خریداران اوراق مشارکت صنعت نفت اغلب ازژاپن و مالزی بودند و اروپایی ها استقابل نکردند .

در 4 ساعت اول عرضه 250 میلیون دلار اوراق مشارکت صنعت نفت در کشورهای خارجی حدود 100 میلیون دلار آن بفروش رسید و براساس پیش بینی ها تا آخر ساعت اداری امروز تمام این رقم بفروش می رسد.

براساس گزارش های مسوولان بانک ملت ، اغلب خریداران این اوراق بیشتر از کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای آسیای جنوب شرقی به‌ویژه ژاپن و مالزی هستند.

در این بین به گفته مدیرکل اداره خارجه بانک ملت ، بانک‌های خارجی به دلیل مشکلات تحریم به صورت غیررسمی خواستار خرید اوراق مشارکت شده‌اند.

این در حالی است که مقرر شده است یک میلیارد یورو اوراق مشارکت در چهار مرحله 250 میلیون یورویی و در سررسیدهای یک ماهه در بانک‌های ایرانی خارج از کشور توزیع شود؛ بر این اساس امروز (چهارشنبه 19 اسفند)، مرحله نخست از اوراق به‌طور کامل توزیع و منتشر شد. مقرر شده است یک میلیارد یورو اوراق مشارکت در چهار مرحله 250 میلیون یورویی و در سررسیدهای یک ماهه در بانک‌های ایرانی خارج از کشور توزیع شود؛ بر این اساس امروز (چهارشنبه 19 اسفند)، مرحله نخست از اوراق مشارکت ارزی توسعه پارس جنوبی به‌طور کامل توزیع و منتشر شد.

برهمین اساس پیش بینی می شود با توجه به استقابل چشم گیر کشرهای خارجی 750 میلیون دلار اوراق مشارکت دیگر به طور یکجا عرضه شود .

 

 

کد مطلب 48760

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین