گروه اقتصاد: قیمت نفت خام در بورس نیویورک پس از ثبت بیشترین کاهش هفتگی از ماه دسامبر گذشته تا کنون، افزایش یافت.
به گزارش خبرآنلاین و به نقل از بلومبرگ، افزایش قیمت نفت پس از آن رخ داد که امیدواری ها نسبت به مداخله دولت ها برای جلوگیری از تعمیق رکود اقتصادی افزایش یافت و اخباری حاکی از بهبود رشد اقتصادی چین منتشر شد.
باراک اوباما، رییس جمهوری بزرگ ترین اقتصاد دنیا و بزرگ ترین مصرف کننده نفت قصد دارد بزرگ ترین حمایت مالی را از اقتصاد این کشور انجام دهد. همچنین رشد اقتصادی چین در سه ماهه دوم سال جاری میلادی به 6.6 درصد خواهد رسید که بیش از پیش بینی رشد 6.3 درصدی در سه ماهه اول سال 2009 است.
کارشناسان معتقدند اجرای طرح محرک اقتصادی اوباما و بهبود رشد اقتصادی چین افت تقاضصای نفت در بازارهای جهانی را تا حدودی التیام بخشد.
بر این اساس قیمت هر بشکه نفت خام تحویلی در ماه مارس در جریان مبادلات بورس نیویورک 92 سنت افزایش یافت و به 34 دلار و 90 سنت رسید. در مبادلات بورس لندن نیز هر بشکه نفت خام در برابر 34 دلار و 77 سنت داد و ستد شد.
قیمت نفت همزمان با بهبود رشد اقتصادی چین افزایش یافت.
کد خبر 3758
نظر شما