جعفر ابراهیمی، شاعر و نویسنده حوزه کودک و نوجوان در سال 1388 بیشتر مطالعات خود را بر روی کتب داستانی متمرکز کرده و داستان و رمان های بسیاری را خوانده که از جمله آنها می توان به «عدالت در پرانتز» نوشته ایساک بابل، «این یازده تا» نوشته ویلیام فالکنر، «پیکره ماروسی» نوشته هنری میلر، «نارسیس و گلدموند» نوشته هرمان هسه، «پایان یک ماموریت» اثر هانریش بل و «پس باد همه چیز را نخواهد برد» به قلم ریچارد براتیگان اشاره کرد.
وی مطالعه دیوان حافظ و مثنوی معنوی را جزو برنامه های همیشگی اش می داند و همچنین در این سال شاهنامه فردوسی را هم مورد مطالعه قرار داده است. ابراهیمی(شاهد) در گفتگو با خبرآنلاین، بهترین کتابی را که سال88 مطالعه کرده یکی از کتاب های قدیمی «توماس مان» می داند که سال ها پیش آن را مطالعه کرده بوده و از مطالعه مجدد آن نیز بسیار لذت برده است.
«آثار برگزیده توماس مان» در سال 1360 منتشر شده و به همین نام نیز مشهور است. این کتاب شامل داستان های کوتاهی چون «مرگ در ونیز»"، «اریو در ساحل» و... است که ترجمه آن را «دکتر حسین نوروزی» انجام داده است.
این شاعر همچنین برای مطالعه هموطنان در ایام نوروز کتاب «گفتگو در کاترال» اثر «ماریو بارگاس یوسا» ترجمه «عبدالله کوثری» را پیشنهاد می کند.
یاد آور می شود «گفتگو در کاترال» در حال حاضر یکی از پر فروش ترین کتاب های دنیا است که به جنگ جهانی دوم می پردازد و با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان مواجه شده است. ابراهیمی نیز این کتاب را به خاطر بافت تاریخی و پیچیدگی های سبک رمان، بسیار دوست دارد و معتقد است این رمان قطور 700 صفحه ای می تواند بهترین کتاب برای گذراندن تعطیلات عید نوروز باشد.
.................................
سایر پیشنهادهای نوروزی اهالی فرهنگ (تهمینه میلانی، عبدالله شهبازی، شهرام شکیبا، رضا کیانیان، فرجالله سلحشور، موسوی گرمارودی، ستاره اسکندری، کامبیز درمبخش، عبدالجبار کاکایی و... ) را در اخبار مرتبط بخوانید!
نظر شما