در پی انتقادات آیت‌الله علم‌الهدی امام جمعه مشهد از سیاست‌های سینمایی وزارت ارشاد، جواد شمقدری معاون سینمایی ارشاد طی نامه‌ای سرگشاده به این انتقادات پاسخ گفت.

متن نامه معاونت سینمایی ارشاد خطاب به امام جمعه مشهد به این شرح است:

حضور محترم حضرت آیت‌الله علم الهدی

امام جمعه محترم مشهد قدس

 سلام علیکم

شنیده‌ام حضرتعالی در سخنرانی نماز جمعه مشهد موضع تند و سخنرانی آتشینی علیه بعضی سیاست‌های سینمایی و هنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی داشته‌اید.

اگر چه رویکرد اقتصادی و اصلاح گرایانه از سوی دلسوزان و صالحان و ائمه جمعه و جماعات و همه کسانی که دل در گرو پایداری و استمرار انقلاب اسلامی دارند یک رویکرد مبارکی است و دولت اصولگرای ولایی آقای دکتر احمدی‌نژاد خود مبلغ و تشویق کنندۀ این انتقادات است، اما حتماً حضرتعالی و همه عزیزانی که چنین تریبون و فرصت‌هایی برای انعکاس گسترده مباحث انتقادی خود دارند متعهد هستند که مطمئن باشند نگاه و رویکرد انتقادی آنان از دایره انصاف خارج نشود.

من بسیار متعجب هستم چگونه است حضرتعالی بدون آنکه در صدد شنیدن استدلالات و توضیحات و مستندات اتخاذ تصمیمات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص رفع توقیف از بعضی فیلم‌ها بر آیید صرفاً بر اساس گزارشات و نظرات مخالفان این تصمیمات برکرسی قضاوت نشسته‌اید.

مگر دولت آقای احمدی‌نژاد دولت اصلاحات است که به نظرات و تماس‌های ائمه جمعه وقعی ننهد. من به عنوان معاون وزیر در امور سینمایی کشور در دسترس هستم و می‌توانم به هر شبهه و سئوالی که با یک تماس تلفنی پاسخ دهم و در صورت لزوم در یک جلسه حضوری این مباحث را به نقد و بررسی بگذاریم.

آیا سزوار است اذهان هزاران نمازگزار مؤمن را نسبت به خادمان خود در دولت اصولگرای ولایی مشوش کنید در حالیکه می‌توانید در یک ارتباط تلفنی یا جلسه حضوری به مسائل اشراف بیشتری داشته باشید و چه بسا پس از این اشراف حداقل چنین آتشین بر کرسی نقد و قضاوت مستقر نشوید.

حضرت آیت الله علم الهدی، افتخار من و همکارانم این است که سرباز ولایت هستیم. چه اصراری وجود دارد چهره این خادمان بی‌منت نظام، در اذهان مؤمنین مشوش شود.؟!

سود این تردید‌ها به نفع چه جریان و گروه‌هایی خواهد بود؟

در پایان امیدوارم خداوند دل همه خادمان و دلسوزان واقعی نظام را نسبت به یکدیگر نرم کند و بین آنان را اصلاح نماید.

جواد شمقدری

معاون وزیر

کد مطلب 53818

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۱
    1 0
    چنین ادبیاتی از یک اصولگرایی ولایی بعید است
  • 110 IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۱
    2 0
    وقتي كسي ميتواتد ادعاي سربازي ولايت داشته باشد كه درابتدا سرباز ولايت آقا اميرالمومنين وائمه اطهار باشدووسمعا وطاعتا بدنبال فرمايشات آن حضرات باشد. كجا ائمه اطهارآرايشهاي محرك زنان نامحرم راسفارش نموده اند؟كجا حضرات معصومين ترويج اختلاط زن ومرد نامحرم وعشوه گري براهم وشوخي هاي محرك راسفارشفرموده اند كه شما بعنوان مدير هنري كشور اجازه پخش آنها راميدهيد ؟نتنها شما بلكه مديران صدا وسيمانيز آينده اي بسيار سخت درروز واپسين خواهيد داشت.
  • محمد IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۱
    1 0
    در دولت اصلاحات اين جوري به ايمه جمعه آن هم مشهد جسارت نمي شد
  • بدون نام CA ۱۴:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۱
    0 0
    مگر دولت آقای احمدی‌نژاد دولت اصلاحات است که به نظرات و تماس‌های ائمه جمعه وقعی نهد
  • بدون نام IR ۱۶:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۱
    5 0
    به راستي هزينه كردن از رهبري تا كجا ادامه خواهد يافت؟ استدلال آقايان اين است كه چون ما مدعي پيروي از ولايت هستيم پس حق داريمبه فيلم هاي حاوي موارد غيرشرعي مجوز دهيم و اگر كسي خواست انتقاد كند نبايد علني باشد!!!!!!!!!!!!! مبارك است!
  • مادربزرگ DE ۱۶:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۱
    1 0
    وای بر نفس اماره که یک ارایش باعث ......میشود چه خوب است کمی اغماض و تزکیه نفس باشد.اسلامی یا اجباری!!!!???
  • بدون نام IR ۰۲:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۲
    0 0
    مگر دولت آقای احمدی‌نژاد دولت اصلاحات است که به نظرات و تماس‌های ائمه جمعه وقعی نهد!!!!!!!!!!!!
  • هدی IR ۰۹:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۲
    0 0
    کدوم اصلاحات؟!!

آخرین اخبار