برف‌روبی ۲۶ هزار و ۵۵۰ کیلومتر باند در جاده های استان کرمانشاه

مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: با تلاش‌های شبانه‌روزی راهداران، بیش از ۲۶ هزار کیلومتر باند از محورهای استان برف‌روبی شده و تمامی راه‌ها برای تردد باز هستند.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از استان کرمانشاه؛ علی سلیمی اظهار کرد: به‌دنبال بارش‌های اخیر، عملیات گسترده برف روبی و راهداری زمستانی در محورهای اصلی، شریانی، فرعی و راه‌های روستایی استان به‌طور مستمر ادامه دارد و طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۶ هزار و ۵۵۰ کیلومتر باند از محورهای استان برف‌روبی شده است.

وی با اشاره به اهمیت راه‌های روستایی در تأمین زندگی ساکنان مناطق کم‌ برخوردار گفت: در این مدت، ۵۱ محور روستایی به طول ۳ هزار و ۲۰۰ کیلومتر باند برف‌روبی شده‌اند که در نتیجه، ۵۱۴ روستا از مسیرهای ایمن و باز برخوردار هستند.

سلیمی اضافه کرد: در این عملیات، ۵۷۰ نفر ـ روز از نیروهای راهدار به‌همراه ۴۱۰ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین به‌کارگیری شده‌اند و برای افزایش ایمنی راه‌ها، ۱۱ هزار و ۱۶۰ تن ماسه و نمک مصرف شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از خدمات امدادی نیز خبر داد و گفت: در این دوره زمستانی، ۵۴۱ مورد کمک‌رسانی به خودروهای گرفتار صورت گرفته و به ۲۵ نفر از مسافران در راه مانده، اسکان اضطراری داده شده است.

 وی در پایان تأکید کرد رانندگان با رعایت مقررات و داشتن تجهیزات زمستانی، سفرهای ایمن‌تری خواهند داشت و اطلاعات وضعیت راه‌ها از طریق سامانه ۱۴۱ قابل دستیابی است.

48

کد مطلب 2172766

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

آخرین اخبار