو از کجا درمیارن میگن. رای دادن یعنی راضی بودن؟!!!!!!!
  • بی نام IR ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    109 0
    نه خیر اصلا اینطور نیست . حضور به معنای رضایت نیست ، حضور به معنای امید برای ایجاد تحول و برون رفت از وضع کنونی است .
  • سایه IR ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    89 0
    جناب با هنر این حرف شما مثل یک تلقین می ماند (از نوع بی اثرش). آن را که عیان است چه حاجت به بیان است. اصلن مگر شکی دارید؟؟؟ که مدام میزان حضور را با میزان رضایت می سنحید! (لابد شک دارید) روی دیگر سکه همان است که همه می دانیم و شنا انکار می کنید. امید است. امید به تغییر وضع موجود. امید به این که این همه نا رضایتی با حضور ما تبدیل به رضایت ما شود پس خواهشن چیزی نگویید آدم خنده اش بگیرد!
  • بی نام A1 ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    50 0
    باشه !
  • سعید IR ۰۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    92 0
    تو هیچ کجای دنیا اینجوری نیست متاسفانه با این نوع برداشت درصد بسیار بالایی رو از اومدن مایوس میکنین
  • بی نام A1 ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    87 0
    باهنر:ضریب حضورمردم در انتخابات ارتباط مستقیمی بارضایت مندی مردم ازایران اسلامی وتحقق امنیت ملی دارد::::::: همین ادعاها را کردید که بعضی مردم از صندوق فراری میشوند این اقا پیدا است که نمیخواهد تمام مردم در انتخبات شرکت کنند
  • بی نام IR ۰۸:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    96 1
    حضور به معنای رضایت نیست به معنای انتخاب بین بد و بدتر !
  • بی نام IR ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    91 0
    آره! تو راست میگی تو همونی هستی که باعث بدبختی همه ما شدی، تو بودی که احمدی نژادو آوردی
  • بی نام IR ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    74 1
    حرفت اشتباه باهنر. اشتباه. اتفاقا ميزان مشاركت مردم نشاندهنده نگراني مردم از وضع موجوده.
  • hadi A1 ۱۷:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    23 1
    با این تحلیلها فقط میخوان لج ما رو در بیارن تا نریم رای بدیم اونوقت یکی مثل جلیلی یا قالیباف رای بیاره بخدا از ترسشونه
  • بی نام A1 ۲۰:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳
    6 0
    بنده اگر راضی بودم اصلا در انتخابات شرکت نمیکردم و اصلا سیاست برایم مهم نبود و مهم نبود چه کسی رئیس جمهور یا رئیس مجلس شود دیروز را که باختیم چون نگران از فردای خود هستیم شرکت می کنیم و امید به درست شدن هم نداریم بلکه میخواهیم از این بدتر نشود