۰ نفر
۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۹

ایسنا نوشت:

شهداد روحانی از روز 10بهمن‌ رهبری ارکستر سمفونیک تهران را برای اجرا در بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر بر عهده می‌گیرد.

بابک رضایی مدیر اجرایی جشنواره موسیقی فجر  با اعلام این خبر گفت: شهداد روحانی برای سومین‌بار در سال جاری به ایران سفر کرده است تا رهبری ارکستر سمفونیک تهران را به عهده بگیرد.

به گفته او،تمرینات ارکستر با حضور این رهبر ایرانی از فردا ـ دهم بهمن‌ماه ـ آغاز می‌شود و طی جشنواره در دو نوبت اجرا خواهند داشت.

برنامه دقیق رپرتوار ارکستر به زودی اعلام خواهد شد.به گزارش ایسنا، ارکستر سمفونیک تهران خرداد ماه سال جاری نیز با حضور روحانی قطعات «سوئیت شماره یک» کارمن اثر «ژورژ بیزه‌»، «ویلیام تل‌اور تور» اثر روسینی، «آداجیو برای ویلن و ارکستر» اثر شهرداد روحانی،«آرواره‌های کوسه» جان ویلیامز،«روح» برنارد هرمن و «بن‌هور» میکولوس روشا را نواخت و به دنبال آن بار دیگر در تیر ماه امسال نیز با حضور همین هنرمند شش قطعه‌ی «کاپریس ایتالیایی» اثر چایکوفسکی، «فریاد تهی»، «حماسه»، «سرزمین مادری»،«اصفهان» از آثار این هنرمند و سمفونی «شهرزاد» در چهار موومان اثر کورساکف توسط ارکستر نواخته شد.

52

کد مطلب 126696

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    1 0
    استاد روحانی یکی از افتخارات ایرانیان است درود بر او