حافظه سالم در ۵۰ سالگی؛ با مصرف این مواد غذایی

با افزایش سن طبیعی است که سلامت مغز هم کاهش پیدا کند؛ از همین رو حفظ سلامت مغز بعد از ۵۰ سالگی برای رفاه کلی و افزایش طول عمر باکیفیت ضروری است.

به گزارش خبرآنلاین، برای تأمین سلامت مغز و حافظه در سنین بالا بهتر است این مواد غذایی را در برنامه غذایی خود بگنجانید:

۱) گردو

آنتی اکسیدان‌های موجود در گردو در جلوگیری از استرس اکسیداتیو و التهابی که معمولاً در افراد مسن دیده می‌شود، مؤثرند.

۲) ماهی

ماهی، به‎‌ویژه سالمون، با دارا بودن امگا ۳، برای بهبود حافظه، یادگیری و دیگر توانایی‌های مغز مفید است. مصرف بیشتر غذاهای غنی از امگا ۳ به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک می‌کند.

۳) سبزیجات برگ‌دار

سبزیجات برگ‌داری چون کلم پیچ، اسفناج و ... به دلیل داشتن مقادیر زیادی فولات، ویتامین K، لوتئین و بتاکاروتن، سرعت زوال شناختی ناشی از افزایش سن را کاهش می‌دهند.

۴) تخم مرغ

بدن برای تنظیم خلق و خو و عملکرد حافظه‌ به ماده‌ای به نام «کولین» نیاز دارد. یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ نشان داد که افزایش مصرف کولین در رژیم غذایی خطر افت عملکرد شناختی و ابتلا به آلزایمر را در افراد مسن کاهش می‌دهد.

۵) زردچوبه

کورکومین موجود در زردچوبه، در مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب مرتبط با زوال شناختیِ ناشی از افزایش سن مؤثر است.

۶) انار

انار حاوی ترکیبی به نام پونیکالاگین است که به نظر می‌رسد روند پیشرفت بیماری آلزایمر را کندتر کرده و حافظه را تقویت می‌کند.

۷) پرتقال

پرتقال و آب پرتقال منابع غنی فلاونوئیدهاست و مصرف آن با کاهش التهاب و بازیابی عملکرد سلولی در مغز مرتبط است. هم‎‌چنین قابلیت کاهش التهاب و بازیابی عملکرد سلولی مغز در سنین بالا را دارد.

بیشتر بخوانید:

این میوه‌ها را بخورید تا باهوش‌تر شوید/ معرفی ۸ میوه مغذی برای بهبود ضریب هوشی و سلامت مغز

منبع: eatthis

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1904211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =