امید ان که این شیوه اصلاح شود و مصالح ملی و مصالح مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگرایشات خاص ترجیح یابد

تصدی گری کارهایی که تشکل های صنفی توان برگزاری ان را دارند از طرف دولت، از معضلات مهم کشور است.این کار علاوه بر ان که مانع انجام وظیفه اصلی مدیران دولتی برای سیاست گذاری های کلی است، عموما توسط دولتیان به صورت غیر حرفه ای و فاقد انگیزه کافی انجام می شود.  

سیاست های ابلاغی اصل 44 قانون اساسی تاکید براین دارد که این قبیل کارها باید به بخش های غیردولتی واگذار شود.برخلاف دولت قبل که بسیاری ازکارهای سابق را به سمت تصدی گری دولتی سوق داد، رییس جمهور در وعده های انتخاباتی اش  واگذاری کارها به تشکل های صنفی را داده بود.

ازجمله کارهای مهم قابل واگذاری انجام کارهای عمومی حوزه فرهنگ است که نیاز به تخصص حرفه ای دارد و صد البته کارکنان دولتی فاقد خصوصیات لازم برای انجام ان هستند.

در سخنان هفته گذشته رییس جمهور با بخشی از هنرمندان براین سیاست تاکید شد که متاسفانه  سایت رجانیوز - که گرایش خاص ان روشن است - با انتشار مطلبی با عنوان کارمند دولتی از معاون هنری حوزه‌هنری سازمان تبلیغات به این موضع رییس جمهور اعتراض کرد(اینجا)

 با غفلت از این که تشکل های صنفی امور تخصصی را عهده دارند و صدالبته باکفایت تر از مدیران و کارمندان دولتی که لزوما متخصص حوزه مسئولیت خود نیستند.

.مگر کاری بااهمیت تر از پزشکی داریم که حیات افراد به ان بستگی دارد؟

 مگر نظارت بر امور پزشکی به تشکل صنفی آن یعنی سازمان نظام پزشکی واگذار نشده است؟

 و یا در مسئله احدات بنای مسکونی مگر به نظام مهندسی واگذار نشده است؟

 چگونه است که برای کارهای مهم دیگر این کار نشدنی باشد؟

برای برگزاری بیست هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از طرف مدیران نمایشگاه، برگزاری بخش داخلی به صورت مشترک به اتحادیه ناشران تهران و اتحادیه تعاونی های ایران واگذار شده که روز دوشنبه 23 دی با توافق و صمیمیت میان مدیران آن اقایان اموزگار و حسینی نسبت به شکل برگزاری مشترک تفاهم شده است.

متاسفانه سایت مجمع ناشران انقلاب اسلامی برخلاف اهداف این مجمع و شمولی که باید داشته باشد،(و اتفاقا مدیرعامل این مجمع با مدیر سایت رجانیوز مشترک است!) از روز گذشته برخلاف واقع ، اقدام به فضاسازی نسبت به این موضوع کرده است.

 اقدامی که تا زمانی کوتاه دوام خواهد آورد و با اغاز ثبت نام از ناشران در چند روز آینده اشکار خواهد شد که این بخش به صورت مشترک از طرف اتحادیه تهران و اتحادیه تعاونی های ایران یعنی عمده ترین تشکل های نشر کشور انجام می شود.  ولی متاسفانه فقط اعتبار مجمع هزینه برخی گرایشات می شود.این گزارشات اینجا قابل دسترسی است: + و + و + و + و +

امید ان که این شیوه اصلاح شود و مصالح ملی و مصالح مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگرایشات خاص ترجیح یابد.گرچه هرچه انچه سایت رجانیوز بخواهد اهداف جناح سیاسی خاص خود را اعمال کند و از دولتی که مطلوبش نیست، انتقاد کند. اما چرا تشکل های عمومی خرج چنین اهدافی شود؟
این مطلب هم زمان در کتا ناب  هم منتشر می شود

 

کد خبر 332960

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسینی A1 ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۶
    1 3
    ابتدا که مجمع ناشران انقلاب اسلامی تشکیل شد،گفتند که تشکلی است برای بیان اهداف نظام جمهوری در حوزه نشر.یعنی پشتیبان مدیران جمهوری اسلامی تا هرچه بهتر اهداف تحقق پیدا کند.این که مدیرعامل ان مدیر سایت رجانیوز باشد باعث تاسف است.چرا در این مورد اقدام نمی شود؟سایت رجانیوز که ارگان جبهه پایداری است در این انتخاب نشان داد که فقط 11درصد رای دارد یعنی 4میلیون اما با این همه ادعا. حالا متوجه شدیم که بسته های پیشنهادی شان چرا فقط کتاب های پناهیان و اقاتهرانی و مصباح وبقیه پایداری هاست.خوب این ها هم باشد ما مثل شما بسته فکر نمی کنیم، اما ایا چرا کتاب های دیگران را ترویج نمی کنید؟کتاب انقلاب اسلامی یعنی فقط پایداری؟؟؟شما که عضو هیئت مدیره هستید چرا تحمل می کنید؟
  • مهر ورز A1 ۱۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۶
    1 3
    تعجب از اقای حمزه زاده ایا واقعا تفاوت کار مدیر دولتی با کار حرفه صنوف که متخصصان ان حرفه اند قائل نیست؟مدیرانی که هر روز از این میز مدیریت به ان میز مدیریت اند،تواناتر برای ارزیابی اند یا صاحبان صنوف؟ خود شما که مدیر انتشارات سوره مهر هستید وهم معاون هنری حوزه‌هنری سازمان تبلیغات، تخصص تان نشر است یا سینما؟شما تخصص بیشتر در سینما دارید یا متولیان هنری که عمرشان را در این کار گذاشتند؟چرا بی انصافی؟حالا شما دنبال ریاست جمهوری دیگران بودید،و نشد،ایا باید با این شیوه معقول دولت که سیاست نظام را می خواهد تحقق دهد باید ....
  • محبت ورز IR ۰۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۷
    2 2
    تعجب از آقاي شمس! ايشان كه ديگر خوب مي داند بحث رييس جمهور، سپردن كار نظارت به صنوف بود. نظارت، از شؤون حاكميت است و قابل واسپاري نيست. مثال سازمان هاي نظام مهندسي و پزشكي هم نشاني غلط است. اتفاقا در امور نشر هم به شدت نيازمند سازمان نظام انتشاراتي هستيم. اگر اساسنامه و شرح وظايف اين سازمان ها را بخوانيد، مي بينيد كه تا چه ميزان متفاوت از صنف و اتحاديه هستند. مي بينيد كه نقش دولت در تشكيل اين نوع سازمان ها چيست. نكته دوم اين كه شما كه الان از معتمدين دولت در نظارت بر كتاب ها هستيد و به كار مميزي مشغوليد، كارمند دولتيد؟ شما كه مي دانيد مميزان در دولت هاي مختلف كارمندان دولت نبوده اند. آقاي مهاجراني هم در زمان وزارت ارشاد گفت: هنرمندان از مديران دولتي بيشتر مي فهمند!
  • مبارك IR ۰۶:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۷
    1 1
    در زد و خورد بين سانسورچي ها، كم كم معلوم مي شه كه دعوا سر لحاف ملاست! مثل اين كه همه تون دستتون توي كار سانسوره. ايول!
  • بی نام A1 ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۷
    1 1
    شمس: در یکی از یادداشت ها با نام محبت ورز!نمی دانم بر چه اساسی نسبت ممیزی به اینجانب داده شده است.جهت اطلاع ایشان ودیگران: هیئت نظارت بر انتشار کتاب طبق مصوبه سال 89 شورای عالی انقلاب فرهنگی تا پایان عمر دولت دهم معطل مانده است.دولت فعلی که ضمن نقد به ان، خود را ملزم به اجرای قوانین می داند، اعضای هیئت را به شورا عالی انقلاب فرهنگی معرفی کرده است تا زمینه اجرای مصوبه فراهم شود.همچنان که به صورت علنی اعلام شده، اینجانب عضو هیئت خرید کتاب و هیئت رسیدگی به تخلفات ناشران هستم.
  • خاوری IR ۱۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۷
    1 2
    جالبه که آقای شمس که سالها مدیر انتشارات بوستان کتاب بوده، هنوز فرق نظام پزشکی و صنف رو نمی دونه. سالها پیش کتابم مدتها دستشون موند، بعد راحت گفتند ناظران انتشارات با چاپ کتاب موافق نیستند! اون موقع گفتم به عنوان داور، دو نفر از اعضای تعاونی ناشران قم نظر بدهند، گفتند اون ها که صنف هستند. نباید توی نظارت دخالت کنند. قربون برم خدا رو، یک بوم و دو هوا رو!