جلوی کوچک‌شدن مغزتان را بگیرید!/ ۴ ماده غذایی مفید برای حفظ سلامت و حجم مغز

با افزایش سن، مغز با نرخی در حدود ۵ درصد در هر دهه پس از ۴۰ سالگی تمایل به کوچک شدن دارد و این کوچک شدن هرچه بیشتر ادامه یابد، بیشتر بر توانایی‌های شناختی فرد تأثیر می‌گذارد

به گزارش خبرآنلاین، غذاهایی که هر روز می‌خورید، به معنای واقعی کلمه مغز شما را تغذیه می‌کنند و به آن اجازه می‌دهند عملکرد مطلوبی داشته باشد. بر اساس مطالعات، افراد مسنی که رژیم غذایی باکیفیتی شامل سبزیجات، میوه، غلات کامل، آجیل و ماهی دارند، حجم بافت مغزشان بیشتر است:

۱) ماهی

مغز ما از ۶۰ درصد چربی تشکیل شده که نیمی از آن به طور خاص اسیدهای چرب امگا ۳ هستند؛ اسیدی که به طور مشترک در ماهی هایی مانند قزل آلا، سالمون، شاه‌ماهی و ساردین وجود دارد. با خوردن حداقل یک وعده ماهی در هفته می‌توان این اسیدهای چرب مفید را به مغز رساند و از کوچک شدن آن جلوگیری کرد.

۲) شکلات تلخ

شکلات تلخ می‌تواند نورون‌ها و رشد رگ‌های خونی را در بخش‌هایی از مغز که به طور خاص با حافظه و یادگیری مرتبط هستند تحریک کند و انعطاف‌پذیری مغز را برای یادگیری بهبود ببخشد.

۳) تخم مرغ

تخم مرغ سرشار از ویتامین B-۶، ویتامین B-۱۲ و اسید فولیک است؛ این مواد مغذی هرگونه زوال شناختی را به تعویق می‌اندازند و از کوچک شدن مغز در طول زمان جلوگیری می‌کنند.

۴) سبزیجات

سبزیجات، به‌ویژه اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی، سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین K، لوتئین، بتاکاروتن و فولات هستند. ویتامین K به ویژه به تشکیل چربی در سلول‌های مغز کمک می‌کند و می‌تواند حافظه را بهبود بخشد.

بیشتر بخوانید:

۱۰ ماده غذایی برای تقویت سلامت مغز و حافظه

منبع: yourhealthla

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1904214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =