شاگرد نابغه استیفن هاوکینگ و مدیر ارشد سابق فناوری‌های مایکروسافت، دفتر کارش را به آشپزخانه منتقل کرده و دستور آشپزی لذیذترین غذاهای جهان را به روش علمی تهیه کرده است.

محبوبه عمیدی: کتاب «آشپزی مدرن» (Modernist Cuisine) نه‌تنها توسط تعدادی از سرآشپزها غیرقابل استفاده و جنون‌آمیز توصیف شده، بلکه با 2468 صفحه، کتاب ساده‌ای برای یادگیری آشپزی به نظر نمی‌رسد. از اینها عجیب‌تر نویسنده آن است که فیزیک کوانتوم را نزد استیفن هاوکینگ فراگرفته و سابقه مدیر ارشد بخش فناوری‌های مایکروسافت را در کارنامه دارد.

ناتان مایهرولد (Nathan Myhrvold) که تاکنون بیش از 500 اختراع را به ثبت رسانده، برای نوشتن این کتاب همراه با گروهی30 نفره بیش از 3 سال وقت صرف کرده است. این کتاب بیش از اینکه یک کتاب آشپزی باشد، تلاشی بی‌نظیر و تحسین‌برانگیز در زمینه علم غذا است که به گفته کارشناسان، خرید آن به قیمتی بیش از 630 دلار ارزشش را دارد.

مایهرولد در این کتاب به ساده‌ترین اصول آشپزی پرداخته و تمامی مراحل طبخ سبزیجات و گوشت‌ها را در شیوه‌های پخت گوناگون با نهایت وسواس بررسی کرده است. او حتی شیوه‌های مختلف تهیه سس‌ها را آزمایش کرده و عوامل میکروبی و شیمیایی و اشتباهات رایجی را که در آشپزخانه‌ و توسط سرآشپزها صورت می‌گیرد، نشان داده است. او تنها نابغه‌ای است که برنده رقابت‌های جهانی باربیکیو شده است!

در اینفوگراف اول، چگونگی پختن یک تکه همبرگر مغزپخت به نمایش درآمده (برای مشاهده اینفوگراف در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید) و در اینفوگراف دوم، چگونگی تهیه یک ساندویچ لذیذ همبرگر به‌همراه مخلفات کامل به نمایش درآمده است.

برای مشاهده اینفوگراف دوم در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

5353

کد خبر 175073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کاهو شناس! IR ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    7 4
    در اینفورگراف اصلی، عنوان شده که کاهو، کاهو رومی است! از نگارنده مطلب خواهشمند است اگر توضیحی در مورد این دخل و تصرف دارد برای خوانندگان عنوان کند.
  • ذوالفقار دانشی، دبیر سرویس دانش IR ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۰
    5 4
    با تشکر از کاربر محترم با نام کاهوشناس، در متن اصلی اینفوگراف عبارت "Romaine Lettuce" ذکر شده که نام نوعی کاهو با برگ‌های سبز تیره و بلند (همان کاهوی ایرانی) است. احتمالا شما کلمه Romaine را اشتباه خوانده و آن‌را به صفت ملکی ترجمه کرده‌اید.
  • بدون نام IT ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۰
    5 1
    با سلام . اسم علمی این گیاه : Lactuca sativa L. var. longifolia Lam و اسم عامیانه اش کاهوی رومی است. اسامی رایج این کاهو به زبان های مختلف رو می نویسم خودتون نتیجه بگیرید : IT :Lattuga romana EN: Romaine lettuce Fr: Laitue romaine De: kochsalat لطفا عبارت" ایرانی" رو تصحیح کنید. کاربر محترم اولی که کامنت گذاشتن درست گفتن.
  • ذوالفقار دانشی، دبیر سرویس دانش IR ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۰
    5 2
    در پاسخ به کاربر محترم بدون نام، این کاهو در ایران به نام کاهوی رومی یا یونانی شناخته نمی‌شود. نام آن در اشعار قدیمی فارسی نیز ذکر شده و از قرار معلوم قرن‌ها پیش از پیدایش آن در یونان، در ایران کشت می‌شد.
  • اینترنت باز IR ۱۴:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۰
    3 1
    من یه ذره سرچ کردم این متن رو از پایگاه جامع اطلاع‌رسانی پزشکان ایران پیدا کردم: كاهو يكي از قديميترين سبزيجات دنيا است منشاء آن در هندوستان وآسياي مركزي مي باشد . كاهو طبق مداركي كه بدست آمده از شش قرن قبل از ميلاد در ايران مصرف مي شده است و يك قرن قبل از ميلاد به روم راه يافته و غذاي مهمي براي روميان بوده است . كريستف كلمب تخم كاهو را به دنياي جديد برد بطوريكه از اوائل قرن پانزدهم ميلادي كاهو در هائيتي و باهاما كشت مي شده است .
  • amir CA ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۰
    0 0
    merci bayad yebar dorost bokonam. fek konam khoshmaze tarin hambergere donya mishe:D
  • بدون نام IR ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۷
    0 0
    خيلي خوشمزه به نظر مي ياد.
  • :) IR ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۳
    0 0
    ولی من نمی فهمم همبرگرهای به این بزرگی رو چطوری گاز می زنن و می خورن؟ هام؟!
  • کارشناس IR ۰۷:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    0 0
    عکسا پاک شدن سروراتون مشکل داره
  • centurion IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۲
    0 0
    عکساتون نیست ،وقتی کلیک می کنیم صفحه اش مشکل داره ارور میده،لطفا درستشون کنید.با تشکر