مذاكرات اسلام آباد

افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۸۹ میلیارد مترمکعب: مثبت ولی نامطلوب

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی از بهبود نسبی وضعیت دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: شرایط کنونی این پیکره آبی مثبت ولی همچنان نامطلوب است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، مجید رستگاری با اشاره به اینکه وضعیت دریاچه ارومیه همواره در اولویت نخست کارگروه ملی احیا قرار دارد، اظهار کرد: بر اساس آخرین پایش‌ها، تراز سطح آب دریاچه در ۳۰ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۵ به عدد ۱۲۷۰.۷۰ متر رسیده است.

ایسنا نوشت: وی افزود: این عدد اگرچه نشان‌دهنده بهبود نسبت به گذشته است، اما همچنان با تراز اکولوژیک دریاچه (۱۲۷۴.۱۰ متر) فاصله قابل توجهی دارد و نمی‌توان وضعیت فعلی را مطلوب تلقی کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی با اشاره به حجم آب دریاچه نیز گفت: حجم آب موجود به ۲.۸۹ میلیارد متر مکعب رسیده که بیانگر روندی مثبت است، اما این روند نیازمند تثبیت و تداوم است.

وی با تأکید بر اینکه این شرایط به‌معنای پایان چالش‌ها نیست، تصریح کرد: پایداری وضعیت فعلی کاملاً وابسته به مدیریت مصرف، به‌ویژه در بخش کشاورزی، و تداوم برنامه‌های احیاست.

رستگاری خاطرنشان کرد: هر گونه برداشت بی‌رویه از منابع آبی می‌تواند روند احیا را با مخاطره مواجه کند، بنابراین همراهی مردم و دستگاه‌ها برای حفظ این دستاوردها ضروری است.

این در حالیست که میزان بارش در حوزه آبی دریاچه ارومیه در فروردین‌ماه امسال نسبت به سال گذشته ۵۸ درصد و در سال آبی جاری نسبت به سال قبل از آن ۸۴.۵ درصد افزایش یافته است.

در سالیان اخیر و بعد از افزایش حجم آب دریاچه به بیش از ۵ میلیارد مترمکعب در اردیبهشت سال ۹۹، شرایط نگین آبی آذربایجان در سالیان بعد از آن رو به وخامت گذاشت.

کد مطلب 2208982

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =