در این نوشته به شهردار محترم تهران توصیه شده است که با توقف ساخت پل و اتوبان و زیر گذر در تهران روشهای کاهش ترافیک و آلودگی را بکار ببرد. با یک تدبیر مدیریتی می توان از حرکت هزاران وسیله نقلیه شخصی به بهشت زهرا جلوگیری کرد که ثوابی بزرگ برای آخرت شهردار است.

اول: روز جمعه برای مراسم سال یکی از خویشان عازم بهشت زهرا شدم. ساعت 10.5 راه افتادم و حدود 12 و ربع رسیدم. مراسم رسمی ساعت 11 شروع شده بود و وقتی رسیدم عملا تمام شده بود. ترافیک وحشتناک بود. هزاران هزار ماشین عازم گورستان بودند، حتی یک اتوبوس در راه ندیدم. گورستانی که همه از ساکن شدن در آن می هراسند ولی مشتاقانه بر مرکب مرگ سوار و به آرامی به سوی آن حرکت می کردند تا از تزریق کامل گازهای سمی به ریه همدیگر اطمینان حاصل کنند. فکر نمی کنم اگر روزی دشمنان ما سلاحهای شیمیایی به رویمان می ریختند تا این اندازه می توانستند راهمان را به گورستان کوتاه کنند. راستش دو ساعت رسیدن به گورستان خیلی هم دیر نیست، بسیاری از مردمان دنیا چندین دهه عمر صرف می کنند تا به گورستان برسند.

دیدن صدها هزار انسانی که به بهشت زهرا می آیند و می خواهند یاد و خاطره رفتگانشان را پاس دارند و برایشان فاتحه بخوانند از سنتهای دیرینه ایرانی است و حفظ آن واجب. ولی این صحنه ها که این سفر روحانی را تبدیل به یکی از کانونهای آلودگی و به هم خوردن آرامش مردگان و صاحبان عذا کنیم زیبنده نیست. هم خانه قدیمی ما در سنجان اراک مجاور گورستان بود و هم من مدتی در برلین و لندن در مجاور گورستان زندگی کرده ام. بخصوص دیدن گورستانی در برلین مرا بد جوری تحت تاثیر قرار داد. چون در آنجا آرامش را به معنای واقعی کلمه می فهمیدی، بخصوص گلکاری های روی قبرها برای من گیاهشناس آنجا را به یک باغ گیاهشناسی تبدیل کرده بود.

بعد: خواستم به مسئولین شهر پیشنهادی بدهم تا هم از حجم آلودگی کاسته شود و هم ترافیک آن منطقه بخصوص در روزهای آخر هفته کاهش پیدا کند. حالا که ایستگاه مترو در نزدیکی بهشت زهرا است، دیگر ضرورتی به آوردن اینهمه وسیله نقلیه به داخل محوطه بهشت زهرا نیست. البته چون دسترسی به مترو در تمام نقاط تهران وجود ندارد سرویسهای اتوبوس واحد به مقصد بهشت زهرا را می توان در روزهای پنجشنبه و جمعه در مراکز اصلی شهر مستقر کرد. با اعمال ترفندهای مدیریتی می توان آوردن وسیله نقلیه را به محوطه بهشت زهرا محدود کنند و بجای آن از محل ایستگاه مترو دوچرخه مجانی (و یا با اخذ کرایه کم مثلا 1000 تومان) در اختیار مردم قرار دهند. برای افراد مسن و یا خانمهایی که نمی توانند و شاید اجازه ندارند دوچرخه سوار شوند هم می توانند ون و یا مینی بوس اختصاص دهند. در مورد آنهاهایی که خویشان خود را به تازگی از دست داده اند هم می توان سرویسهای ایاب و ذهاب اختصاص داد. آنهایی هم که اصرار دارند ماشین خود را بیاورند پول پارکینگ حسابی بدهند و آن را خرج خرید دوچرخه های جدید کنید و یا خرج ساخت تراموا کنند که مردم را به قطعات مختلف بهشت زهرا برساند. اینگونه می توانید بهشت زهرا را محیطی آرام برای مردم و داغ دیدگان و اهالی قبور کنید.

آخر: آقای قالیباف بازهم تاکیدات خود در نوشته های قبلی - اگر خوانده باشید- را تکرار می کنم: ساخت پل و اتوبان و زیر گذر چاره تهران نیست، خواهش می کنم این را درک کنید. اگر هزینه پُلی که دارید در همان ورودی بهشت زهرا می سازید بدهید دوچرخه، نمی دانم چند تا دوچرخه می شود و یا چقدر از هزینه ساخت سیستم تراموا در درون بهشت زهرا را پوشش می دهد، ولی این را می دانم در کاهش آلودگی تاثیر دارد و ثواب زنده ماندن مردم برای آخرت شما توشه کوچکی نیست. به عکس اگر در کاهش آلودگی شهر کوتاهی کنید و یا با ساخت و ساز بستر افزایش آلودگی را فراهم کنید، حمل این گناه در آخرت شما بار سنگینی است.

 

توضیح: روز گذشته که این مقاله بارگذاری شد، روند مثبت و منفی کمنتها کاملا منطقی و با محتوای آنها تناسب داشت. ولی حدود ساعت 11-12 به یک باره همه چیز عوض شد. مثلا کمنتی که از نظر محتوایی و نوشتاری بسیار سخیف بود و رای منفی بالایی داشت و خوانندگان متعددی به آن اعتراض داشتند رای بالایی گرفت.  همانطوریکه که در کمنتهای متعدد آمده است این روند ناشی از یک افدام هماهنگ و شاید یک ترفند کامپیوتری است که انشالله متخصصان خبرآنلاین آن را برطرف می کنند تا خدشه ای به اعتماد خوانندگان وارد نشود.  

کد خبر 332188

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 56
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • باقری A1 ۰۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    90 74
    واقعا استاد عجب زیبا نوشتید دلنشین بود
    • باا A1 ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      9 11
      ایشون گیاه شناس هستند؟ دوچرخه داخل بهشت زهرا، پیشنهاد ایشون چقدر عملی است؟ و چقدر در رفع آلودگی موثر؟
    • امین A1 ۰۶:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      6 4
      عالی بودفقط تاکید زیادی روی دوچرخه داشت که واسه زمستون و بهارو پاییز بارونی زیاد عملی نیس
  • بی نام IR ۰۴:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    فرهنگ مردم بايد عوض شود نه اين كه جلوي ساخت و ساز گرفته شود.
    • آخانی A1 ۰۵:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      63 17
      هموطن عزیز: مدیران شهری وظیفه دارند با مدیریت خود توسعه عمرانی و توسعه فرهنگی را بطور موازی جلو ببرند و امکانات شهری را هم متناسب با آمادگی فرهنگی گسترش دهند. من بیش از 20 کشور دنیا را دیده ام، مردم ما مردم بی فرهنگی نیستند. همین مردم وقتی به کشورهای دیگر می روند تمام مقررات را رعایت می کنند و هرگز سوار وسیله نقلیه شخصی نمی شوند. چون در آنجا مدیریت و امکانات حمل و نقل عمومی آنقدر کارا است که کسی به استفاده از وسیله نقلیه شخصی فکر نمی کند. ایرانی ها مردمی بسیار مودب و به شدت دوست دارند در بین دیگران خوب جلوه کنند. اگر در اینجا خلاف آنها را می بینید باید ریشه یابی شود.
    • سمیرا DE ۰۹:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      8 0
      من به اهالی فرهنگ در ایران توصیه میکنم که اگر میخواهند واقعا کاری مثبت در جهت اعتلای فرهنگ عمومی انجام دهند تمام بودجه ای که در حال حاضر صرف فرهنگ سوزی در ایران میکنند به برگزاری تورهای خارج از کشور برای کلیه ایرانیان اختصاص دهند. مردم در این کامنتها ثابت کردند که در هیچ شرایطی حتی برای حفظ جان خود و خانواده و نجات از آلودگی و ترافیک حاضر به ایجاد تغییر در زندگی و دست برداشتن از خودرو شخصی نیستند. در زمستانهای بینهایت سرد و برفی و بارانی آلمان در کلیه شهرها مردم از وسایط نقلیه عمومی و حتی دوچرخه استفاده میکنند. این اول به دلیل کارآمدی و مقرون به صرفه بودن حمل و نقل عمومی است و دوم توجه مردم به پاکی و سلامت شهرشان.
  • بی نام A1 ۰۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    28 3
    مي دانيد كه روزانه چند تن زباله در تهران سوزانده و دفن مي گردند؟ و سوزاندن اين زباله ها چند تن مواد آلاينده به هوا واردمي كند؟ اگر فقط هزينه يك كارخانه كمپوست زباله را در تهران بجاي پل ساختن ها تامين مي كردند هم از آلودگي و هم از برق و محصولات آن مي توانستيم استفاده كنيم. همه آلودگي هوا از دود ماشين نيست. بخشي از آن نيز براثر سوزاندن غير اصولي زباله هاست.
  • حمید IR ۰۵:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    بسیار جالب وسنجیده بود.به نظر من اگر به جای این همه هزینه گورستانهای دیگری هم مثلا در شمال شرق وشمال غرب هم ساخته شود مقداری ازاین مشکلات حل خواهد شد.
    • بی نام A1 ۰۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      17 6
      بهتر بود می گفتید قبرستان اگه نمی گید ارامستان
  • قالی جون IR ۰۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    23 16
    آقای قالیباف الان 10 ساله نیمه جنوبی خط 3 مترو تهران را دارند افتتاح می کنند خیلی کار کرده گفته تا عید سعید فطر افتتاح میشه مدیری خوبیه حرف و عملش 3تاست نمی خواهیم بهشت زهرا را درست کننه چون اون وقت همین فردا آن را افتتاح می کنه چون خیلی خوب بلده افتتاح کنه میگی نه نگاه کن
  • بی نام IR ۰۵:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    104 9
    شما اول ببین می شه سوار دوچرخه شد یا نه!!! ما سر مسائل پیش پا افتاده مشکل داریم چه رسد به حمل و نقل با وسایل غیرآلاینده.
    • آخانی A1 ۰۵:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      خواننده عزیز: چرا نمی شه سوار دوچرخه شد؟ ما با دوچرخه مدرسه می رفتیم. اینجا منظور استفاده از دوچرخه در محوطه بهشت زهرا است. لازم نیست در ابتد همه مردم سوار دوچرخه شوند. اگر 20% هم با دوچرخه بروند سالهای بعد به 30 و 40 درصد می رسد. فقط باید بستر سخت افزاری آن (مسیر امن) درست کرد. مردم عاشق دوچرخه اند.
    • ;کاتب IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      15 1
      تنبلی مردم ما ربطی به امکانات نداره ما کلا تنبل هستیم وگرنه مترو که تا خودبهشت زهرا هست جلوی مترو هم انواع ماشین و مینی بوس وون هم هست که به تمام قطعات میرود حتی دریکی قسمتهای انجا دوچرخه هم بود حالا اینکه مردم دوست دارن با ماشین خودشون برن وحال 2 قدم راه رفتن ندارن ربطی به امکانات نداره چون باشه هم ما اهلش نیسیم والله
  • بی نام IR ۰۵:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    3 2
    ثواب درست است نه صواب
  • بی نام A1 ۰۵:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    آیا شما خودتان حاضرید در سرمای زمستان سوار دوچرخه شوید و تشریف ببرید گورستان!!!!! آیا اگر عزیزتان را از دست داده باشید بصورت خانوادگی سوار دوچرخه می شدید تشریف میبردید گورستان!!!! آصلا می خواستید با خانواده محترم با اتوبوس یا تاکسی تشریف ببرید گورستان!!!!! یا حتی به جای ماشینتان چند دستگاه دوچرخه بخرید و تشریف ببرید گورستان!!!!!!!!! حتما پیشنهاد دیگرتان اینست که اموات را هم جهت کاهش آلودگی هوا به جای آمبولانس با اسب و گاری ببرند گورستان!!! متاسفم برای افرادی مثل شما که اینهمه خدمات و تلاش را نادیده میگیرید و با یک مشکلی که شاید همه ما در ان دخیل هستیم و حاضر نیستیم خودمان فرهنگمان را عوض کنیم آنها را زیر سوال ببریم!!! بهتر است شما با این روح لطیفتان به همان گیاهشناسی بپردازید.
    • بی نام A1 ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      واقعا متاسفم برای شما دوست عزیز که چنین برداشتی از متن کردید. مشخصه نظرتون شخصیه و گرنه چرا نمیشه از دوچرخه استفاده کرد. می دونید چند درصد هزینه های شهرداری تهران صرف کارهای حمل و نقل و ساخت و ساز پل و بزرگراه و غیره میشه؟ واقعا استاد حرف به جایی زدند. دوره دو طبقه سازی بزرگراه دو سه دهه است در دنیا تموم شده حالا ما داریم همون راه غلطی که خیلیها رفتند و به این نتیجه رسیدن که اشتباهه، تازه داریم شروع می کنیم. متاسفم برای افرادی مثل شما که چنین برداشتی می کنید از متن
    • بی نام EU ۰۶:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      38 74
      بعضی وقتها با خوندن نظراتی مثل این و پی بردن به میزان درک و فهم بعضی هموطنان تازه میفهمیم که چرا وضعمون امروز اینطوریه!!وقتی هنوز هستند کسانی که از درک و فهم متنی که تا این حد روان و شیوا نوشته شده عاجزند چطور میشه توقع داشت مسائل پیچیده تر رو بفهمند!!پیشنهاد استفاده از دوچرخه توسط نگارنده صرفا برای محوطه داخلی بهشت زهراست نه از در خونه!!برای افکار بیماری مثل شما که دوچرخه سواری خانوادگی رو مسخره میکنید ایشون راهکار استفاده از ون رو در متن پیشنهاد داده بودند..."در مورد انهایی که خویشان خود رو به تازگی از دست داده اند هم میتوان سرویس ایاب و ذهاب در نظر گرفت"...حالا جواب اشکالاتی رو که وارد کرده بودی گرفتی یا هنوزم....؟!وقتی متن رو درست نخوندی یا از درکش عاجزی کسی مجبورت میکنه کامنت بذاری؟!
    • حامد IR ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      27 76
      جناب بینام اول، من خودم در تهران زندگی نمیکینم و در اینکه خود مردم در آلودگی هوا نقش دارن هم شک ندارم. ولی راهکار مقابله با آلودگی دو طبقه کردن و ساخت پل و زیرگذر و اتوبان و ... نیست، چرا که حتی شهرهای بزرگتر از تهران در دنیا هم، همچین کارهایی نمیکنن. اگه در شهرهایی مثل پاریس که علیرغم جمعیت و وسعت زیاد آلودگی وجود نداره، دلیلش اینه که حمل و نقل عمومی انقدر قوی هست که مردم رو متقاعد کنه که از ماشین شخصی شون استفاده نکنن. شهری مثل پاریس 6 طبقه مترو داره! ضمنا اونها هم مثل ما زمستان سرد دارن و عزیزشون هم از دست میدن. در ضمن توی شهری مثل تهران مگه چند ماه میشه به علت یخبندان و سرما سوار دوچرخه نشد!؟ فوقش دو سه ماه.
    • بی نام IR ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      33 21
      من دوچرخم رو تا بهشت زهرا میارم ولی موقع برگشت میدم نویسنده بیاره بیاد دم خونه تحویل بده
    • فرید IR ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      16 3
      به نظر من مثال بهشت زهرا در خصوص راهکارهای کاهش آلودگی هوا صحیح نیست. در این مورد به خصوص می شه مشکل را از طریق ساخت گورستان های جدید در نقاط دیگر شهر (داخل - به صورت کوچکتر - یا خارج از شهر به صورت وسیع تر) حل کرد که از ترافیک اونجا کاسته بشه یا حالا هر راه حل علمی یا کارشناسی مرتبطی .. ولی به نظر من اصل حرف کاملا درسته که اصولا ساخت بزرگراه و دو طبقه کردن و این جور جیزها به جای توسعه مترو و سایر وسایل حمل و نقل عمومی کار از پایه بی اساس و اشتباهیه
    • بی نام IR ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      33 19
      بلایی که قالیباف سر تهران اورد رو هیچ کس نمیتونست بیاره.اقای بی نام اول شما برو به خودت مثبت بده که نظرت مثلا پر مثبت شه وگرنه مردم تهران از قالیباف راضی نیستن به هیچ وجه
    • بی نام A1 ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      11 33
      اینکه روند رای مثبت و منفی به کمنتها به یک باره تغییر می کند، جای شگفتی دارد. اینکه کمنتی که اصلا نه مطلب را خوانده و نه فهمیده و مطالبی سخیف نوشته رای بالا می گیرد نشانه ای است که خبر آنلاین بایستی سریعا آن را پیگیری کند. به راحتی می توان با دست کاری و تغییر آی پ توسط آنتی فیلتر رای سازی کرد.
    • بی نام IR ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      9 3
      ابتدا تغییر امار مثبت و منفی کم بود و در بعضی صفحات رخ میداد ولی الان تو همه صفحه ها داره این اتفاق رخ میده.برای مثال خبر مربوط به تیر اندازی مداح و راضی شدن شکایت کننده ها.خبرانلاین چرا جواب این همه اعتراض رو نمیدی؟تا کی میخوای سکوت کنی؟امار مثبت و منفی توسط افراطی ها داره عوض میشه
    • آرمان DE ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      5 1
      من اصلا کاری به محتوای این مقاله یا کامنتها ندارم ولی مدتی است که مثبت و منفیها به طرز مشکوکی در کلیه مقالات خبر آنلاین به ناگهان تغییر میکند. به نظر میرسد این چندان به محتوای کامنت ربطی ندارد بلکه با توجه به میزان مثبت و منفی از قبل داده شده نتیجه را برعکس میکنند. خبر آنلاین لطفا پیگیری کن چون این مشکل چیزی خلاف نظر عموم را به نمایش در میآورد.
  • بی نام A1 ۰۵:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    18 17
    تو بهتر میزنی بستان بزن
    • مردم ایرات IR ۰۶:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      19 20
      برات متاسفم که در جواب مطلب به این وزینی اینگونه گستاخانه ...
  • محسن A1 ۰۶:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    3 4
    مشکل ترافیک که جان هموطنان را در معرض خطر قرار می دهد خیلی ساده حل مشود اگر مسیولین شهر داری بجای هزینهای بعضا بی ثمر واقعا بخواهند این مشکل را حل کنند می توانند با کمی مطالعه به این نتیجه برسند که بجای طرحای من دراوردی زوج و فرد چپ و راست کردن خیابانها می توانند با ارایه و ترسم و بکارگیری از روشهای نوین مونیتورینگ خطوط خیابانها و بکارگیری تله کابینهای شهری تا حدودی ترافیک را کم کنند و پس از ان با استفاده از روش ساده و بدون الودگی استفاده از حرکت بر رویی سطوح لغزنده جان میلیونها هموطن عزیزمان را نجات داده خوشنودی خداوند منان را چندین برابر حاصل کنید.خواهشن این مطلب را برای شهردار محترم ارسال کنید
    • بی نام IR ۰۶:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      2 2
      من یه مثبت شدیدا اشتباهی دادم!
  • کیوان A1 ۰۶:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    39 25
    شما ببینید پل صدر را با این همه هزینه بیت المال ساختند تا برای ریاست جمهوری خودی نشان دهند. چیشد؟ ترافیک که بیشتر شد در اون منطقه . بخدا مردم میفهمند کی برای رضای خدا و خلق خدا کار میکنه و کی برای خودش .
  • بی نام IR ۰۶:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    71 37
    صحبتهاتون خنده داره. این پلها نبود خود من دوبرابر باید در ترافیک میموندم. دستش درد نکنه پل می سازه
    • بی نام A1 ۰۶:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      19 0
      اگه این پلها نبودند و به جاش مترو بود خود شما با مترو خیلی سریع تر و کم هزینه تر به مقصد میرسدی یه کم مظالعه کن بردار یا خواهر ببین تو اروپا چقدر اتوبان هست تو ایران چقدر بعد سرانه متروشون رو هم ببین
    • ali IR ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      8 1
      چرا همه اش فردی نگاه میکنیم عزیز؟اتفاقا تنها راه حل تهران مترو هستش باید رفت و آمد ماشینها سخت بشه تا شهروندان مجبور شن از مترو استفاده کنن و بی جهت اینهمه تک سرنشین رو تو خیابونا نبینیم.هر چقدر رفت و آمد ماشینها آسونتر بشه آلودگی و ترافیک بیشتر میشه یه خرده علمی نگاه کنیم به خدا بد نیست.
  • بی نام A1 ۰۶:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    13 0
    ای بابا دوچرخه و اتوبوس و مترو که تو چشم مردم نیست که به به چه چه کنند ...........
  • بی نام DE ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    6 2
    چرا این آلوده کنندگان هوا از طریق وب چت با مردگان رابطه برقرار نمیکنند؟آخر عقل هم چیز خوبی است.قالیباف اعمال پوپولیستی انجام میدهد٫انتخابات گذشت.
  • بی نام A1 ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    17 4
    به عنوان مهندس و برنامه ریز حمل و نقل عرض کنم خدمتتان که فعالیتهای آقای قالیباف بیشتر جنبه سیاسی دارد تا مهندسی و منطقی,برای بهبود اوضاع حمل و نقل راهکارهایی به مراتب کاراتر وجود دارد با همین هزینه ای که صرف مانور قدرت می شود.هر چند نباید از این مسئله غافل شد که ایشان مجری قدری هستند اما صد افسوس که فردی سیاسی و وابسته می باشند.
  • فردین IR ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    7 1
    نظر خوب است ولی باید کارشناسی شود.باچه وسیله ای مردم جابجا شوند و هزینه و...
  • بی نام A1 ۰۷:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    7 11
    به نظر من این مطلب مقداری غرضورزانه بود.
  • بی نام A1 ۰۷:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    12 3
    شماهائی که علیه این مقاله جبهه گرفتید.آلودگی هوا و هزاران ماده سمی تو حلق و ریه های کی میره؟ ترافیک سنگین اعصاب و روان چه کسائی رو متلاشی میکنه؟ چرا یک ارامگاه در اروپا معنای واقعا" ارام رو داره اما توی تهران ارامگاه تبدیل میشه به جنگ اعصاب گاه!؟شهرداری چه کارمیتونه بکنه وقتی ما ساده ترین کارها مونوهم باید اتومبیل انجام بدیم و اونهم با این فرهنگ رانندگی؟
    • بی نام IR ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      8 0
      حداقل اين ميني بوسهاي پنچاه سال پيش را كه به اندازه 2000 ماشين دود ميكند را كه ميتواند جمع كند .اينها كه تحت نظارت اتوبوسراني هستند
  • بی نام IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    11 3
    بسیار عالی بود. تمام شهر شده آپارتمان سازی و اتوبان
  • بی نام A1 ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    4 3
    تنها راه حلش وسایل کشتار جمعی یا همون حمل و نقل عمومیه
  • مهدی IR ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    15 0
    رئیس پلیس لندن : ساخت پل و بزرگراه با ترافیک ارتباط مستقیم دارد یعنی هرچه بیشتر بسازیم ، مردم بیشتر احساسا بهتری در استفاده از خودرو شخصی دارند برای همین از سالها پیش بدون انکه خیابان جدیدی در لندن درست شود بر روی حمل و نقل عمومی سرمایه گذاری شده است. بنابراین با وجود تعداد ماشین بالاتر در لندن ، ترافیک را فقط در ساعات خاص و مکانهای خاص قابل مشاهده است اما متاسفانه در تهران برعکس است. ( تمام این حرفهای ایشان را شخصا خودم در لندن مشاهده کرده ام. تقریبا همه جای لندن ایستگاه مترو دارد ، در ساعات شلوغی هر 1 دقیقه و کمتر مترو می آید. خطوط اتوبوس همه جای لندن هست و در ساعات شلوغی حدود هر 1 تا 2 دقیقه اتوبوس می اید که در مونیتور قابل مشاهده است. جدا هدف از ساخت پل چند طبقه صدر چه بوده است؟!
    • ش. م A1 ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
      1 0
      من ساکن منطقه 22 شهرک راه آهن سابق و گلستان فعلی هستم. صبح های جمعه جهت دویدن به پیست چیتگر میرفتیم !!! چند سالی است که صلاح دانسته اند حتی زمین های انفال (متعلق به عموم) مشرف به پیست را هم فروخته و سند زده و مجوز داده و ویلا ساخته اند !!!!! تنها مسیر دوچرخه سواری از شهرک تا چیتگر را چند سالی هست تخریب کرده و برج ساخته اند !!!! بیش از 40 درصد جرثقیل های عظیم الجثه ایران را به این منطقه کوچانده اند !!!!!!! و در آخر لطف کرده اند !!!!!!! دریاچه مصنوعی ساخته اند با هزاران معضل و عارضه !!! و اتلاف میلیارد ها تومان پول.
  • امین IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    6 2
    من نمیدونم چرا به دلیل اصلی این الودگی ها نمیپردازید.دلیل اصلی این الودگی ها سوخت نامناسب و غیر استاندارد و خودروهای غیر استاندارد و همچنین وجود کارخانه های صنعتی زیاد در تهران هستش.این چیزایی که دوستان میگن دلایل فرعی و حاشیه ای هستش.وقتی یه مسئولی میگه موتورسیکلتهای ساخت ما 8 برابر ماشین ها الودگی ایجاد میکنن اونوقت بقیه مسائل دستتون میاد.پس از حاشیه بیاید بیرون و به متن قضیه بپردازید.
