گپ کوتاه گروه تاریخ خبرانلاین با محمدنبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در گفت وگوبا گروه تاریخ خبرانلاین گفت: ‏قبل از کودتای 28 مرداد دولت مصدق به خاطر بگو مگوهای ‏واهی پیرامون مدیریت کشور و تعمیق اختلافات سقوط کرده بود .

محمدنبی حبیبی با اشاره به دخالت های آمریکا و انگلیس در امور داخلی ‏ایران، اظهار داشت: ‌اخلال در روابط رجال سیاسی و مذهبی دهه سی و ‏پاشیدن بذر نفاق، بدبینی و کینه در فضای جامعه از وظایف اساسی ‏سرویس ‌های جاسوسی آمریکا و انگلیس بود. دولت مصدق بدون یک درگیری ‏مسلحانه و نبرد سخت سقوط کرد، این دولت قبلا به خاطر بگو مگوهای ‏واهی پیرامون مدیریت کشور و تعمیق اختلاف بین مصدق و آیت‌ الله کاشانی ‏سقوط کرده بود‎.

حبیبی با اشاره به اینکه ما باید از تجربیات تاریخی عبرت بگیریم، تصریح ‏کرد: دشمن سعی می‌کند در روابط قوا و نیز روابط بین رهبران سیاسی ‏کشور اخلال ایجاد کند. این اخلال توسط سوزن‌بانی در رسانه‌ها مدیریت ‏می ‌شود ما باید هوشیار باشیم و در دام فضاسازی‌ هایی که صورت می‌ گیرد ‏نیفتیم‎.

/62

 

کد مطلب 133693

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین