گروه اقتصاد: اواسط سال جاری توافقنامهای بین صندوق ضمانت صادرات و بانک مرکزی امضاء شد و بر اساس آن توافقنامه قرار بود که 100 میلیون دلار منابع جدید از محل تسهیلات حساب ذخیره ارزی برای بخش صادرات به سیستم بانکی اعم از خصوصی و دولتی اختصاص یابد.
به گزارش "خبرآنلاین"این توافقنامه با هدف بر طرف کردن بخشی از کمبودهای مالی اعتباری بخش صادرات به امضا طرفین رسید.
با گذشت حدود 6 ماه از امضا این توافقنامه و با وجود آنکه 100 میلیون دلار از محل تسهیلات حساب ذخیره ارزی به تصویب رسیده است اما هنوز این میزان اعتبار فعال نشده و سرنوشت این 100 میلیون دلار نامعلوم است و به بخش صادرات تزریق نشده است.
مسوولان وزارت بازرگانی هم حاضر به اظهار نظر در این خصوص نیستند و برخی از معاونان وزیر بازرگانی از امضای این توافقنامه اظهار بی اطلاعی می کنند.
نظر شما