به گزارش خبرآنلاین، مهدی مسعودشاهی درباره بزرگداشتهای این دوره از جشنواره فیلم فجر گفت: «با هدف حمایت از پیشکسوتان و دست اندرکاران سینما که حق بزرگی بر گردن ما دارند از آن ها در جریان جشنواره فیلم فجر تقدیر و تشکر خواهد شد. در مراسم افتتاخیه ذکر خیری از مرحوم امیر قویدل می شود، از محمدتقی پاکسیما به عنوان فیلمبردار نسل جوان و اسحاق خانزادی پیشکسوت بخش صدا، رضا برجی مستندساز و عکاس و داریوش ارجمند تقدیر خواهد شد.»
او با در هدایایی که در دوره های گذشته به دلیل حمایت نکردن اسپانسرها به برگزیدگان اهدا نشده است، گفت: «از این هنرمندان عذرخواهی می کنم که اهدای جوایز آنان تاخیری صورت گرفته است. پیش از این جلساتی با هدف ساماندهی به این وضعیت داشتیم و تصمیم گرفتیم در اولین فرصت کلیه تعهدات حامیان قبلی جشنواره را برعهده بگیریم. به عنوان نمونه در افتتاحیه جشنواره فجر به دو نفر از برگزیدگان دوره قبلی هدایایی اهدا می شود.»
مسعودشاهی درباره کاخ جشنواره فیلم فجر گفت: «امسال با توجه به همکاری بسیار خوب مسئولان شهرداری تهران این فرصت به وجود آمد تا جشنواره فیلم فجر در برج میلاد متمرکز شود. نتیجه این حرکت مطمئناً به سود جامعه سینمایی خواهد بود. امیدواریم حتی اگر قرار باشد مکان ثابتی برای جشنواره در نظر گرفته شود این کار با همکاری پتانسل خوبی که در شهرداری وجود دارد، صورت بگیرد.»
دبیر بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد هیئت داوران این دوره از جشنواره کاملاً مستقل از دیدگاه های بیرونی عمل خواهند کرد و آرا حاصل نظرات آنان خواهد بود.







نظر شما