به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ محمد ناصر نیکبخت، استاندار همدان که در شورای اداری استان سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: بیشتر واحدهای تولیدی تعطیل شده همدان تا پایان امسال احیا میشوند.
وی با اشاره به اینکه 48 درصد اراضی آبی کشاورزی همدان به سیستم آبیاری نوین مجهز شده که در صرفهجویی مصرف آب نقش مهمی دارد، گفت: سالانه 10 تا 12 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز میشوند.
نیک بخت با بیان اینکه پس از برگزاری همایش سرمایهگذاری پنج کشور اروپایی و آسیایی در استان همدان به طور مستقیم و مشارکتی سرمایهگذاری کردند، افزود: یکی از سرمایهگذاریهای مشترک بین ایران و کشور کره جنوبی با عنوان بخاریهای کم مصرف به بهرهبرداری رسیده و هفته آینده جلسهای با وزیر نفت برای پرداخت یارانه در این زمینه برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه یکی از الزامات گردشگری هتل و اسکان آن است، گفت: در حال حاضر 10 هتل کلنگزنی شده و برخی از آنها 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند که از این تعداد پنج هتل، پنج ستاره خواهند بود.
استاندار همدان با اعلام اینکه بیش از 350 واحد تعطیل شده استان را فعال کرده و به چرخه تولید بازگشتند، گفت: تعدادی از واحدهای تعطیل شده هنور باقی مانده که با سیاستهای اقتصاد مقاومتی در صورتی که مالکان رعایت کنند همگی واحدهای تولیدی را به چرخه تولید برمیگردانیم.
وی تاکید کرد: اگر اقتصاد مقاومتی با شرایطی که برجام ایجاد کرده بتواند به خوبی در هر استانی اجرایی شود تمام مشکلات برطرف شده و اگر تحریم جدیدی نیز وضع شود در صورت مناسب اجرا شدن اقتصاد مقاومتی هیچ تکانه و شوکی در این زمینه وارد نمیشود.
نیک بخت با اعلام اینکه واحدهای تولیدی به سبب بدهکاری و داشتن معوقات نمیتوانند تسهیلات جدید دریافت کنند، گفت: نخستین اقدام ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این بود که هر واحد تولیدی که بدهی و چک برگشتی دارد بانک برای پرداخت تسهیلات اجازه ندارد مانع پرداخت تسهیلات بداند.
استاندار همدان اظهار داشت: تعدادی واحد تولیدی و صنعتی تعطیل در استان همدان وجود دارد که با کمک نمایندگان و بانکهای استان باید به چرخه تولید بازگردند.
وی با اعلام اینکه پس از احیا واحدهای تعطیل باید سرمایهگذار جدید جذب کرده و اشتغال جدید بیشاری ایجاد کنیم، گفت: برای رسیدن به رشد اقتصادی هشت درصد مندرج در سند چشم انداز بیست ساله، سالانه 70 میلیون دلار و 900 هزار میلیارد ریال بودجه نیاز است.
نیکبخت با طرح این سوال که چه کسی باید این پول را تامین کند، گفت: دولت پولی به این حجم برای سرمایهگذاری ندارد و اگر هم داشته باشد اجازه سرمایهگذاری ندارد و در این بین باید سرمایهگذار را جذب کرد تا بتوان به اهداف اساسی رسید.
وی با اعلام اینکه احیا واحدهای تولیدی تعطیل و راهاندازی واحدهای جدید در اولویت استان همدان قرار دارد، گفت: 4 میلیارد تومان در دهه فجر سال 93 کلنگزنی پروژههای بخش خصوصی را داشتیم.
استاندار همدان با بیان اینکه امیدواریم تعداد زیادی از این طرحها در سال 95 به بهرهبرداری برسد، اظهار داشت: براساس آمار تامین اجتماعی از فروردین 93 تاکنون بین 800 تا هزار بیمه شده جدید ثبت شد.
وی با اعلام اینکه سال 93، هزار 600 کارگاه و سال گذشته هزار و 750 کارگاه جدید ایجاد شد، عنوان کرد: این آمار در پایان هر ماه در کارگروه اشتغال مطرح میشد.
نیکبخت بیان کرد: تا مدتی این آمار مورد باور بوده و شکی نبود ولی در سال گذشته شاعبههایی در این زمینه از سوی برخی ایجاد شد و شکی در این زمینه شکل گرفت چراکه آمارسازی زیاد شنیده شده است.
وی بیان کرد: رسانهها بهترین کسانی هستند که چشمپوشی نکرده و اگر عیبی ببیند آن را پنهان نمیکند و از آنها خواسته شد تا آمار بیمهشدگان جدید را راستیآزمایی کنند.
استاندار همدان با اشاره به اینکه راستی آزمایی به بنده قوت قلب میدهد ولی آیا این مسائل کافی است، تصریح کرد: آنقدر بیکاری در چندین سال فراوان بوده و نمیگویم بعد از 92 بیکاری نبوده است ولی ماهانه 800 تا هزار اشتغال جدید ایجاد میشود که از این پس در سطح جامعه محسوس خواهد بود.
وی با اعلام اینکه بانکها موظف به کمک و خدمت هستند، گفت: بانکها واحدهای تملک شده را باید به مالکان بازگردانده و آنها را فعال کنند و حق ندارند واحدی را تعطیل نگه دارند.
نظر شما