انیمیشن «درون» با استقبال بسیار خوب تماشاگران در افتتاحیه فروشی فراتر از انتظار را تجربه کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین٬ این هفته در آمریکای شمالی، فیلم «دنیای ژوراسیک» و انیمیشن «درون» به ترتیب بیشترین فروش را در جدول این هفته به خود اختصاص دادند.

انیمیشن «درون» ساخته کارگردان تراز اول سینمای آمریکا، پیتر داکتر، پس از دو سال پیکسار را به پرده سینما بازگرداند. پیتر داکتر که کارگردانی انیمیشن موفق «بالا» را نیز بر عهده داشته است، توانست با «درون» امتیاز سینمایی A را از تماشاچیان کسب کند. شخصیت‌های داستان «درون» پنج احساس درون ذهن یک دختربچه‌اند. این پنج احساس یعنی خشم، شادی، غم، نفرت و ترس در تلاشند تا از این دختر جوان در مقابل حوادثی که در زندگیش روی می‌دهد، مراقبت کنند. هر چند انیمشن «درون» نتوانست از پس هیولاهای ماقبل تاریخ برآید اما در رقابتی شانه به شانه با فیلم «دنیای ژوراسیک»، بسیار بیشتر از پیش‌بینی‌ها در افتتاحیه فروخت. این انیمیشن در 3946 سالن سینما 91.1 میلیون دلار فروش داشت تا پس از قسمت سوم«داستان اسباب‌بازی» دومین فیلم پرفروش پیکسار در افتتاحیه لقب بگیرد. قسمت سوم انیمیشن «داستان اسباب‌بازی» 110.3 میلیون دلار در افتتاحیه فروخته بود. انیمیشن «درون» فیلم بسیار مناسبی برای یک آخر هفته خانوادگی بود، به صورتی که 71 درصد تماشاگران فیلم را خانواده‌ها تشکیل ‌دادند. این اثر در سطح جهان نیز در 37 بازار به فروشی بالغ بر 41 میلیون دلار دست یافت.

«دنیای ژوراسیک» این هفته نیز بر صدر جدول فروش تکیه زد و توانست 102 میلیون دلار دیگر نصیب سازندگان این اثر نماید. این فیلم این هفته با نمایش در 4291 سالن نمایش افت فروشی بالغ بر 51 درصد را نسبت به هفته گذشته تجربه کرد. فروش 10 روزه این فیلم در آمریکای شمالی به رغم خیره‌کننده 398 میلیون دلار رسیده است. «دنیای ژوراسیک» خارج از آمریکا نیز به روند فروش موفق خود ادامه داد، و در 66 بازار مختلف 160.5 میلیون دلار فروش داشت، تا فروش خارج از آمریکای خود را به رقم 583.1 میلیون دلار برساند. بدین ترتیب «دنیای ژوراسیک» تا کنون 981.3 میلیون دلار در سطح جهان فروش داشته است. این برای اولین بار است که یک فیلم به این سرعت به مرز یک میلیارد دلار فروش دست می‌یابد.

دیگر فیلمی که این هفته اکران خود را آغاز کرد «مخدر» به کارگردانی نیک فامویوا بود. این فیلم توانست در 2002 سالن سینما 6 میلیون دلار فروش داشته و در جدول فروش پس از «جاسوس» و «سن‌آندریاس» در رتبه پنجم قرار گیرد. «جاسوس» با فروشس بالغ بر 10.5 میلیون دلار جمع فروش خود در آمریکای شمالی را به 74.4 میلیون دلار رساند تا در مجموع به فروشی بالغ بر 170.4 میلیون دلار در سطح جهان دست یابد. فیلم «سن آندریاس» نیز با عبور از مرز 400 میلیون دلار در سطح جهان به کار خود ادامه داد. نکته جالب در جدول فروش این آخر هفته خروج فیلم «همراهان» از لیست ده فیلم اول جدول بود.

این آخر هفته اکران انیمیشن «مینیون‌ها» از استودیوی یونیورسال، خارج از آمریکا آغاز شد. این انیمیشن در 4 بازار خارجی توانست مبلغ قابل توجه 12.4 میلیون دلار فروش داشته باشد. خبر خوب برای انیمشن «درون» این است که اکران «مینیون‌ها» در آمریکای شمالی از 10 جولای آغاز خواهد شد.

این آخر هفته، فیلم عاشقانه «عدن» به کارگردانی میا هانسن نیز به صورت محدود در چند سینما به نمایش گذاشته شد. این فیلم توانست در پنج سالن سینما فروشی بیش از 20 هزار دلار داشته باشد. فیلم «عشق و بخشش» فروش خود در آمریکای شمالی را به 7.1 میلیون دلار رساند و فیلم «من، ارل و دختر مرده» با افزایش تعداد سالن‌های نمایش به 68 عدد توانست 351 هزار دلار فروش را تجربه کند. به این ترتیب و با احتساب تعداد کم سالن‌های نمایش، این فیلم در هر سالن سینما بیش از پنج هزار دلار فروش داشته است.

 

ردیف

نام فیلم

تعداد سالن‌های سینما

هفته اکران

فروش آخر هفته

فروش کل(در آمریکای شمالی)

1

دنیای ژوراسیک

4291

2

102 میلیون دلار

398.2 میلیون دلار

2

انیمیشن درون

3946

1

91 میلیون دلار

91 میلیون دلار

3

جاسوس

3558

3

10.5 میلیون دلار

74.3 میلیون دلار

4

سن آندریاس

3177

4

8.2 میلیون دلار

132.2 میلیون دلار

5

مخدر

2002

1

6 میلیون دلار

6 میلیون دلار

6

موذی : فصل سوم

2553

3

4.1 میلیون دلار

45.3 میلیون دلار

7

Pitch Perfect 2

2146

6

3.2 میلیون دلار

177.4 میلیون دلار

8

مکس دیوانه : جاده خشم

1424

6

 2.8میلیون دلار

143.6 میلیون دلار

9

انتقام‌جویان:عصر التران

1662

8

2.7 میلیون دلار

 449.3میلیون دلار

10

سرزمین فردا

1764

5

2 میلیون دلار

87.6 میلیون دلار

 منبع : هالیوود ریپورتر / 21 ژوئن/ترجمه: فرزاد مظفری

57241

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۳:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۱
    18 2
    از طرف تمام سینمادوستان خواهش می کنم نام فیلمها و سریالها رو ترجمه نکنید. کسانی که وارد این صفحه میشن، میدونن مطلب راجع به چه فیلم یا سریالی است و نیازی به ترجمه نامها نیست. معادل‌سازی این نامها فقط باعث سردرگمی میشه.