۱۷ کیلومتر از باند دوم محور کرمان - بافت افتتاح شد

استاندار کرمان در مراسم افتتاح ۱۷ کیلومتر از باند دوم محور کرمان - بافت گفت: بر اساس قولی که معاون وزیر راه و شهرسازی داده‌اند، قرار است در کمترین زمان ممکن عملیات اجرایی قطعه دیگری از این مسیر آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمدعلی طالبی استاندار کرمان امروز در مراسم افتتاح ۱۷ کیلومتر از باند دوم محور کرمان - بافت با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، این بهره‌برداری را به مردم شهرستان‌های بافت، رابر و ارزوئیه تبریک گفت و اظهار کرد: انتظاری که سال‌ها مردم این منطقه برای افتتاح این قطعه از جاده داشتند، امروز به نتیجه رسید.

وی افزود: بر اساس قولی که معاون وزیر راه و شهرسازی داده‌اند، قرار است در کمترین زمان ممکن عملیات اجرایی قطعه دیگری از این مسیر آغاز شود.

استاندار کرمان گفت: پیگیری‌ها ادامه خواهد داشت تا دو قطعه باقی‌مانده محور کرمان - بافت و نیز قطعه باقی‌مانده محور راور تکمیل شود تا مسیر بافت تا دیهوک به عنوان یک پروژه واحد به بهره‌برداری کامل برسد.

طالبی با بیان اینکه برای تکمیل این پروژه از همه ظرفیت‌ها استفاده خواهد شد، گفت: از توان بخش خصوصی، ظرفیت‌های ملی و امکانات استانی برای تحقق مطالبه به‌حق مردم منطقه بهره‌برداری می‌کنیم.

استاندار کرمان همچنین با اشاره به اینکه اولویت نخست مردم کرمان موضوع جاده است، گفت: در دیدار با مسئولان ملی و در رسانه‌ها همواره توسعه راه‌ها به عنوان مطالبه اصلی مطرح بوده است.

وی تأکید کرد: خوشبختانه امسال اقدامات مهمی در این حوزه آغاز شده و با سفر وزیر راه و شهرسازی به استان و همراهی نمایندگان مجلس در تأمین اعتبارات و جذب بخش خصوصی، پروژه‌های راهسازی در شهرستان‌های مختلف کرمان فعال شد.

طالبی ادامه داد: امروز چشم‌اندازی شکل گرفته تا در مدت زمان نه چندان طولانی، بخشی از عقب‌ماندگی‌های گذشته استان در حوزه زیرساخت‌های جاده‌ای جبران شود.

وی گفت: جاده فقط مسیر مواصلاتی بین شهرستان‌ها نیست، بلکه زیرساخت توسعه است و در منطقه‌ای که ظرفیت بالای گردشگری دارد، اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.

استاندار کرمان یادآور شد: این محور علاوه بر نقش ارتباطی، به عنوان مسیر پدافندی برای کریدور اصلی جاده‌ای کشور مطرح است و در توسعه بخش معدن منطقه نیز نقش مهمی دارد.

وی افزود: معادن بزرگ در حال بهره‌برداری هستند و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های معدنی دیگر با هدف ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی شهرستان‌های بافت، رابر و ارزوئیه دنبال می‌شود.

افتتاح قطعه ۱۷ کیلومتری؛ رسیدن مجموع بهره‌برداری‌ها به ۸۳ کیلومتر

در این مراسم همچنین علی حاجی‌زاده مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان اعلام کرد: این قطعه ۱۷ کیلومتری که با اعتباری بالغ بر ۱۵۱ میلیارد تومان آماده بهره‌برداری شده، گامی مهم در تکمیل محور ارتباطی استان محسوب می‌شود.

حاجی‌زاده گفت: باند دوم محور کرمان - بافت به طول ۱۴۸ کیلومتر از سال ۱۳۸۸ وارد فاز اجرایی شده و با بهره‌برداری از این قطعه ۱۷ کیلومتری، مجموع مسیرهای بهره‌برداری‌شده به ۸۳ کیلومتر رسید.

وی افزود: ۲۰ کیلومتر دیگر از این محور با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال اجراست که شامل دو قطعه ۸ کیلومتری از یاس‌چمن تا کیسکان و ۱۲ کیلومتری از بهرامجرد تا نگار می‌شود. همچنین ۴۵ کیلومتر دیگر از محور کرمان - بافت در مرحله اخذ مجوز برای انجام امور مناقصه قرار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان در پایان گفت: برای اجرای کل محور کرمان - بافت تاکنون ۳۱۰ میلیارد تومان هزینه شده که از این میزان ۱۵۱ میلیارد تومان برای قطعه ۱۷ کیلومتری افتتاح‌شده امروز اختصاص یافته است. همچنین ۶۶۰ میلیارد ریال مطالبات پیمانکاران این پروژه باقی مانده که امیدواریم با پیگیری‌ها به‌زودی تسویه شود.

۱۷ کیلومتر در ۲۰ سال؛ سند مظلومیت منطقه

یاسر سلیمانی نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: احداث ۱۷ کیلومتر از این محور در بازه‌ای حدود ۲۰ ساله، سند مظلومیت مردم این منطقه است؛ مردمی که سال‌ها منتظر تکمیل این مسیر بوده‌اند.

وی با اشاره به حجم تردد در محور بافت به کرمان، گفت: به‌ویژه در روزهای پنجشنبه و جمعه و ایام تعطیل با ترافیک سنگین و یکی از پرترددترین مسیرهای استان مواجه هستیم. سلیمانی افزود: با احداث راه‌های استاندارد می‌توان از وقوع بسیاری از تصادفات مرگبار جلوگیری کرد و خسارت‌های انسانی را کاهش داد.

نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس همچنین به روند اجرای پروژه‌های راهسازی منطقه اشاره کرد و گفت: محور بافت به سیرجان در حال اجراست و در بخش گدار کفنوئیه به دلیل حجم بالای عملیات خاکبرداری، لازم است تدابیری اتخاذ شود تا پیش از تکمیل بخش اصلی، قسمت‌های آماده شده به بهره‌برداری برسد و بخشی از مشکلات تردد مردم کاهش یابد.

وی ادامه داد: محور بافت - رابر نیز با ۲۲ کیلومتر در حال اجرا توسط پیمانکار پیش می‌رود و امیدواریم امسال بخشی از این مسیر به مردم تحویل داده شود. سلیمانی تأکید کرد: منطقه رابر از ابتدا تا امروز بیش از هر چیز به جاده نیاز داشته و توسعه این زیرساخت می‌تواند زمینه ارتقای ظرفیت‌های گردشگری و توسعه استان کرمان را فراهم کند.  

وی در پایان گفت: منطقه دارای ظرفیت‌های گردشگری است و توسعه راه‌ها می‌تواند به افزایش جایگاه گردشگری استان کرمان کمک کند.

48

کد مطلب 2234810

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

آخرین اخبار