    • بهار DE ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      6 0
      نویسنده هم دقیقا به همین دلایل اصلی پرداخته. وقتی دلیل اصلی سوخت و خودروی نامناسب است چرا مردم به استفاده بیشتر از آن اصرار دارند. وقتی تقاضا برای حمل و نقل عمومی بیشتر باشد مسئولین هم به فکر فراهم کردنش میافتند و اگر تقاضا برای خودروی شخصی بیشتر باشد آنوقت است که جیبهای عمیق شرکتهای خودروسازی و پیمانکاران جاده و راه سازی در اولویت قرار میگیرند. هر حرکتی چه مثبت و چه منفی اول از خواست و اراده دسته جمعی مردم سرچشمه میگیرد.
    • بی نام IR ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      2 1
      آفرین به شما بین این همه نظر یه حرف حساب دیدم .. بقیه فقط می خوان گناه رو بندازن گردن مردم !
  • بی نام EU ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    5 2
    چقدر خوبه قبل از هر انتقادی به خودمون رجوع کنیم. اگه من الان حاضر شدم با دوچرخه برم کارهامو انجام بدم اون موقع میتونم منتقد شهرداری باشم که چرا توی خیابونا ایستگاه دوچرخه نمی زاره تا استفاده کنیم !!! بیاین یه خورده واقع بین باشیم مشکل از خودمونه نه کس دیگه ای... اگه این اتفاق هم می افتاد دوباره یه گیر دیگه میدادیم تا بعضی افراد رو بکوبونیم و همه چیو سیاسی جلوه بدیم
  • منصوری IR ۰۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    5 2
    خانومها که نمیتونند به راحتی از دوچرخه استفاده کنند. مثلا همسر من اجازه نمیدهد و مطمئنم علاوه بر من بسیاری از خانومها و کسانی که بچه کوچک دارند نمیتوانند استفاده کنند
    • بنیامین DE ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
      7 1
      متاسفانه حرف شما درست است و این گونه محدودیتها ظلم آشکار به خانمهاست که به نظر نمیرسد در جامعه ایران اراده ای هم برای رفع آن وجود داشته باشد. اما در مورد بچه ها در آلمان با نصب صندلیها و یا کالسکه های مخصوص به دوچرخه ها این مشکل حل شده و والدین زیادی هستند که به این روش بچه های خود را با دوچرخه جابجا میکنند. به محض اینکه بچه ها به سنی برسند که قادر به حفظ تعادل باشند آنها مستقلا همراه والدین دوچرخه سواری میکنند. از آنجا که نحوه رانندگی و نیز رفتار عابران پیاده در اینجا بسیار منظم، قانونمند و با رعایت حق تقدم است نگرانی بابت خطر وجود ندارد. به امید روزی که این موارد بسیار اساسی که در آرامش همه موثر است در ایران هم حل شود.
  • بی نام IR ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    5 2
    خبر انلاین امار مثبت و منفی هارو تغییر میدی خودت؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    5 1
    تا کی وضع امار مثبت و منفی اینجوری هست افراطی ها؟؟؟؟خبرانلاین بی اعتماد ترین سایت ایران
  • بی نام IR ۱۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    6 2
    خبرانلاین خودت امار مثبت منفی هارو عوض میکنی؟؟؟
  • بی نام US ۱۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    8 1
    قالیباف بیشتر دنبال کارای سیاسی و تبلیغات انتخاباتی هست تا توشه...
  • بی نام IR ۱۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
    4 2
    قالیباف به غیر از جاده درست کردن وپل زدن کار دیگه ای بلد نیست
  • بی نام A1 ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    4 1
    دکتر آخانی چون در یک کشور منضبط زندگی کرده اند دوست دارند آن روش زندگی در ایران هم پیاده شود. و مضمون کلی مطالب ایشان بسیار قابل تامل است. بسیاری از افراد دور و برمان برای هر کار جزئی و با مسافت کوتاه از خودروی شخصی استفاده می کنند. این مشکل فرهنگی است.
  • مژگان برادران نصیری A1 ۲۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۴
    1 0
    باسلام ممنون از استاد بزرگوار با نوشتن این مقاله زیبا. پیروز باشید