به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ داکنز نازون، مهاجم ۳۲ ساله تیم ملی هائیتی و گلزن برتر تاریخ این کشور (۴۴ گل در ۸۰ بازی)، آماده میشود تا تیم ملی کشورش را در جام جهانی همراهی کند. هائیتی پس از ۵۲ سال به جام جهانی بازگشته و در گروه E با برزیل، مراکش و اسکاتلند همگروه است.
به گزارش ایسنا، نازون که عضو تیم استقلال است و یک سال دیگر با این تیم قرارداد دارد درباره آینده خود با استقلال گفت: مردم جانشان را از دست میدهند، خانوادهشان را از دست میدهند برای چه؟ من برای برقراری صلح در همه جا دعا میکنم. اگر اوضاع آرام شود و آرامش برقرار شود، به ایران برمیگردم تا فوتبال بازی کنم.
به گزارش رویترز، او در بخش بعدی صحبتهایش گفت: ما از هیچ تیمی در جام جهانی نمیترسیم. ما متواضعانه پای به این مسابقات میگذاریم اما به خودمان افتخار میکنیم چون اهل هائیتی هستیم. من هیچ کلمهای برای توصیف حضور در جام جهانی ندارم چون بسیار هیجانزده هستم. فکر میکنم روزی متوجه شوم که در زمین مسابقه باشم و آنها بگویند این جام جهانی است. من میخواهم در جام جهانی گل بزنم. مهم نیست مقابل چه تیمی باشد.
تیم ملی هائیتی که آخرین بار در سال ۱۹۷۴ در جام جهانی حضور داشت، پس از ۵۲ سال با هدایت یک سرمربی فرانسوی که هرگز پا به خاک هائیتی نگذاشته، جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را کسب کرد.
258258




نظر شما