۰ نفر
۲۳ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۳:۳۰

یکی از بزرگترین بلاهایی که می شود بر سر کسى آورد این است که ضریب حساسیت او نسبت به خطرها و تهدیدهارا کاهش دهیم ، در نتیجه نظام عصبی طبیعی او که قرار است هشدار دهنده باشد کارکرد عادی خود را از دست خواهد داد.

بدين ترتيب وقتى كه اين فرد حرارت آتش را احساس مي كند يا صداى طوفان را مي شنود به جاى برخاستن و سراسيمه شدن ، تنها كمي به اطراف خود مي نگرد و نهايتا فوقش ناله اى سرمي دهد ، زيرا به مرور بزرگترين تهديدها و خطرها را نيز احساس نخواهد كرد.
در مسايل اجتماعي نيز آنچه مي تواند در مقابل تهديدها و خطرها هوشياري و مراقبت ايجاد كند حفظ سطح اين ضريب حساسيت است.
شايد تا چند سال قبل كه رهبر بزرگوار انقلاب با نگراني شديد از تهديد مفاسد اقتصادي و اشرافيگري سخن مي گفتند ، كسي فكر نمي كرد كه اختاپوس مفاسد اقتصادي و اجتماعي اين گونه پاهاي خود را بگستراند و همه جا را فرابگيرد و به مرور براي همه عادي بشود .
در ماجراي مفاسد اقتصادي و مالي آن قدر با احساسات مردم و افكار عمومي بازي شد كه به مرور ضريب حساسيت كاهش پيدا كرده و مردمي كه از شنيدن خبر يك رشوه ساده در آغاز دولت سازندگي برمي آشفتند به مرور زمان متأسفانه امروز به جايي رسيده اند كه اگر مديري صالح و خدوم باشد به عنوان يك استثنا و نمونه و الگو از او ياد مي كنند !
مخاطباني كه بر اساس آموزه هاي قرآني حتى "مثقال ذرة" را چون كوه مي ديدند و بر طبق تعاليم نهج البلاغه آتش دنيا را قابل تحمل تر از جهنم مي دانستند و نسبت به هر خطا و تخلفي حساس بودند به مرور اين حساسيت را از دست دادند.
كساني كه يك ريال ربا را نجاستي مي دانستند كه مي تواند همه عالم را به تعفن بكشاند ، اندك اندك به جايي رسيدند كه آلودگي ربا همه اطرافشان را فرا گرفته و نمي توانند كاري بكنند.
اين خطر همه عرصه ها را تهديد مي كند و البته هيچ ساحتي را بي آسيب رها نخواهد كرد و در زمينه هاي مختلف فضاي عمومي را آلوده خواهد ساخت.
اگر ضريب حساسيت هايمان پايين بيايد و همين اندك هوشياري و مراقبت را از دست بدهيم هيچ معلوم نيست كه همين مقدار باقيمانده از شرافت و انسانيت و دينداري برايمان باقي بماند ، زيرا شيطان مي داند چگونه آرام آرام راه خود را باز كند و همه جا را فرابگيرد.

کد خبر 578447

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۴:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
    0 0
    حاج آقا شما ظاهرا دلنان خوش است خیلی.
  • حمید A1 ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
    1 0
    نویسنده محترم مقاله : مشکل اصلی این نیست که مردم حساسیت شان در مورد این موضوع کم شده ، این که علت نیست . این خود معلول عدم برخورد درست و قاطع مجموعه نظام با پدیده فساد اقتصادی است . موضوع اصلی این است که نظامی که با آن کشور اداره می شود در ذات خود فساد برانگیز است که این خود علت های فراوانی دارد که کارشناسآن فراوان گفته اند . فساد امروز حکم افیونی را دارد که از بس به مردم تزریق شده دوزهای بالای آن هم در کسی اثری ندارد ، نگویید چرا مردم حساس نیستند بگویید چه کسانی با چه اهدافی این سم مهلک را به اجتماع رنجور و از نفس افتاده ما تزریق میکنند. بنده فقط یک چیز را میدانم و آن این است که فقط آدم پاک است که میتواند با ناپاکی مبارزه کند . کسی که فاسد است قدرت و شهامت مبارزه با فساد را ندارد .
  • بی نام A1 ۲۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
    0 0
    ایشون یا روح علی محمد باب است یا خود بهائ الله قهرمان بیت العدل