دکتر احمدی نژاد در عرصه مبارزه با زورگویان پشت اسرائیلی‌ها را بارها به خاک مالیده است.

به گزارش رجانیوزحسین رضازاده با اعلام حمایت رسمی‌ خود از کاندیداتوری‌ دکتر احمدی نژاد در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به شبکه ایران گفت: "حاضرم به دلیل علاقه‌قلبی به دکتر احمدی‌نژاد به صورت افتخاری مسئولیت ستاد ورزشی ایشان را برعهده گیریم و به نوعی زحمات ایشان در عرصه ورزشی را جبران کنم."

حسین رضا زاده، سرمربی تیم ملی وزنه برداری کشور که در چند ماه گذشته به موفقیت‌های چشمگیری در عرصه بین‌المللی دست یافته است، در گفت وگو با خبرنگار شبکه ایران گفت: "به برکت سفرهای استانی دولت محترم به ویژه شخص رئیس جمهور امروز در دورترین مناطق ایران و بی‌بضاعت‌ترین نقاط کشور فضا‌های مجهز ورزشی برای جوانان این مرز و بوم وجود دارد. هنر دولت نهم سفر به مناطق دور دست و محروم ایران است چرا که تا پیش از این هیچ دولتی در اندیشه سفر به مناطق دورافتاده و محروم ایران عزیز نبود و جوانان این مناطق هیچ گاه به حق واقعی خود نرسیدند اما امروز به برکت دولت نهم می توانیم با قاطعیت اعلام کنیم که امروز بیشتر جوانان ایران از فضای لازم برای ورزش کردن برخوردار هستند."

حسین رضازاده با اشاره به این که ما در دولت نهم شاهد انقلاب عظیم ساخت و ساز فضا‌های ورزشی بودیم در ادامه توضیح داد: "یکی از نکات ارزنده‌ در کارنامه ورزشی دولت حضور موفق در فراهم آوردن زیرساخت‌های ورزشی است، ما در ادوار گذشته با چنین حرکتی مواجه نشدیم اما در دولت نهم این اتفاق عملی شد و با مساعدت رئیس جمهور و تلاش سازمان تربیت بدنی، فعالیت عمرانی ایده‌الی در ورزش ایران به وجود آمد و زمینه رشد پتانسیل‌های نهفته ورزش ایران به وجود آمد. ما باید این مطلب را بپذیریم که اگر فضا و امکانات نباشد هیچ استعدادی قدرت رشد ندارد، اما زمانی که توجه به جوانان در صدر کارها قرار گیرد شاهد موفقیت‌های چشم‌گیر جوانان ایرانی خواهیم بود."

قوی‌ترین مرد جهان، یکی دیگر از اقدامات ارزنده و قابل توجه دولت نهم را اعتماد به نسل جوان می‌داند: "هیچ دولتی در جمهوری اسلامی غیر از دولت نهم از پتانسیل جوان جامعه بهره‌ نبرد. ما در این دولت شاهد اعتماد ویژه مسئولان به جوانان ایرانی بودیم. به عنوان مثال انتخاب مربیان جوان در تمام رشته‌های ورزشی و سپردن کارهای مهم به دست آنها یکی از اتفاقات مهم این حرکت بود. وقتی جوان ایرانی به این درک می رسد که در صورت موفقیت دولت و رئیس جمهور برای او ارزش قائل می شوند تنها به این موضوع فکر می کند که من باید موفق باشم تا در تیرس نگاه دولتمردان باشم."

حسین رضازاده عملکرد دولت نهم در عرصه ورزش را مثبت ارزیابی کرد و گفت: "به شخصه اگر قرار باشد من نمره دولت را تعیین کنم مطمئن باشید نمره قبولی را به ورزش ایران می دهم چرا که ما در این ایام قهرمانی‌ها، موفقیت های چشم‌گیری در عرصه ورزش داشتیم هر چند که برخی مواقع با ناکامی هم روبه رو بودیم اما این بی‌انصافی محض است که بگوئیم دولت در عرصه ورزش نمره قبولی را به دست نیاورد، من با توجه به عملکرد ورزش در دولت نهم نمره 18 را به ورزش می دهم و مطمئنم اگر نگاه‌ها قدری بهتر شود این نمره به ایده‌آل همه خواهد رسید."

قوی‌ترین مرد جهان با اعلام حمایت رسمی از کاندیداتوری دکتر احمدی نژاد در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خطاب به مردم ایران می گوید: "شخصا علاقه زیادی به دکتر احمدی نژاد دارم. از این رو حاضرم به شکل افتخاری مسئولیت ستاد ورزشی ایشان در انتخابات پیش رو را بپذیرم چرا که یقین دارم این کار حداقل کاریست که از دست من برمی آید و جبران بخشی از زحمات دولت نهم در عرصه ورزش است."

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان حضور در انتخابات ریاست جمهوری را امری مهم و ضروری برای کلیه آحاد جامعه ‌دانست و در این خصوص گفت: "امیدورام مردم قدرشناس ایران بار دیگر به صورت پرشور و همه جانبه پای صندوق‌های اخذ رای حاضر شوند و با انتخاب فرد اصلح، دلسوز و مردمی که تمام فکر و ذهنش خدمت به مردم است و در این عرصه ذره‌ای کوتاهی نمی‌کند بار دیگر فردی لایق را به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران معرفی کنند. بدون تردید حضور اقشار مختلف مردم در روز 22 خردادماه پای صندوق‌های آرا نشان‌دهند این واقعیت است که مردم ما همیشه پشتیبان واقعی این نظام هستند و با الگو قراردادن فرمایشات رهبر عزیزمان با شرکت در انتخابات نشان می‌دهند که به وظیفه خود به خوبی عمل خواهند کرد."

 

 

کد مطلب 9554

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • جواد IR ۱۳:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۹
    0 0
    آفرین بررضازاده دکترعشق ماست
  • انصار IR ۱۳:۴۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۹
    0 0
    به نام خدا آقای حسین رضا زاده سلام ایکاش وارد سیاست نمی شدی . خیلی عجله کردی. وضعیت ورزش کشور نیاز به واشکافی ندارد . واقعا این را از ته دل گفتی که ورزش کشور ....؟؟؟ کاش همچنان یک ورزشکار قهرمان باقی می ماندی و به گود سیاست حداقل فعلا نمی آمدی عزیز من .
  • مرجان IR ۱۶:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۹
    0 0
    اميدوارم فضا براي همه قهرمانان بطور يكسان باز باشد كه اگر قهرماني ار رقباي احمدي نژاد حمايت كرد مورد قهر سازمان قرار نگيرد -
  • مرجان IR ۱۶:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۹
    0 0
    هيت مديره ذوب آهن از يك كانديد حمايت كرد - همه اعضا هيت مديره بركنار شدند ! ذوب آهن موفقترين باشگاه ورزشي امسال بود
  • بی نام IR ۲۰:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۹
    0 0
    خدا نگهدار هر دویتان. پهلوان نشان دادی که پهلوانی واهل حقیقت .
  • بی نام IR ۰۴:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۰
    0 0
    ما هنوزتبلیغ شما برای املاک دوبی رو به خاطرداریم ...
  • بی نام IR ۰۷:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۰
    0 0
    در پاسخ نطر اولین نفر:چطور فوتبالیست ها هزار تا کار ناجور می کنند{بعضی از انها}ولی تنها کار این پهلوان را دیده اید.............درود بر حسین رضازاده و رییس جمهور
  • محسن IR ۲۱:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۰
    0 0
    از آقای رضازاده به خاطر افتخاری که برای ما کسب کردن تشکر می کنم. اما کسی که برای منافع خودشون در تبلیغات تلویزیونی دوبی شرکت می کنند پس برای منافع خودش کارهای دیگه ای هم می کنند، البته نظر ایشون محترمه. زنده باد میرحسین موسوی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین