به گزارش خبرآنلاین، کتاب «زندگینامه من» نوشته کارل گوستاو یونگ، با ترجمه بهروز ذکا از سوی انتشارات کتاب پارسه روانه بازار نشر شده که با استقبال نسبی مخاطبان نیز مواجه شده است. موضوع کتاب همانطور که از عنوانش پیداست، زندگینامه، خاطرات، خواب ها و تفکرات یونگ در طول سال های زندگی اوست. ولی در نگاهی عمیق تر، صرف نظر از مطرح شدن مسائل جنبی بسیار دیگر، بهانه ای است در جهت دعوت خواننده برای به بحث گذاشتن و شناساندن روان پیچیده آدمی و چگونگی رویش و پویش آن از بدو خلقت تا امروز.
کتاب با مقدمه ای از یونگ درباره انگیزه و هدف نوشتن از کتاب شروع می شود. سپس 12 گفتار و چند پیوست از نویسنده آمده و در پایان نیز فرهنگ اصطلاحات و فهرست کامل آثار گردآوری شده یونگ درج شده است.
گفتارهای «زندگینامه من» عبارت اند از: نخستین سال های کودکی، سال های تحصیل در مدرسه، سال های دانشجویی، کار و کنکاش در زمینه روان پزشکی، زیگموند فروید، رویارویی با ناخودآگاه، آثار و نوشته ها، برج، سفرها، تصاویر خیال، پیرامون زندگی پس از مرگ، واپسین افکار.
ناشر درباره این کتاب معتقد است: «تازگی و جذابیت روایت یونگ در این کتاب از آن جهت است که وی با توسل به شیوه های خاص مکتب روان شناسی خود، سعی دارد به طرق مختلف، به اعماق روان آدمی رسوخ کند و با بهره گیری از تمام دانش ها و دستاوردهای بشر در طول تاریخ، درام یا نمایشنامه ارتباط خدا با انسان و طبیعت را بازسازی و با فرو رفتن در اعماق و زوایای روان و برجسته سازی نیازها و خواهش های روحی و جسمی انسان، خواننده را در سفری دور و دراز ولی شیرین و دلچسب با خود همراه سازد. شیوه یونگ در گفتار و نوشتار، ساده و بی پیرایه و بعضا شاعرانه و رمانتیک است؛ به ویژه در بخش هایی که از خاطرات زمان کودکی و نوجوانی اش سخن می گوید. ولی بحث های روان شناختی او – به مقتضای موضوع – ضمن گرایش به حماسی شدن، از سادگی فاصله می گیرد.»
ساکنان پایتخت، برای تهیه این کتاب (در صورت موجود بودن در بازار نشر) کافیست با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند.
6060
نظر شما