سه نفر در بابل دستگیر شدند؛ ماجرا چیست؟

رئیس دادگاه عمومی بخش بندپی بابل از دستگیری سه حفار غیرمجاز در راستای اجرای طرح مبارزه با سوداگران میراث فرهنگی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین،رئیس دادگاه عمومی بخش بندپی بابل از دستگیری سه نفر حفار غیرمجاز در راستای اجرای طرح مبارزه با سوداگران میراث فرهنگی خبر داد.

صدا و سیما در خبری نوشت:میثم اکبری گفت: حسب دستور قضایی و در ادامه اقدامات قانونی برای مقابله با حفاری‌های غیرمجاز و صیانت از میراث فرهنگی، ضابطان قضایی موفق شدند سه متهم را که طی چند ماه گذشته به‌صورت غیرقانونی اقدام به حفاری می‌کردند، شناسایی و دستگیر کنند.

وی افزود: در این عملیات، متهمان به همراه ادوات و ابزار حفاری غیرمجاز دستگیر شدند و با توجه به اینکه این افراد از اهالی شهرهای همجوار بوده‌اند، برای آنان پرونده قضایی تشکیل و رسیدگی قانونی در دستور کار قرار گرفت.

رئیس دادگاه عمومی بخش بندپی با تأکید بر برخورد قاطع دستگاه قضایی با هرگونه تعرض به میراث فرهنگی، خاطرنشان کرد: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی وظیفه‌ای همگانی است و با متخلفان این حوزه بدون اغماض و مطابق قانون برخورد خواهد شد.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2164602

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین