تاکید استاندار خوزستان بر تسریع در تکمیل پروژه‌های درمانی شادگان

در جریان بازدید سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، از بیمارستان شهید معرفی‌زاده شادگان، وی بر لزوم تسریع در تکمیل پروژه‌های درمانی نیمه‌تمام و تامین تجهیزات پزشکی تاکید کرد

استاندار خوزستان در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین گفت: این بیمارستان نیازمند تقویت کادر درمانی و به روز رسانی تجهیزات است که بخشی از آن از طریق بودجه عمومی استان و بخش دیگری از محل اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها تامین خواهد شد. وی همچنین اعلام کرد که پیگیری‌های لازم برای تسریع در تکمیل فاز دوم پروژه توسعه بیمارستان، که به افزایش ظرفیت آن به ۲۵۰ تخت می‌انجامد، انجام خواهد شد تا به‌زودی شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

موالی‌زاده همچنین به بازدید از پروژه دانشکده پرستاری شادگان اشاره کرد و افزود: این دانشکده از مهرماه امسال ۱۰۰ دانشجو را در رشته پرستاری پذیرش خواهد کرد و به‌زودی محل اسکان پرستاران نیز تکمیل خواهد شد. وی با اشاره به کمبود شدید نیروی انسانی در منطقه به ویژه پرستار، تصریح کرد که برای جذب نیروهای متخصص، باید مشوق‌های مناسبی ارائه شده و امکانات اقامتی فراهم شود تا نیروی انسانی با انگیزه بیشتری جذب و در این منطقه مشغول به کار شوند.

استاندار خوزستان در ادامه به افزایش مراجعه بیماران در ایام نوروز به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی آبادان اشاره کرد و بیان داشت که برای ارتقاء شاخص‌های درمانی در شادگان و دیگر مناطق تابعه، همکاری‌های جدی با وزارت بهداشت و مجلس انجام خواهد شد.

وی در پایان تاکید کرد: تمام تلاش‌ها معطوف به بهبود شرایط درمانی مردم شریف شادگان خواهد بود و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، وزارت بهداشت و دستگاه‌های دیگر، شرایط درمانی این منطقه به‌زودی بهبود خواهد یافت.

48

کد خبر 2060264

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار