در ادامه هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر تیم فوتبال مس کرمان با تک گل نبیالله باقریها که در دقیقه دوم به ثمر رسید پرسپولیس را از پیشرو برداشت تا به روند رو به رشدش ادامه دهد. مس پس از باخت به ملوان در هفته سوم تا به حال به هیچ تیمی نباخته است.
در این بازی علیرضا نورمحمدی در دقیقه 54 با کارت قرمز هدایتالله ممبینی از بازی اخراج شد تا پرسپولیس دقایق باقی مانده را با ده نفر بازی کند.
با این پیروزی مس با 26 امتیاز و تا پیش از دیدارهای فردا به مکان سوم جدول رسید. این برای نخستین بار است که صمد مرفاوی توانسته تیم علی دایی را شکست دهد.
در پایان این بازی درگیری نسبتا شدیدی بین بازیکنان دو تیم رخ داد که ممبینی با کارت زرد مازیار زارع را جریمه کرد. در این بازی بادامکی و علیرضا محمد هم از داور کارت زرد گرفتند.
در آخرین دقایق بازی صحنه مشکوکی در محوطه هجده قدم مس رخ داد که ممبینی اعتقادی به پنالتی نداشت. این تصمیم داور با اعتراض شدید بازیکنان پرسپولیس همراه شد.
استیل آذین هم در تهران با نتیجه بدون گل برابر ملوان متوقف شد. امروز برای نخستین بار مسوولیت فنی استیل آذین بر عهده علی پروین بود.
در دیگر دیدار امروز صبا در قم با نتیجه صفر بر صفر برابر تراکتورسازی تبریز متوقف شده بود.







نظر شما