ضعف دانش "مدعیان در استخدام صنعت آی تی کشور" و نبود عزمی راسخ از سوی مدیریت ارشد کشور برای پایان دادن به آزار مردمی که کار و زندگی شان با اینترنت است، منافع مشترک نانوشته ای را ایجاد کرده است.

دادن یک خط به دهها نفر (ظاهرا قانونی هم هست و همه جای دنیا یعنی کم فروشی، در ایران یعنی عین قانون!) ، دعوا های زیر ساخت با شرکتهای اینترنتی و انداختن مسوولیت به گردن یکدیگر؛ آش شله قلم کاری با چاشنی امنیتی درست کرده که دهان کاربر را سوزانده و چاره ای جز قورت دادن آن را برای کاربر باقی نگذاشته است؛ دهانشان می سوزد و می سازند.
کاربران خبرآنلاین می گویند زمانی که دایال آپ بودیم وضعمان بهتر بود. کاربری نیز می گوید موهای سر و صورتم پشت اینترنت ذغالی سفید شده و یک صفحه را باید چندین بار رفرش کنیم تا باز شود و ...
روی سخنم نه با مدیران، بلکه با فنی های وارد شده در این حوزه است: اگر تازه فارغ التحصیل شده اید، الکی به مدیران ارشد خودتان نگویید که می شود با این راه حل و آن راه حل مشکل را حل کرد، چرا که قرار دادن هر ماژول اضافی بر سر راه، خود کندی به همراه می آورد و دردسر ساز می شود. اگر هم چند سالی است در این حوزه مشغول هستید که دیده ایم چه گلی بر سر اینترنت رده اید؛ امیدی به مدیریت و چاره جویی های شما نیست، پس دست از آزار کاربران اینترنت بردارید.
اگر نیروهای به اصطلاح فنی، مدیران بی تدبیر را ساپورت نکنند، وضعیت اینترنت یک کمی بهتر خواهد شد، چرا که ارشد ها اصلا نمی دانند اینترنت چیست تا آن را دستکاری کنند.

 

کد خبر 325499

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 30
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    132 0
    جانا سخن از زبان ما می گویی ..........
  • آرمان A1 ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    80 0
    آقا دمتون گرم .حرف دلمون رو می زنین اخه این چه وضعه خدمات دادن!!!! این از قیمت ها این هم از سرعت و پهنای باند و..... یه بار جمع کنن همون چاپار رو احیا کنند بهتره!!!
  • کلافه! IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    40 0
    اینترنت ما شبیه وزش باده!یهو سرعت میرسه به اندازه ی خریداری شده بعد کم میشه دوباره زیاد میشه کم میشه .. همینطور کم و زیاد میشه. بعدش یه سوال واسه چی سرعت اینترنت واگذار شده رو به بیت میگن نه بایت؟ آیا این قانون جهانیه یا اینکه باز هم واسه کلاه گذاشتن سر خودمون مثلا میگیم اینترنت با سرعت 512 به مردم ارائه میشه؟؟در حالی که این اینترنت 512 بیت و به عبارتی 64 بایته.
    • بی نام A1 ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
      3 3
      این اصطلاحات جهانی است. جهت اطلاعات بیش تر به ویکی پدیا مراجعه کنید.
    • حسین A1 ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
      4 0
      مبنای حجم اطلاعات بر بیته. کوچکترین واحد مقادیر اطلاعاتیه و هرجای دنیا و هر کامپیوتری و هر سیستم عاملی بر این مبناست. مثل ریال و تومن میمونه. در زبان رسمی میگیم هزار ریال. ولی در میان عام میگن صد تومن.
    • فریادکش A1 ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
      3 1
      کلافه جان فکر کنم همه جای دنیا پهنای باندو با بیت می سنجن. یه سر به سایتای تست سرعت اینترنتم اگه بزنی سرعت اینترنتتو با بیت اندازه گیری می کنه. خیلی خودتو ناراحت نکن
  • کو گوش شنوا؟! IR ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    23 4
    اینترنت کره جنوبی بالاترین میانگین سرعت اینترنت رو در جهان داره.میانگین سرعت اینترنت این کشور 14/2 مگا بیت بر ثانیه ست(یهنی 14میلیون و 200هزار بیت در ثانیه) حالا اگر بخوایم سرعت دسترسی منی که اینترنت 512بیت دارم رو با میانگین سرعت اینترنت کره جنوبی مقایسه کنم متوجه میشم میانگین سرعت اونجا 27734برابر سرعت 512 بیت منه!! (البته لازم به تذکره که من سرعت 512 بیت خودم رو بدون در نظر گرفتن تخصیص پورت یک به 8 و نوسانات سرعت حساب کردم وگرنه اگه این موار رو هم حساب میکردم عدد بزرگتری به دست میومد!!!)
    • بی نام IR ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
      12 0
      512 کیلو بیت.
    • بی نام IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
      0 2
      بله بی نام جان کیلوبیت.مگه تا حالا فکر کردی اینترنتی که استفاده میکنی بر حسب بایت بوده؟اینترنت ما بر حسب بیت هستش یعنی اگر اینترنت 128 خریدی یعنی اینترنت 16 بایتی مصرف میکنی.اگر اینترنت 256 خریدی یعنی 32 بایتی مصرف میکنی اکه 512 خریدی یعنی 64 بایتی مصرف میکنی و به همین منوال. تازه این درحالیه که پورت مورد استفاده فقط به یه نفر متعلق باشه اما اگر در خوشبینانه ترین حالت پورت یک به 8 باشه اگر شما اینترنت مثلا 128 داشتی باشی و هر 8 سیستم همزمان با هم از اینترنت استفاده کنن متوسط سهم شما میشه 16 بیت و به عبارتی 2 بایت! از این واضح ترنمیتونم توضیح بدم.
    • بی نام IR ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
      1 0
      در مورد کو گوش شنوا یه محاسبه اشتباه انجام دادم در مورد تعاریف اینترنت 128 و 256 و 512. لطفا تاییدش نکنین چون اشتباه بود.
    • بی نام A1 ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
      1 8
      یعنی خود کم بینی تا اینقدر؟ مشكل اينجاست كه خيليها مثل شما هنوز نمیدونند از اینترنتشون چه توقعی باید داشته باشند. هنوز خیلیها آدرس سایت موزد نظرشون را میرن توی گوگل تایپ میکنند. و خیلیها فکر میکنند اینترنت 14 مگابیتی کره یعنی باز شدن سایت در یک چشم به هم زدن . سرعت باز شدن سایتها به عوامل زیادی بستگی داره که یکی از آنها سرعت اینترنت شماست، اگر در لوله کشی آب خانه شما بحای لوله 1/4 از لوله 4 اینچ هم استفاده بشه تاثیری در مقدار آبی که شما میتوانید برداشت کنید نداره چون حجم آبی که تلمبه خانه میتونه تزریق بکنه محدوده.
  • بی نام IR ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    66 0
    تفاوت اینترنت ما و جهان: در خارج از ایران :فقط نیت کنی سایت مورد نظر بالا اومده!!!(یعنی قبل از زدن اینتر صفحه میاد بالا!!) در ایران: ابتدا نیت کرده سپس دکمه ی اینتر را زده سپس از بلند شده و رفته یک چای تازه دم ریخته و نوشیده سپس برمیگردید ان شاءالله تا آن زمان صفحه ی گوگل کاملا لود شده است!!!
  • مرتضی A1 ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    41 0
    دمت گرم تا حالا مقاله به این خفنی ندیدم اتفاقاً فکر خود من هم بود چون من تکنیسین کامپیوتر هستم و اکثر مدیر شرکت هایی که براشون کار می کنم یا به عنوان تازه وارد استخدام میشم میبینم قبلیه یا یه نفر دیگه یه سری راهکار های بی خود و الکی داده به این ها که هیچی از کامپیوتر حالیشون نیست !! بعد این ها الان با اون اطلاعات غلط واسه من هم ادعای استادی می کنن !!! مشکل ما اینه آدم های اینکاره رو استخدام نمی کنن و دنبال آدم های خودشون هستن مثلا بچه خواهرش یا ... یه ذره بلده کار کنه با کامپیوتر میگن بیا بشو مسئول آی تی کشور !! (باور کنین دیدم توی محیط اداری نیمه دولتی که میگم)
  • بی نام A1 ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    28 1
    ويلُ للمطففين...
  • بی نام A1 ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    4 54
    اقعیت من که دانشجویم والان برای پروزم کار میکنم هیچ مشکلی ندارم صفحات با سرعت خوب بالا میاد این یک سال هم که از یک شرکت اینترنت پر سرعت گرفتم حتی قطعی نداشته و یا سرعت پایین خیلی وقت ها هم سرعت بالاتر ارئه میده ولی خوب بهتر هم میتونه باشه در حقیقت اینترنت توی ایران مفهوم و کاربردی که در کشور های دیگه داره نداره و این حرف ها هم الکیه الان بلیط سینما و یا ... اینترنتی میفروشن ولی بازهم اکثرا میان همون جا بلیط میخرن خوب این مردم هم یاد ندارن از این پدیده به درستی و به جا استفاده کنن
    • بی نام IR ۱۶:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
      10 0
      کجای کاری عمو؟؟؟؟؟؟افغانها بهتر از ما اینترنت دارن!!!میفهممیییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟
    • بی نام IR ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
      8 0
      دوست عزیز شما وضع مالیت خوبه پول آنچنانی می دی سرعت انچنانی می خری و لی عموم مردم که ندارن .ضمن اگه با این اینترنت دیزلی مردم بخوان بلیط سینما بخرن که مدت اکران فیلم تموم شده پس بهتره برن تو صف .
    • بی نام IR ۱۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
      8 0
      در مورد صحبت این دوستمون که می گه صفحات با سرعت خوب بالا می اد و.....از طرفی مسئولین می گن ما زیرساخت لازم برای افزایش سرعت نداریم .خوب چرا اگه زیرساختها رو نداریم کسائی که پول بیشتری می دن می تونن سرعت بالا خریداری کنن یعنی هر کی پول بده براش زیرساخت درست می کنن .نتیجه اینکه زیرساخت همش بهانه است و مشکل اصلی سرکیسه کردن مردمه .ضمنا مگه از افغانستان هم کشور عقب مانده تر داریم و اصلا در هر موردی زیرساختهاش مگه درسته چه برسه بخواد در مورد اینترنت زیرساختی داشته باشه پس چرا سرعت اینترنت اونجا صد ها برابر ایرانه.
    • بی نام A1 ۰۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
      0 4
      والا فکر نکنم ماهی 30 تومن الان پول زیادی باشه با اینکه دانشجویم خرجم در میارم و پول اینترنتم میدم اونم نه سرعت خیلی بالا 128 استفاده میکنم البته قبول دارم دایل اپ اصلا وضعیت خوبی نداره چون عملا اون اینترنت حساب نمیشه
  • محمدرضا A1 ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    20 0
    خیلی هم بهتره تازه. اگر هم نمی شه از کبوتر نامه رسون استفاده کنیم
  • سعید A1 ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    6 0
    پارسال بود ان خط انتقال اینترنت از اروپا به جنوب آسیا را افتتاح کردن، آن هم با سرعت چند ترابیت بر ثانیه! اگر این ها بخواهند میتوانند همین الان هم به کاربران، اینترنت با سرعت بالا بدهند ولی فقط به فکر جیب خودشان هستند و...
  • بی نام IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    3 0
    بله درسته کیلو بیت صحیحه.اشتباه توضیح دادم. اینترنت اونا در مقایسه با 512 کیلوبیت من 27 برابر سریعتره
  • بی نام A1 ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    4 0
    امان از اینترنت گازوییلی!
  • بی نام IR ۱۵:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    4 0
    ظاهرا که متاسفانه هدف اصلی در همه ی کارا فقط «امرار معاش» شده نه چیز دیگه !
  • من IR ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    4 0
    همون بهتر که ارتباطاتو یکطرفه کنن و تمام هزینه ها رو به تله ویزیون ! اختصاص بدن.والا!!!
  • بی نام A1 ۱۶:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    4 0
    اقا چند روز پیش مودم رو عوض کردم (adsl) رفتم دادم شرکت پشتیبانی تنظیم کرد پسورد داد یوزر منم زد اوردم خونه حل شده بود . بعد 2 روز دیدم چراغ اینترنت همش قرمزه تا 2 روز هی برو شرکت و بیا اخرش گفت اقا مودم خرابه مام مودم تازه خریده کفری شده بودم اعصاب خراب اومدم اینبار زنگ زدم به پشتیبانی قضیه رو گفتم یوزر بسوردم خواست بهش دادم گفت پسورد اشتباست ! گفتم بابا با این یوزر پسورد 4 روز اینترنت داشتم گفت نه اشتباست! جلل خالق اخه مگه میشه گفتم پسورد جدید بده پسورد جدید داد اینترنت حل شد من مونده بودم چطور تو اون 4 روز من اینترنت داشتم با پسورد اشتباه . اینا از هنر مسولین محترمه
  • بی نام IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    4 0
    اینترنت را روی سی دی بریزیم و با چاپار بدست مردم برسانیم.نگران نباش چند سال دیگه به اون نقطه هم می رسیم
  • بی نام IR ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    2 0
    ای بابا تا حالا چندین مقاله در مورد مشکلات سرعت اینترنت تو هم خبر آنلاین دیدم کو گوش شنوا کسی کاری انجام .
  • بی نام IR ۱۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    5 0
    ما همه چیزمون به هم میـاد شما چه اصراری داری این وسط این یه مورد درست بشه؟ کو گوش شنوا؟؟؟؟ همه چی واسه خودشون خوبه واسه ما جیـزه!
  • ای جی IR ۱۷:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
    11 0
    این اینترنت دهان کاربرو نمیسوزونه جای دیگ................

آخرین اخبار