فارس نوشت:

سردار جانباز احمد قدیریان یار باوفای شهید اسدالله لاجوری و از پیشروان مبارزه با نفاق قدیم و جدید ، به یاران شهیدش پیوست.
 حاج احمد قدیریان فرزند شعبانعلی در یک خانواده مذهبی در محله‌ پاچنار تهران در سال 1313 متولد شد. وی با شهیدحاج صادق امانی ـ‌که از فعالین در امر مبارزه بود‌ـ‌ آشنا شد. اگر قدیریان از دوران ملی شدن صنعت نفت از طریق فداییان اسلام در جریان فعالیت‌های سیاسی قرار داشت، اما مبارزات سازمان یافته را از آغاز دهه چهل و از طریق هیأت‌های مذهبی آغاز کرد که بعدها به نام هیأت‌های مؤتلفه اسلامی شناخته شدند.
در جریان اعترضات مردمی به دستگیری حضرت امام راحل(ره) قدیریان به جرم حضور و سازماندهی تظاهرات دستگیر و به مدت دو ماه در حبس بود.  بعدها صادق و هاشم امانی از بستگان همسر وی به خاطر شرکت و همکاری در ترور حسنعلی منصور نخست وزیر خائن به ترتیب به اعدام و حبس ابد محکوم شدند.
پس از آزادی از زندان، حاج احمد قدیریان در کنار فعالیت سیاسی حضور در بازار را به عنوان محوری ترین فعالیت خود برگزید، چه این که بازار در آن زمان یکی از اصلی ترین مراکر فعالیت علیه رژیم ستمشاهی را تشکیل می‌داد. او در بازار تهران به شدت در چاپ و توزیع اعلامیه‌های امام (ره)‌ فعال بود به گونه‌ای که حدود 17 بار توسط ساواک و شهربانی احضار و چند بار بازداشت گردد.
قدیریان در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت کمیته استقبال از حضرت امام خمینی (ره) درآمد و در آخرین روزهای رژیم ستم شاهی نقش موثری در سرنگونی این رژیم و تصرف آخرین سنگرهای رژیم ستمشاهی ایفا کرد.
وي پس از پیروزی انقلاب به یاری محمد مفتح شتافت و مدتی مسئولیت آموزش نظامی کمیته انقلاب اسلامی منطقه چهار را به همراه شافعی که بعدها در دولت رفسنجانی به وزارت تعاون رسید به عهده گرفت. محل این کمیته در ساختمان سابق کاخ جوانان در سه راه ضرابخانه تهران بود.
قدیریان در تاریخ 10 آذر 58 با حکم قدوسی به معاونت اجرایی دادستانی کل انقلاب و دادسرای انقلاب تهران منصوب شد. در حکم مزبور آمده است:‌«امور مربوط به مدیریت زندان اوین، تدارکات، انتظامات، تحقیق و عملیات ضربت را در کلیه واحدهای دادستانی که در محل اوین مستقر هستند حل و فصل و با قاطعیت کامل عمل نمایید و نظارت و مراقبت کامل نسبت به نگهداری، تحویل و تحول اسلحه و مهمات به عمل آورید.» او به عنوان معاون اجرایی قدوسی، در اولین اقداماتش به عنوان معاونت اجرایی دادستانی، نقش فعالی در دستگیری و بازجویی از اعضای گروه فرقان داشت. مسئول اصلی پرونده گروه فرقان شهید لاجوردی بود و کارهای مربوط به این گروه زیر نظر معاونت اجرایی دادستانی، انجام می‌گرفت.
فعالیت قدیریان در مقابله با منافقین به قدری تاثیر گذار بود که توسط یکی از ایادی منافقین به نام "کاظم افجه‌ای "در زندان اوین ترور شد اما این ترور نافرجام بود.
وي در سال‌های اخیر مشاور وزیر دفاع و مدیر عامل بنیاد شهدای هفتم تیر بود.
/2929
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 221036

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اکبر US ۰۲:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    0 4
    خدا ایشان را بیامرزد.حادثه تلخی بود