معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهوری در آغاز مطلبش نوشته است:
«هندسۀ حکومت در نظام مردم سالارِ اسلامی از مهمترین حوزه های فکری و سیاسی است و طی سالهای اخیر موضوع اسلامیت و جمهوریت (و یا مشروعیت و مقبولیت) در ساختار حکومت دینی مورد بحث فراوانی بوده است.
افراطیونی در دو سو، این دو را رویاروی هم قرار داده و می دهند. از یک طرف کسانی که دین را افیون ملتها می دانند و از طرف دیگر افرادی که مردم و رای آنها را تزئینی قلمداد می کنند؛ همزیستی اسلامیت و جمهوریت را ناممکن خوانده و در این باب سخن رانده اند.
اما این روزها، متاسفانه عده ای (عامدانه یا نا آگاهانه) تلسکوپ بدست گرفته اند و در میان واژه ها و کلمات، بدنبال بهانه ای می گردند تا خطِ مورد نظر دشمن، یعنی القایِ تقابل میان دیدگاههای رئیس جمهور محترم و رهبر معظم انقلاب را پی بگیرند و نگذارند این «آتش فتنه» خاموش شود!»
این عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در ادامه مطلبش می نویسد:
«سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) می تواند فصل الخطابی در این خصوص باشد. و ضمنا آوردگاهی ژرف و بدیع برای اندیشمندان و اهل نظر بیافریند تا این نگاه مبنایی را که بستر حل بسیاری از چالشهای مصنوعی، غیر ضروری و فرساینده است؛ بسط، و به بسته های کاربردی در عرصه های مختلف تبدیل نمایند. یک میدانِ فکریِ گرهگشا با این چهار گزاره اصلی: 1.در نظام اسلامی مشروعیت و مقبولیت قرین یکدیگرند. 2.انتخابات و تکیه به آرای مردم جزو دین است.3.اقتدارِ مطلوب ناشی از انتخاب و اختیار مردم است. 4.سینه سپر کردن در برابر قدرت مشروع، فتنه است... بهتر است اندیشه هایمان را با 4 گزارۀ پیش گفته محک بزنیم تا مفهوم و مصادیق تاسّی و تقابل با اندیشه های امام عزیز و رهبر معظم انقلاب را بهتر در یابیم.»
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفا اینجا را کلیک کنید.
پرویز اسماعیلی در مطلب تازه خود در وبلاگ نخبگان خبرآنلاین درباره تلاش افراطیون برای القایِ تقابل میان دیدگاههای رئیس جمهور محترم و رهبر معظم انقلاب، نوشته است.
کد خبر 359303
نظر شما