خبرگزاری بی.بی.سی روز یکشنبه در گزارشی نوشت: نزدک به بورس نیویورک پیشنهاد داد تا برای عملکردی بهتر با هم ادغام شوند.

خبرگزاری بی.بی.سی روز یکشنبه در گزارشی نوشت: نزدک به بورس نیویورک پیشنهاد داد تا برای عملکردی بهتر با هم ادغام شوند.

مسئولان بازار نزدک بزرگترین بازار معامله الکترونیک سهام در آمریکا و شرکت سرمایه گذاری آی سی ای، برای ادغام با بورس نیویورک، 11 میلیارد و 300 میلیون دلار پول نقد و سهام به این بورس پیشنهاد کره ادند.

این درحالی است که، پیش از این دویچه بورس در فرانکفورت و بورس نیویورک از توافق خود برای ادغام خبر داده بودند که به نظر می رسد با پیشنهاد نزدک، ادغام دویچه بورس و بورس نیویورک دستخوش تغییراتی شود.

بر اساس این گزارش، سه هزار و 450 شرکت، سهام خود را در بازار نیویورک عرضه می کنند. این رقم در بازار نزدک 2780 شرکت و در دویچه بورس 765 شرکت است. بازارهای بورس جهان بیش از پیش سیاست ترکیب و ادغام را به منظور کاهش هزینه های جاری خود دنبال می کنند.

در صورت ادغام نزدک با بازار بورس نیویورک، بزرگترین بورس جهان شکل خواهد گرفت. پیش از این، بازار بورس استرالیا و سنگاپور و بورس اوراق بهادار لندن و تورنتو ادغام شده بودند.

/32

کد مطلب 140402

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین