مذاكرات اسلام آباد

جنگ بزرگ در رختکن رئال مادرید؛ دشمنی وینیسیوس و امباپه علنی شد!

رابطه وینیسیوس و امباپه خوب نیست , کیلیان قربانی پروژه بدنام‌سازی شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ افشاگری‌های اخیر جوزپ پدرول در برنامه ال‌چیرینگیتو نشان می‌دهد که رختکن رئال مادرید با یک بحران جدی و جنگ قدرت پنهان بین کیلیان امباپه و وینیسیوس جونیور روبه‌رو است.

به گزارش ورزش سه، جوزپ پدرول، خبرنگار سرشناس اسپانیایی، در حال فاش کردن جزئیاتی از اتفاقات پشت پرده در باره کیلیان امباپه است؛ جزییاتی که به درک بهتر اظهارات جنجالی اخیر این ستاره فرانسوی در رئال مادریدِ تحت هدایت آلوارو آربلوا کمک می‌کند. در اتفاقی غافلگیرکننده، امباپه اخیراً بعد از بازی درحالیکه قرار نبود حرف بزند خواهان مصاحبه علنی شد و در این گفتگو مستقیماً سرمربی رئال را هدف قرار داد و هم‌زمان تلاش کرد از خود در برابر انتقادات تند هفته‌های گذشته دفاع کند.

پدرول در برنامه دیشب ال‌چیرینگیتو به تحلیل دلایل عصبانیت امباپه و واکنش تند او پرداخت و گفت: «امباپه در این مدت به دلایل منفی و غیرفوتبالی در صدر اخبار بوده است. او باور دارد که جریان‌هایی از داخل رختکن تیم عمداً اخبار مربوط به شام خوردن‌ها با نامزدش یا شب‌زنده‌داری‌های او را لو می‌دهند. او معتقد است تلاشی سازمان‌یافته در جریان است تا او را فردی بی‌تعهد به رئال مادرید جلوه دهند. به همین دلیل بود که او چند روز پیش از کوره در رفت؛ او به شدت خشمگین بود و با کنایه پیام‌هایی فرستاد با این مضمون که من مرد و مردانه توی چشمان‌تان نگاه می‌کنم و حرفم را مستقیم می‌زنم، اما بقیه این کار را نمی‌کنند. او همچنین گفت که در نهایت این گل‌ها هستند که اهمیت دارند. چیزی که مشخص است این است که من نمی‌دانم کیلیان چقدر به تیم تعهد دارد، اما حقیقت این است که او بیشتر از دیگران گل می‌زند.»

این روزنامه‌نگار باسابقه در ادامه تحلیل خود افزود: «در حال حاضر، این حس وجود دارد که وینیسیوس و امباپه نمی‌توانند در کنار هم همزیستی داشته باشند. اطرافیان امباپه بر این باورند که وینیسیوس تلاش می‌کند تا از کیلیان یک چهره شرور و مقصر بسازد. در این رقابت، وینیسیوس می‌خواهد امباپه را شکست دهد. رابطه آن‌ها اصلاً خوب نیست. آیا این رابطه می‌تواند بهتر شود؟ بله، اما اکنون یک رقابت شدید بر سر این موضوع شکل گرفته که اگر قرار باشد فقط یکی از آن‌ها در ترکیب بازی کند، چه کسی باید در تیم بماند.»

امباپه معتقد است وینیسیوس باعث اخراج ژابی آلونسو شد.

پدرول تصویر تاریک‌تری از اتمسفر حاکم بر رختکن کهکشانی‌ها ارائه داد و گفت: «امباپه در رختکن احساس تنهایی می‌کند چون نتوانسته با کسی رابطه نزدیکی برقرار کند. او می‌آید، تمرین می‌کند و می‌رود. او بر این باور است کسی که ژابی آلونسو را از رئال مادرید بیرون انداخت، وینیسیوس بود. او تلاش کرد باشگاه را در منگنه بگذارد که یا جای اوست یا جای وینیسیوس. امباپه و برخی دیگر از بازیکنان فکر می‌کنند که تیم با این اتفاق ضعیف‌تر شده و آربلوا نسبت به ژابی آلونسو مربی ضعیف‌تری است.»

این اظهارات جنجالی بار دیگر نگاه‌ها را به سمت دو ستاره بزرگ رئال مادرید چرخاند و یک چالش بزرگ و کمرشکن را پیش روی ژوزه مورینیو قرار داد. آینده و موفقیت تیمِ فلورنتینو پرز در این فصل، مستقیماً به این بستگی دارد که آقای خاص چطور این وضعیت بحرانی و آتش‌فشان آماده انفجار را مدیریت خواهد کرد.

آنطور که پدرول روایت می‌کند رابطه امباپه و وینیسیوس آنقدر پرتنش شده که هر لحظه ممکن است در رختکن رئال مادرید یقه‌گیری کنند و حتی شاید یقه‌گیری کرده باشند! اینطور که به نظر می‌آید رئال با حضور هر دوی این ستاره‌ها دوباره آن رئال قدرتمند نخواهد شد.

258 258

کد مطلب 2221454

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین