فارس نوشت:

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز خود مصوب کردند که دستگاه‌های اجرایی حداقل نیم تا 3 درصد از اعتبارات خود را برای انجام امور پژوهشی و توسعه علمی هزینه کنند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 91 جزء یک از بند 16 مواد هزینه‌ای لایحه بودجه را بررسی و تصویب کردند.

بر این اساس کلیه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری و دستگاه‌های موضوع ماده 50 قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 15/8/1384 علاوه بر اعتبارات پژوهشی که ذیل هر دستگاه در پیوسته‌های شماره 3 و 4 منظور شده است، مکلف‌اند حداقل نیم درصد تا 3 درصد از اعتبارات خود به استثنای اعتبارات اصول یک و 6 بودجه هزینه‌ای و سرانه دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش و هزینه‌های مستقیم تولید شرکت‌های دولتی را برای انجام امور پژوهشی و توسعه علمی و دانش فناوری در قالب موافقتنامه متبادله هزینه کنند.

همچنین دستگا‌ه‌های اجرایی موظف شدند تا با رعایت قوانین و مقررات به اصلاح جداول بودجه شرکت‌های مذکور به نحوی اقدام کنند که این اعتبارات در سر فصل جداگانه مشخص شود.

اعتبارات موضوع این بند فقط در چارچوب سیاست‌ها و نقشه جامع علمی کشور و بان نظارت شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و اولویت‌های تحقیقاتی دستگاه‌ها و شرکت‌های ذیربط که به تصویب شورای مذکور می‌رسد و همچنین با رعایت جزء یک بند (م) ماده 224 قانون برنامه پنج ساله توسعه و قوانین و مقررات هزینه شود.

اعتبارات موضوع این بند در موافقتنامه‌های مربوطه توسط هر دستگاه اجرایی منظور می‌شود و مصرف آن در موارد دیگر ممنوع خواهد بود.

همچنین آئین نامه اجرایی این بند حداکثر تا پایان تیر ماه 91 توسط شورای عالی، علوم، تحقیقات و فناوری تهیه و به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.

 

301301

کد مطلب 213878

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین