علیرضا زرین‌دست فیلمبردار فیلم سینمایی «تسویه حساب»‌ این تجربه را اثری متفاوت در کارنامه سینمایی خود در جریان همکاری‌هایش با تهمینه میلانی دانست.

زرین‌دست در گفت‌وگو با خبرآنلاین، درباره همکاری با میلانی در این پروِژه سینمایی گفت: «این پنجمین همکاری من با خانم میلانی بود که معتقدم این کار هم ویژگی‌های خاص خودش را داشت.»

او ادامه داد: «یک فیلم سینمایی همانند یک شهر است و کسی که این شهر را به خوبی می‌شناسد فیلمنامه‌نویس و کارگردان است. یک عده همراه کسی که شهر را می‌شناسد، راه می‌افتند و وارد این شهر می‌شوند و به مرور زمان با این موقعیت ها آشنا می‌شویم.»

زرین‌دست گفت: «فیلمنامه همانند شهری است که برای من به عنوان فیلمنامه‌نویس آن ناآشنا است. ما به مرور زمان با فضا آشنا می‌شویم و در جریان کار قرار می‌گیریم که در رسیدن به این شناخت، کارگردان و فیلمنامه‌نویس راهنماهای مناسبی هستند.»

او در مورد ویژگی‌های فیلمبرداری این کار گفت: «هر فیلمی می‌تواند قابلیت‌های بالایی برای پرداخت داشته باشد. هر فیلمنامه مانند زندگی است و می‌تواند راه به موفقیت ببرد. فیلمنامه‌ها اگر شرایط مناسب برای ساخت داشته باشند، می‌توانند به کاری قابل قبول تبدیل شوند و امکان تجربه تازه را به وجود آورد.»

زرین‌دست، گفت: «یکی از ویژگی‌های فیلمنامه «تسویه حساب» این بود که اغلب صحنه‌های آن داخلی بود. و نگاه آن متوجه روابط و ناهنجاری‌های اجتماعی بود. من تلاش کردم تا جایی که امکان دارد، با این فیلم همراهی کنم.»

او در مورد تاثیر زوایه دوربین بر نمایش ویژگی شخصیت‌ها گفت: «این شکل کار روانشناسی تصویر است. روانشناسی تصویر فلسفه‌ای مفصل دارد. فیلمبردار با توجه به شخصیت‌ها اندازه پلان‌ها، میزان نزدیک شدن به پرسوناژ، رنگ و باقی مسائل را تعیین می‌کند که در «تسویه حساب» تلاش کردیم زوایای دوربین و نکاتی از این دست متناسب با شخصیت‌ها باشد.»

کد مطلب 39526

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین