گفتگوی ویژه خبری شب گذشته درباره تعرفه های جدید پزشکی و درمانی بود. دولت ویزیت پزشکان را افزایش داده، ولی برخی پزشکان می گویند این درصد افزایش کم است و متناسب با نرخ تورم منظور نشده.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در گفتگوی ویژه ساعت 22 و 30 دقیقه شبکه دو سیما در شامگاه 10 اردیبهشت ماه، دکتر محمد آقاجانی معاون درمان وزیر بهداشت و دکتر علی نوبخت دبیر مجمع انجمن های علمی پزشکی کشور به صورت حضوری شرکت کردند و دکتر محمد جهانگیری، معاون سازمان نظام پزشکی نیز به صورت تلفنی در بحث مشارکت داشت.

در ابتدای برنامه، آقاجانی درباره روند تعرفه گذاری خدمات پزشکی امسال گفت: باید درباره تعرفه پزشکی یا همه خدمات، همه گفتگو گنند. دولت، کارشناسان و همه نظر می دهند. مهم این است که تعرفه به گونه ای وضع شود که هم کیفیت ارائه خدمت خوب باشد و از سویی، گیرنده نیز از لحاظ مالی محافظت شود. دولت با بررسی های کارشناسی، تصمیم مناسبی امسال گرفت. از یک سو در سال 93 دو ویرایش کتاب "ارزشهای سلامت" منتشر شد و قدم بزرگی برای اصلاح تعرفه ها برای محافظت مالی از مردم و نقش بیمه ها، برداشته شد.

مجری از او پرسید آیا شما انتقادهایی که نسبت به تعرفه های پایین پزشکی از سوی فعالان این صنف می شود را قبول دارید؟
آقاجانی در جواب گفت: این تعرفه گذاری بر اساس توازن است، ادعا نیست قیمتها واقعی است. کار دولت برای سال 93 برای اصلاح تعرفه ها کار بزرگی بوده. جامعه پزشکی نیز دارد همراهی می کند

گلایه از کمبود درآمد پزشکان درست نیست

در این بخش از برنامه، مجری از دکتر نوبخت، دبیر انجمن های علمی پزشکی پرسید آیا به نظر شما بهتر نبود متناسب با تورم سالانه تعرفه های پزشکی را بالا برد؟

نوبخت در پاسخ گفت: ما به تبعیت از علی(ع) دنبال عدالت در سلامت هستیم. 20 سال پیش بنده معاون درمان وزارت بهداشت بودم. قانونی گذراندیم که تعرفه های واقعی شود تا سره از ناسره تشخیص داده شود. ولی چرا این کار انجام نشد؟ مسئولان باید به این سئوال پاسخ دهند. مهمترین بهانه، این بود که مقدار پول کافی نیست، در دولت یازدهم خوشبختانه به برکت حضور دولت جدید و بینش شخص رئیس جمهور و وزیر بهداشت و معاون درمان، ما دنبال این بودیم که تعرفه ها را درست اصلاح کنیم.این اتفاق افتاد. و دیگر جامعه اعم از پزشک یا بیمار حق ندارد نارضایتی داشته باشد. پول بزرگی به بخش سلامت آمده و باید درست برنامه ریزی و اطلاع رسانی درستی در این باره شود.

او در ادامه گفت: در برنامه ریزی ذره ای مشکل داریم. باید این مسایل شفاف سازی شود. دولت محترم مقدار زیادی پول در اینب خش آورده. بنده از خدمات دولتی آمدم بیرون چون در بیمارستانها پول به جز تعرفه می گرفتند الان دیگر نباید این مشکل باشد. مسایلی پیش آمده که از حوصله جلسه خارج است. پزشکان بهترین های جامعه هستند و گزینش شده اند. برای دستمزد آنها قرار بود در ابتدا تعرفه ها واقعی شود و هر سال بر مبنای تورم، بالا برود. این تعرفه ها واقعی نشده، در نتیجه هر چه روی تعرفه ها بگذاریم، مایه خراب است و تعرفه گذاری تا ثریا کج می رود.

افزایش تعرفه ها در مصوبه شورای عالی بیمه سلامت، بیشتر از میزان فعلی بود

دکتر محمد جهانگیری معاون سازمان نظام پزشکی به صورت تلفنی در این بحث شرکت کرد و نقطه نظر خود را گفت. او گفت: حرکت خوب و گرانقدری دولت داشته ولی برنامه منسجمی که دیگران داشتند، این است که عدالت را در سلامت بیاوریم و قسمتی از سلامت را در سال 93 انجام شد با همکاری سازمانهای بیمه گر، این عدالت محقق شود.

او در ادامه گفت: در شورای عالی بیمه تعرفه های پیشنهادی ما تصویب شد در این شورا همه نمایندگان حضور داشتند. ما از 15 درصد تا بالای 40 درصد افزایش تعرفه ها را پیشنهاد کرده بود. به طور متوسط در بخش خصوصی 14 درصد رشد داشتیم و این رشد در بخش دولتی کمتر بود. به طور متوسط را می شد این رشد را تنظیم کنیم تا به خدمات سرپایی که وعده داده شده بود اختصاص یابد و عدالت نسبی را در جامعه پزشکی داشته باشیم. وعده هایی به متخصصان داده شده بود، گفتیم در سال 93 اتفاق می افتد، مسایلی هم در این راستا اعلام شد. ولی وعده ها محقق نشد.

آقاجانی در پاسخ گفت: شورای عالی بیمه، پیشنهاد تعرفه را به هیات وزیران می دهد و هیات وزیران، این تعرفه ها را تصویب می کند. خوشبختانه مصوبه هیات وزیران به این پیشنهاد نزدیک است. افزایش تمرکز روی خدمات سرپایی بود امسال و رشدی که اتفاق افتاده در همین حوزه است که 15 درصد در تعرفه ویزیت سرپایی داشتیم و رقم حق العمل و پاراکلینیک و آزمایشگاه ثابت است. برنامه وزارت بهداشت برای رشته های داخلی که عمده برنامه و فعالیتشان از ویزیت است را ندارد. سال گذشته نیز توجه ویژه ای شد. در برنامه حمایت از ویزیت، برنامه خاصی طراحی شده بودولی همچنان جا داشت که امسال نیز افزایش داشته باشد.

از او پرسیده شد آیا افزایش تعرفه در رشته های مختلف برای شما قابل قبول است؟

جهانگیری پاسخ داد: از نظر ما این تعرفه ها تعادل نسبی داشت. درباره تعادل مطلق حرف نمی زنیم. اتفاق این بود که تعادل بین متخصصان و عمومی، مناطق برخوردار و توسعه نیافته، وجود داشته باشد. هر سال هیات وزیران جدا تصمیم می گیرد. در کتاب ارزشیابی سلامت، برخی از رشته ها که مغفول مانده بود مانند جراحی های کودکان و ... مورد توجه قرار گرفته است و این نیازمند چند سال تلاش است. در این رشته ها میانگین رشد به مراتب بالاتر از سایر رشته هاست. تمرکز ما روی ویزیتها، معاینه فیزیکی و کلینیکی است.

نوبخت در ادامه گفت: واقعیت این است که برای پزشکی نمی شود دسته ای و بر حسب رشته تصمیم گیری کرد. برخی کشورها این کار را کردند، اما به روز سیاه نشستند. در مملکت ما می گوییم باید شفافسازی باشد. افراد اگر نیاز داشته باشند به درمان، جایگاه های دولتی مراجعه کنند و رایگان استفاده کنند. در بخش خصوصی برای رقابت، آوردن تکنولوژی های جدید، استخدام نیروی مناسب، افراد باید رغبت به سرمایه گذاری کنند و دولت نمی تواند این کارها را به تنهایی انجام دهد. ما می گوییم ضمن اینکه تعرفه گذاری پزشکی دستوری نباید باشد، بی حساب و کتاب هم نباید باشد. با مشارکت سازمانهای مختلف، روال معمولی را داشتیم که ما حاضریم در این حرفه در هر حوزه ای، کمیته رعایت حقوق اعضای صنف و بیماران را تعریف کنیم.

ما می توانستیم کارشناسی کنیم. دولت وارد عمل شد و از خزانه پول برای حوزه درمان آورد. بیمه ها عادت داشتند بگویند پول نداریم و تعرفه ها را پایین حساب کن. دولت الان نباید برود دنباله روی دولتهای قبلی را کند. پول عظیمی را به سیستم درمانی آورده و این نکته مهمی است.

افزایش درآمد بیمه ها بیشتر از افزایش تعرفه هاست

در ادامه بحث مطرح شد که آیا در افزایش تعرفه های امسال جای بیمه ها کجاست؟ مردم در حال حاضر نگرانند مازاد تعرفه های تعیین شده از جیب آنها پرداخت شود؟

آقاجانی در پاسخ به این نگرانی گفت: در طراحی تعرفه ها، هیات وزیرات تعادل بین منابع بیمه و تعرفه ها را به وجود آورده. رشد منابع بیمه 14 درصد و رشد تعرفه های 9 درصد است. هماهنگی در این بخش کاملا وجود دارد. در بیمارستان دولتی 6 درصد برای شهروندان و 3 درصد برای روستاییان فرانشیز داریم. الباقی را بیمه ها می دهند. وزارت بهداشت نیز تقبل کرده از منابع خود فرانشیزها را پرداخت کند. این در تعهد وزارت بهداشت است و جای نگرانی نیست.

در ادامه برنامه، مجری از بدقولی برخی از مسئولان وزارت رفاه برای حضور در این برنامه انتقاد کرد و گفت: برای حضور در این نشست، اعلام شد که معاون رفاه وزیر رفاه قرار است بیاید، ولی گفتند نمی آید. آقای نوربخش مدیرعامل تامین اجتماعی هم گفت به ما ربطی ندارد. بیمه سلامت هم گفت آقای مجلسی باید جواب بدهد. ایشان هم گفت من حرفی ندارم و عذرخواهی می کنم. یک نفر را هم از بخش بیمه ها برای همراهی به صورت تلفنی نداشتیم. حتی برخی از پزشکان گفتند تعرفه ها به ما ابلاغ نشده، ما هم به این میزان افزایش اعتراض داریم و اصلا قبول نداریم.

جهانگیری، معاون سازمان نظام پزشکی در این باره گفت: بحثی این است که بار اضافه پرداخت نباید بر دوش مردم باشد و سازمانهای بیمه گر باید بپردازند. این 14 درصد افزایش تعرفه های ویزیت، متناسب با رشد 17 درصد منابع بیمه هاست. بحث دیگر این است که فاصله بین تعرفه بخش دولتی و خصوصی باقی مانده. آنجا (در بخش خصوصی) بیمارها از جیب خود پرداختی زیادی دارند و هنوز تعیین تکلیف برای این نشده. وزیر بهداشت اصرار داشتند که این فاصله ها کمتر شود و مردم بتوانند از خدمات سرپایی خصوصی استفاده کنند. قطعا این فاصله ها هنوز برقرار است.

دکتر آقاجانی معاون وزیر بهداشت نیز درباره بدهی بیمه ها به بیمارستانها گفت: رقم مطالبات بیمارستانها از سازمانهای بیمه گر شناور است. نمی خواهم رقمی را بدهم و معاونت توسعه وزارنتخانه باید این رقم را بگوید. در مقایسه با گذشته اوضاع امسال بد نیست. ما هنوز 4 ماه در پرداختی عقب هستیم.

بیمه های تکمیلی از وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت تمکین نمی کنند

مجری برنامه پرسید: چرا برخی بیمارستانها به بیماران می گویند تا پول ندهی این خدمت را نمی دهیم؟

آقاجانی، معاون وزیر بهداشت پاسخ داد: در بیمارستانهای خصوصی بحث بیمه های تکمیلی و تجاری مطرح است که زیرمجموعه شورای عالی بیمه سلامت نیستند، از جمله مطالبات وزارت بهداشت، نظارت بر اینهاست. اینها تحت مجموعه بیمه مرکزی هستند. سال گذشته بیمارستانهای خصوصی ما پزشکان با این بیمه ها دچار مشکل بودند. قرار بود تفاهم نامه ای بین بیمه مرکزی و بیمه های تجاری و وزارت بهداشت اتفاق بیفتد که این کار اجرایی نشد. امیدواریم سال 94 این تفاهم صورت گیرد.

لابی گری برای گران کردن خدمات

مجری برنامه از دکتر نوبخت پرسید آیا راست است که برخی رشته های پزشکی توانسته اند با لابی گری، افزایش بیشتری در تعرفه های خود داشته باشند؟

دکتر نوبخت در این باره توضیح داد: این اتهام وارد کردن است ولی توجیه شدیم برخی رشته ها درآمد بیشتری دارند. این ایرادی ندارد. پذیرایی در هتل و مهمانخانه یک قیمت نیتس. باید بین قالیچه های ابریشمی با گلیم و فرش ماشینی فرق گذاشت. صنف پزشکی در این باره حرف دارد که جایش اینجا نیست. خدمت آقای وزیر عرض کردم ما در نظام پزشکی نگران شکستن حرمت این حرفه هستیم. این صنف، جایگاه رفیعی دارد. دو سال اخیر، آمارهای وحشتناک از درآمد برخی رشته ها گفته می شود که علت دارد. در مقابل دکترهایی هم داریم که یک میلیون و 400 هزار تومان در ماه درآمد دارند. همه مثل هم نیستند. پزشکانی داریم با درآمدهای بسیار پایین.

او توضیح داد: برخی کلیات گفته می شود و اینجا را با کشورهای دیگر مقایسه می کنند. اینها مثالهای خاصی است و زمانی مردم بیچاره، جسدشان برای ترخیص از بیمارستانها با مشکل مواجه می شد. ما در بخش درمان الان نیازمند دولتیم و این کار عظیمی است که دولت کرده و سرمایه گذاری در درمان کرده. در این قسمت، دولت سربلند است و دلمان می خواهد این شیرینی بی خود به کام مردم تلخ نشود.

معاون وزارت بهداشت نیز گفت: سازمان نظام پرشکی همراهی خوبی با شورای عالی بیمه و وزارت بهداشت داشتند. در 6 ماهه دوم سال گذشته 460 جلسه با 28 انجمن تخصصی پزشکی در ارتباط با موضوعات مختلف برگزار کردیم. این را عرض کنیم همراهی نظام پزشکی با طرح تحول در سلامت بسیار خوب بوده است.

مجری از دکتر جهانگیری، معاون نظارت سازمان نظام پزشکی پرسید: آیا مسئولیت نظارت بر رعایت تعرفه ها را سازمان شما بر عهده دارد؟

جهانگیری در پاسخ گفت: وقتی در شورای عالی بیمه این موضوع مصوب شد، سازمانهای بیمه گر پایه از این موضوع حمایت کردند و سال گذشته خیلی خوب همراهی کردند. ولی در حوزه بحث خصوصی پرداختها خوب انجام نشده و بحث ما در توزیع درآمدی بخش خصوصی مشکل پیدا کرده ایم.

مجری دوباره پرسید آیا نظارت بر اخذ پولهای مازاد و زیرمیزی ربطی به نظارت بر تعرفه توسط شما دارد؟

جهانگیری گفت: با همکاری وزارت بهداشت و رفاه، ستادی در این باره در کلیه استانها تشکیل شده. البته در همه صنوف تخلفاتی هست و اگر گزارشی به سازمان نظام پزشکی رسیده، به طور جدی این سازمان پیگیری کرده و با همکاری وزارت بهداشت مسایل را حل کرده ایم. این بعد نظارتی سازمان است و ما همچنان همراه جامعه پزشکی هستیم.

47231

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 412832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 39
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی AU ۰۳:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    90 15
    جوابش خیلی سادس . به دلیل سریال در حاشیه
    • دكتر كوروش كبير A1 ۰۶:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      ويزيت پزشک از ويزيت دلاك و ارايشگر كمتر است خدا عاقبت اين كشور را بخير كند
    • بی نام IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      13 32
      ای خدا چه گیری دادین به پزشکا... اونم فقط واسه اینکه کلیک خورش زیاده این روزا. میدونم تایید نمیشه ولی بس کنین دیگه
    • بی نام RO ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      15 6
      آقای دکتر کوروش کبیر بنده هم 8 سال توی بهترین دانشگاه تهران رشته مهندسی مکانیک تحصیل کردم. الان در آمد یک ساعت یک آرایشگر به اندازه درآمد یک روز من هست. پس زیاد تریپ مظلوم نمایی نزنید. خیلی از اقشار جامعه هستند که نرخ افزایش درآمدشون سالهاست از نرخ افزایش تورم عقب افتاده من نمیدونم چرا پزشکان محترم ناراضی کمی هم به سطح درآمد اقشار آسب پذیر جامعه نگاه نمیکنن که واقعا این بنده های خدا چطور باید از پس همین هزینه های کمرشکن درمان بربیان.. خدا را شکر بیمه ها هم که دیگه دکوری شدن و هیچ ارزشی ندارن. دفترچه بیممون تار عنکبوت بست چون هیچ خاصیت و کاربردی ندارن... حفا که آقای مدیری خوب از پس موضوع برآمد.. هرچند نذاشتن همه چیزایی را که باید بگه را بگه
  • علا A1 ۰۳:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    44 31
    اقا با اين تعررفه ها كي پول چوب بسسنيو پنبشم در نيمييااد كههه...
  • بی نام A1 ۰۳:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    چون پزشکی در ایران متاسفانه به یک تجارت تبدیل شده است. ضمن اینکه با تمام این احوالات پزشکان محترم بیش از آنکه نگران سلامت بیماران خود باشند نگران پروژه های ساخت و ساز و ... هستند.
    • بی نام A1 ۰۵:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      64 18
      جناب گل گفتی. یه چیزم من اضافه کنم. خیلیا عمودی میرن همین دکترتی پر ارعا و ناراضی و افقی برمیگردن
    • حسین A1 ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      70 14
      پزشکی شده تجارت با جون انسان ها ای کاش خدماتی که پزشکان می دادند مطابق درآمدشان بود حالا بماند عدم تطابق ویزیت پزشکان با درآمد بقیه ی اقشار جامعه
  • افتخار A1 ۰۴:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    85 16
    وقتی دولت 80 درصد بیمه را میدهد دیگر چه لزومی دارد تعرفه بالا برود..بیاید از دو درمانگاه خصوصی در هبهان انصاف را یاد بگیرید...در این درمانگاه ها دکترای عمومی و متخصص با کمترین توقع به بیماران خدمات ارایه می دهند...حق ویزیت هم متناسب با معشیت مردم است....خداوند حفظشان کند....به این دکتر ها افتخار می کنیم....خیلی از این دکتر های مملکت قسم خورد ه اند به مردم فقیر کمک کنند اما متاسفانه بغیر از اجحاف در حق مردم و مال اندوزی کار دیگری نمی کنند........دلیلی ندارد که چون 8 سال درس خواندی به مردم ظلم بکنید از درمانگاه های بهبهان تقدیر کنید..
  • بی نام A1 ۰۴:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    72 31
    پزشکان عزیز با درآمدهای ماهانه 8 رقمیچند ده میلیون تومانی تازه فقط در بخش دولتی و برای پزشکان عمومی باز هم اعتراض دارند؟ وضعیت بقیه قشرهای جامعه رو نمی بینند؟ اون پزشکان عزیزی هم که میگید درآمدشون 1.400 میلیون هست بیایند مناطق محروم ، بهشون قول میدم هم جذب بشند و هم درآمدشون بالای 10میلیون بشه. نکته دیگه در مورد بیمه هست باوجود اینکه از فیش حقوقی کارمندان بابت بسمه سلامت در سال نزدیک 400هزارتومان کم میشه اما از ویزیت های 3040هزارتومانی بخش خصوصی نهایتا 510هزار تومان کم میشه، اگه شرایط در بخش دولتی مناسبتر هست هم به دلیل یارانه سلامت هست و نه بیمه ها.
    • بی نام IR ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      26 9
      همه ديدن عزيز من و خونتون رنگينتر از مردم ديگه نيست، اره با همين طرز فكرتم حق خودت ميدوني وقتي از منطقه محروم برگشتي يه شبه ره صد ساله بريو بعد دو سال محل زندگيتو خ فرشته انتخاب كني... نمونه هاشو زياد ديدم . مادر منم اون زمان كه شايد تو فاميلت ديپلم ميگرفتن شيريني ميدادن متخصص مامايي و زنان بود و زمان طرحش سال ٥٦ تو كردستان نزديك بود سرشو ببرن ولي الان حقوق بازنشستگيش ١ ميليونه و هيچوقت از كسي ١ ريال زير ميزي نگرفت و نميگيره. امثال شما مريضي كه تو مطبشون مياد مثل يه طعمه نگاه ميكنن و البته پزشكان با وجدان هم هستن و منكرش نميشم
    • بی نام RO ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      18 4
      با سلام،بنده نویسنده مطلب هستم و در جواب بی نام جمعه 11 اردیبهشت 1394 11:53:49 میخواستم مطالبی رو عرض کنم: بنده 7 سال هست که در جنوب بلوچستان معلم هستم و با وجود اینکه بنده هم تعهدم تمام شده باز هم اینجا موندم، حرفهایی هم که میزنم بدون اطلاع نیست چون هم پدرم حسابدار بیمارستانه و هم خودم به صورت نیمه وقت در شبکه بهداشت مشغولم واز طرفی دوتا از نزدیکترین دوستانم پزشک. هیچکس نباید منکر کار سخت پزشکان به خصوص در اورژانس و اتاق عمل ...باشه اما چیزی که اذیت میکنه تخلفات پزشکان مقایسه کنید با تخلفات یک معلم و اختلاف شدید طبقاتی اونهاست که تاجایی که میدونیم توی هیچ کشوری اینقدر نیست. اما به شخصه پزشکان هیچ شهری رو به اندازه پزشکان یزدی درستکار و باوجدان نمیدونم وبرعکسش پزشکان تهرانی......
    • بی نام A1 ۱۸:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      5 5
      متخصص مامايي ؟ حقوق بازنشستگي؟ شما دقيقا نميدوني ايشون شغلشون چيه انگار
    • بی نام RO ۲۲:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      14 5
      کلا فقط پزشکان زحمت کشیدن و درس خوندن بقیه ملت فقط مشغول عشق و حال هستن و به همین مناسبت باید تعرفه را هر سال نجومی بالا ببرن تا جبران سختی ها و مشقت ها و مرارت های این قشر مظلوم بشود
  • سجاد A1 ۰۴:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    51 14
    جالبه حتی در صداوسیما هم یک مخالف حق صحبت کردن نداره. در حالیکه دریافتی متوسط کارمندان دولت یک و نیم تا دو تومن پزشکان متخصص بالای صد میلیون تومن میگیرن و ناراضی ان. چرا یک پزشک متخصص ده برابر یک قاضی عالیرتبه و استاد تمام دانشگاه حقوق میگیره؟ تازه زیرمیزی هم از ملت بدبخت میگیرن و کاملا بینشون مرسومه در حالیکه یک استاد دانشگاه هرگز از دانشجوش برا نمره پول نمیگیره. پزشکان به اندازه کافی برا زندگی اشرافی پول دارن هرچقدر اضافه کنید امار سفرهای خارجی شون بالاتر میره و ارز مملکت رو خارج میکنید. والسلام خبرانلاین حداقل شما منتشر کن
    • بی نام A1 ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      20 11
      چند سال درس میخونن و زحمت میکشن تا دانشگاه قبول بشن و دوباره تلاش و درس و .... تا دکتر بشن و "منت" این زحماتشون رو تا ابد رو مردم میزارن و "تاوان" وحشتناکش رو میگیرن. حالا از فخ فروختن و بی احتریامی ها و ناحقی هایی که میکنن که دیگه نگو و نپرس ساده ترینش بی احترامی به مریض هاییه که تو مطب منتظرن. دکتر هر مریض رو 1530 دقیقا معاینه میکنهبعضی ها طولانی تر وقتی مریض ها رو 1015 دقیقه ای میدن. از ساعت 3 وقت میدن، دکتر 4.55 میاد و همیشه میگه بیمارستان گیر افتادم درحالیکه شگردشونه. دوست دارن دکانشان پر از مشتری باشد
    • مهندس کنترل کیفی A1 ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      16 5
      دوست عزیز فقط شغل پزشکی مسئولیت سنگین نداره شغلای دیگه هم هست . ارشد صنایع غدایی دارم ده سال پیش شما با رتبه زیر هزار پزشکی اوردید ما هم با رتبه 2500.شما حتما در جریان هستید چندین تن شیر خام ورودی کارخونه یه تست اشتباه یا کم دقت انجام بشه حین فرآیند مثلا اسیدیته میره بالا و اون جند تن شیر میره تو فاضلاب .یا بحث بسته بندی اسپتیک و محصولات کنسروی تو یه روز 12 هزار کنسرو تولید بشه و فرآند اسنرلیزاسیون و کنترل بوتولینیوم درست انجام نشه چند هزار نفر با سم بوتولیسم کشته میشوند؟بعد حقوقم اداره کاریه و حق اعتراض هم تدارم مدیر کارخونه میگه هزار نفر تو لیست انتطار استخدام هستن .
    • دکتر میثم FI ۰۴:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۲
      12 13
      نمیدونم این چه کینه ای هست که مردم نسبت به پزشکان پیدا کرده اند و فقط به حقوق این قشر اعتراض میکندد همه ی شغلها چه مستقیم چه غیر مستقیم به گونه ای با جان مردم سر و کار دارند حتی اون مکانیکی که لنت ترمز ماشین رو با قیمت انچنانی عوض میکنه و ماشین پنج دقیقه بعدش میره تو دیوار بساز و بفروش هایی که بدون زحمت درس خواندن چندین ساله رو موج تورم سوارند و خون مردم رو در شیشه کرده اند اعتراض نمیکنه فکر میکنید با جون مردم سر و کار ندارن؟ یه زلزله بیاد معلوم میشهدرضمن اقای مهندس صنایع غذایی شما هم تو این مدت کم شیر و لبنیات پالم دار به خورد مردم ندادید
    • مهندس کنترل کیفی A1 ۰۶:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۲
      4 5
      دوست عزیز روغن پالم اشباعیت کمتری نسبت به روغن حیوانی دارد همچنین کلسترول بد کمتری دارد .روغن سرخ کردنی که اینقدر بهش تاکید میشه بخش زیادیش اسید پالمیتیک هستش.شما بیا تو صنعت برای تولید بستنی چی بهش بزنیم که نه مشکل تکنولوژیکی پیش بیاد و هم ضرر اقتصادی متوجه کارخونه نشه که البته الان ضرر ده شده .اگه بخواییم حساس بشیم آب آشامیدنی ما ,سبزیجات ,برنج ,مرغ و کوشت که میدونید مقاومت آنتی بیوتیکی تو جامعه مدیون همین مرغ و کوشت هاست نباید مصرف بشه .داروهی مصرفی ما چقدر مضر هستن؟
  • علی A1 ۰۴:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    86 22
    یی رحم تر و حریص تر از برخی از پزشکان ندیدم با این درآمد میلیاردی بازم میگن کمه
  • بدون نام ۰۴:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    29 29
    اين تعرفه با توجه به تورم بسيار نا عادلانست
  • بدون نام ۰۴:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    19 3
    اينايه كه ادعا ميكنند خودشون حاضر نيستن هيچ كمكى به ديگران كنن
  • مهران A1 ۰۵:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    19 7
    وقتی از نظر وزیر محترم بهداشت؛ درمان معادل پیشگیری است بیشتر از این نباید انتظار داشت
  • دکتر میثم A1 ۰۵:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    32 49
    اولا برای این مردم متاسفم که کرور کرور پول چیزهایی که برای سلامتیشون ضرر داره مثل سیگار و قلیون و غذاهای فست فود و ... رو میدن صداشون در نمیاد اما پول ویزیت دکتر رو برای سلامتیش میخواد بده زورشون میاد دوما برای دولت متاسفم که برای راضی نگه داشتن همین مردم وبدست اوردن رایشون حقوق اقلیت یعنی پزشکان رو میخواد ضایع کنه
  • بی نام A1 ۰۶:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    33 14
    این حرف از طرف بیشتر پزشکان خیلی خندها داره مگه اینا هم میدونن تورم چی هست ؟ دو دقیقه معاینه می کنند 40 تومان ویزیت میگیرند من دکتر برای کم کاری تیروئیدم میرم باور کنید دکتر فوق تخصص فقط آزمایش رو که تو ویزیت قبلی داده می بینه و بعد میگه برو3ماه دیگه بیا : ولی برخی پزشکان می گویند این درصد افزایش کم است و متناسب با نرخ تورم منظور نشده.
    • پزشک IR ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      12 20
      خوب چرا نمیری جوابو به بقال سر کوچه تون نشون بدی اگه اینقدر اسونه. واقعا شعور هم خوب چیزیه.
    • بی نام IR ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
      15 17
      شما نخند. همون آزمایشی که پزشک نگاه می کنه و می گه برو بعد بیا پشت اش یک عالمه علم است. وقتی نوبت لیپوساکشن و بای پس معده برای خوش اندامی می رسه پول میلیونی خرج می کنید اما برای علم پزشک زورتون میاد 400000 تومان بدهید. همان کم کاری تیرویید که بنظرتان ساده می آید را پزشکان می دانند چه عوارضی دارد و وقتی آزمایش را نگاه می کنند تمام این علم را در مغزشان ارزیابی می کنند. چون شما فکر را نمی بینید آنرا باور ندارید. من به شما توصیه می کنم اصلا برای کم کاری تیرویید به پزشک مراجعه نکنید و بیخود هم 400000 به او ندهید تا ببینید در چند سال چه بلایی سرتان می آورد. عوارض دیررس آنرا هم در میانسالی و کهنسالی خواهید چشید. فکر کرده اید مثلاعمل قلب باز فقط پزشکی است؟ از بدن چه می دانید؟
  • امین IR ۰۶:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    37 10
    جالبه که از قشر بیمار جامعه کسی در برنامه حضور نداشت...اصلا خنده دار اینجاست که راجع به کیفیت خدمات پزشکی هیچ بحثی نمیشه و فقط این پزشکان مظلوم و زیر خط فقر هستند که همیشه از تعرفه ها متضرر می شوند...
  • بی نام A1 ۰۶:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    32 20
    اقا نا راضی هستند برن فلیپین .کاری نداره ببنید شما را قبول می کنند
  • ریحان A1 ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    12 7
    کاش یه کم وقت میذاشتن واسه ویزیت بیمار حرفی نبود.اینکه هنوز شرح بیماری نداده نسخه نوشته میشه دردش بیشتر از افزایش تعرفه هاس.
  • بی نام IR ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    11 0
    حالا ویزیت دکتر را می توان از جایی داد ولی بهتر است.برای بیماران خاص فکر اساسی شود یکی از بستگان ما سزطان دارد ماهی سی ملیون هزینه میکند بیمه ها باید حق بیمه دریافتی ماهانه را افزایش دهند وهزینه درمان سرطان کنند
  • بی نام IR ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    10 7
    آقای نوبخت عزیز. شما که می گید پزشکان باید عدالت را رعایت کنند آیا خودتان عدالت را در مورد پزشکان رعایت کرده اید؟ شما به شکل دولتی دستمزد پزشک را تععین می کنید اما امکانات دولتی برای یک پزشک مهیا نمی کنید. کارمند بانک مرکزی با 5 سال سابقه کار با مدرک کارشناسی حین خدمت از دانشگاه پیام نور الان از طریق وامی که به او داده اید آپارتمان خریده و من پزشک مستاجرم. می رم بانک وام بگیرم می گه برو ضامن کارمند دولت بیار. مگه من به دولت مالیات پرداخت نمی کنم؟ چرا اعتبار ندارم و کارمند اعتبارش از من بیشتر است؟ ما شتر شیر پلنگ شده ایم. دستمزدمان را شما تعیین می کنید اما به امان خدا در بازار رهایمان کرده اید و پاسخگو هم نیستید.
    • بی نام A1 ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۲
      4 1
      ما مهندس ها هم مستاجر هستیم. فقط فکر امکانات برای پزشکان نباشید.
  • دکتر مسعود RO ۰۹:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    21 8
    مردم دل نگرونی که اینقدر دنبال حق و حقوقتون میگردین عرض کنم که خیلی خیلی جاهای دیگه هست که دارن حق من و شما رو میخورن، چرا کسی به فوتبالیستا گیر نمیده که با 2025 سال سن باید درآمد میلیونی و میلیاردی داشته باشن؟ فوتبالیست الان چکار کرده براتون؟ چرا کسی به بنگاهی و دلال بازاری و وکیل و معلم خصوصی و بعضی از رئیس رؤسا و... گیر نمیده؟ چرا کسی به آرایشگر و فال گیر که ویزیتشون از فوق تخصص هم گرون تره کاری نداره؟ دوست من که دیپلم داره و ماشین خرید و فروش میکنه درآمدش چندین برابر منه، این بازی هم که درآوردین به خاطر حق و حقوقتون نیس، اگرم باشه برید فعلا جای دیگه دنبالش بگردین، یه جوری هم میگین رفتار پزشکا خوب نیس انگار همه صنوف دیگه به به و چه چه میکنن برات، برید ببینید بیرون برخوردا رو
  • بی نام A1 ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    6 6
    این ها سوپر مارکت دارن نه پزشک
  • بی نام A1 ۱۸:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    9 3
    بخشی از این عدم همدلی بین جامعه و پزشک به نظر من جسارتا برخی از پزشکان هستن .چند وقت پیش رفته بودم متخصص گوش و حلق و بینی اندازه سواد خودم داشتم براش توضیح میدادم باور کنید ابنقدر پوز خند میزد به جملاتم و حس خان به رعیتی داشت که دیگه از پیش دکتر رفتن هراس دارم .بله درس خوندید زحمت کشیدید باهوشبودید ولی چرا با بیمار اینطور برخوردی دارن بعضی ازپزشکا ؟
  • بی نام EU ۱۹:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    8 3
    پنج دقيقه ويزيت در اورژانس را ٢٠٩هزار تومان حساب كردند،ناراضي هستند؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۲۰:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    4 1
    خیلی مردم حالشون خوبه تو این بحران این ها گذاشتن تاقچه بالا. خجالت هم خوب چیزیه یهو همدیگر را تیکه وپاره کنیم بره واقعا خجالت داره خجالت
  • بی نام A1 ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۲
    2 0
    چون جناب سعدی می فرماید: "چشم تنگ دنیا دار را/یا قناعت پر کند یا خاک گور".