رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به بازیکنانی که از حضور در تمرینات تیم‌های ملی خودداری کنند هشدار داد که این افراد از حضور در کلیه فعالیت‌های فوتبال محروم می‌شوند.

مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی این را می گوید وادامه می دهد:« هیچ بازیکنی حق ندارد از حضور در تمرینات تیم ملی امتناع کند. اگر باشگاهی از حضور بازیکنانش در تمرین تیم ملی امید امتناع کند من براساس مذاکراتی که با شخص غلامحسین پیروانی داشته ام در صورت ارائه گزارش از سوی سرمربی تیم، این بازیکن را کنار خواهیم گذاشت چرا که مسئول باشگاه در تیم ملی به صورت عصاره دیده می‌شود به همین دلیل باید باشگاه‌ها در موفقیت تیم‌های ملی تلاش و همکاری‌های لازم را انجام دهند.»
وی ادامه داد:« براساس آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال ماده مستقلی را برای عدم حضور یک بازیکن در تیم ملی در نظر گرفته‌ایم که اگر بازیکنی از حضور در تیم ملی امتناع کند رسما مجوز حضور بازیکن در تمرینات را از او می‌گیریم چه برسد به اینکه بخواهد در مسابقه حضور داشته باشد. در این گونه موارد اعلام رسمی سرمربی تیم ملی یا سرپرست مبنای تصمیم گیری از سوی کمیته انضباطی خواهد بود.»

کد مطلب 104682

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۰
    0 0
    شریفی فقط در حد محروم کردن بازیکنان ، قدرت دارد و اگر راست می گوید و توان دارد تکلف باشگاههای خاطی و بدهکار مثل ابومسلم و پیام را هم معلوم کند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین