فیلم سینمایی «کودک و فرشته» برای اکران در جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود

 

فیلم سینمایی «کودک و فرشته» به کارگردانی مسعود نقاش‌زاده که به تازگی توسط محمدرضا مویینی مراحل تدوین خود را پشت سر گذاشته برای اولین نمایش خود در جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر آماده شود. حسن کلامی درباره روند آماده‌سازی فیلم به خبرنگار خبرآنلاین می‌گوید: «تدوین فیلم رو به پایان است و همزمان محسن روشن نیز صداگذاری فیلم را در استودیو روشنا آغاز کرده است. در ضمن کارن همایون‌فر نیز به شکل همزمان درحال ساخت موسیقی متن این فیلم است».

فیلم‌برداری «کودک و فرشته» طی 60 جلسه در شهر خرمشهر انجام شده که این مرحله از کار به مدیریت نادر معصومی از 31 اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و ششم تیر ماه به پایان رسید اما فیلم‌برداری یک سکانس آن باقی مانده است. سحر صباغ سرشت دستیار اول و برنامه‌ریز این پروژه در خصوص ضبط نشدن این سکانس در طول تولید گفت: «این سکانس فصل مستقلی است  که مربوط به بخش رؤیای قهرمانان فیلم می‌شود و فضایی انتزاعی دارد که باید در لوکیشن خاصی که القاکننده این فضا باشد فیلم‌برداری شود، اما به دلیل پیدا نکردن لوکیشن مناسب، این بخش از کار در آن زمان جلوی دوربین نرفت و قرار شد تا این سکانس را در تهران فیلم‌برداری کنیم، که انجام این کار به پایان تدوین موکول شده است».

این سکانس یک دقیقه‌ای در واقع سکانس افتتاحیه فیلم است و بنا به گفته صباغ سرشت به هیچ وجه قابل حذف شدن نیست و فیلم‌برداری آن به طور حتم انجام خواهد شد.

نقاش‌زاده در «کودک و فرشته» بر مبنای فیلم‌نامه‌ای از محمدرضا گوهری با مرور حوادث روزهای آغازین جنگ تحمیلی و سقوط خرمشهر به روایت قصه دو نوجوان به نام‌های بهنام و فرشته پرداخته که خانواده‌شان را در جریان حمله عراق به ایران و اصابت گلوله به خانه‌شان از دست داده‌اند. حسن کلامی درباره پرداختی که در قالب این قصه به جنگ و روزهای آغازین آن شده گفت: «این فیلم جز محدود آثاری است که درباره روزهای آغازین جنگ ساخته شده که تمام وقایع آن در خرمشهر اتفاق می‌افتد. در ضمن در این فیلم بیش از آن‌که به جنگ بپردازیم به تأثیر آن بر خانواده‌ها و روابط آدم‌ها پرداخته‌ایم».

مونا احمدی و محمدرضا زادسرور دو بازیگر نوجوان «کودک و فرشته» هستند و افشین ‌هاشمی، سیما خضرآبادی، سودابه بیضایی، قاسم زارع، شبنم مقدمی، مالک سراج، وحید نجفی شوشتری، علیرضا حسینی و حسین توشه هم در کنار آن‌ها در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند. 

این فیلم محصول مشترک سیما فیلم و بنیاد سینمایی فارابی است که به طریقه 35 میلی‌متری تولید شده است. کلامی درباره چگونگی مشارکت این دو مرکز در تهیه «کودک و فرشته» می‌گوید: «فیلم‌نامه این فیلم در سیما فیلم تصویب شده بود و از ساخت آن از طرف این مرکز به من پیشنهاد شد و از آن‌جایی که قرار بود فیلم به شکل سینمایی و به طریقه 35 میلی‌متری فیلم‌برداری شود با بنیاد سینمایی فارابی نیز وارد مذاکره شدیم تا در تولید پروژه همکاری کند».

عوامل تولید این فیلم عبارتند از کارگردان: مسعود نقاش‌زاده، فیلم‌نامه: محمدرضا گوهری، مدیر فیلم‌برداری: نادر معصومی، طراح صحنه: سعید آهنگرانی، طراح لباس: ژاله زکی‌زاده، مدیر صدابرداری: عباس رستگارپور، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: سحر صباغ‌سرشت، جلوه‌های ویژه میدانی: جواد شریفی‌راد، طراح گریم: محمدعلی ضرابی، منشی صحنه: شرف‌النساء نیرومند، طراح استوری‌بورد: سیدمحمد پیغمبرزاده، مدیر تدارکات: حیدر زرقومی، عکاس: حبیب مجیدی، مدیر تولید: رحمت‌الله عبداله‌زاده و تهیه‌کننده: حسن کلامی/محصول مشترک بنیاد سینمایی فارابی و سیما فیلم.

 

کد خبر 1537

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین