-
آیا بیانات امروز رهبر انقلاب، به معنای پایان مذاکرات است؟
مهاجری، محمدرهبر معظم انقلاب امروز در سخنان مهمی در باره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اظهارنظر کردند.
-
بدترین پیشامد در گفتوگوهای تهران _ واشنگتن
خوش چهره، جلالبرخلاف احتیاط نخستین تهران و واشنگتن در شروع گفتوگوهایشان، به نظر میرسد بار دیگر این دو به ورطه جدالهای رسانهای کشیده شدهاند.
-
-
پرداخت دیه به بازماندگان حادثه اسکله بندرعباس پیشکش ،حقوق کارگران را پرداخت کردید؟
جعفرپور، محمدهادیتامین حقوق قانونی کارگران از جمله پرداخت حقوق بیکاری ،رسیدگی به سلامت جسمانی و وضعیت روحی روانی ایشان حداقل اقدامی است که دولت مکلف است به قید تسریع در دستور کار قرار دهد
-
استعمار تراریخته در هم آغوشی تاج و تاراج ؛ «ایران» کلمه مقدسی است
فاتح، ابوالفضلاین روزها، نوشتن دشوار است. اما وقتی «خدا» که شعار محوری تمدن شرق و «انسان» که شعار محوری تمدن غرب بوده است، چنین از معادلات حذف می شود و ترامپ این نماد حاکمیت آمریکا در میانه ی هلهله ی سلاطین عرب، به یاد دوران بردگی، باج و خراج می گیرد، و بر هر چه دستاورد اخلاقی بشر مدرن است چوب حراج می زند، سکوت دشوار تر است.
-
۷ اکتبر و ۱۱ سپتامبر
جمعه ای،روح اله۱۱ سپتامبر۲۰۰۱ جهان شاهد حملات اعضای القاعده به برخی نقاط آمریکا بود که بلافاصله به بهانه ای برای حمله وسیع آمریکا به خاورمیانه تبدیل شد. عاملان حملات ۱۱ سپتامبر از اتباع سعودی ودارای گرایشات سلفی اخوانی بودند و توانستند با حملات خود ایده خاورمیانه جدید دولت جرج بوش را رونمایی کنند.
-
گفتوگو و اقناع مسیر اعتماد و وفاق اجتماعی
کردونی، روزبهدر جهانی که سیاست و جامعه بدون زبان شکل نمیگیرند،گفتوگو و اقناع صرفاً یک مهارت فردی نیست، بلکه زیربنایی فرهنگی و تمدنی برای حکمرانی پایدار، بازتولید اعتماد عمومی و تقویت سرمایه اجتماعی است.
-
برای قضات شریفی که رفتارشان مصداق عینی خلیفهالله را به تصویر میکشد
جعفرپور، محمدهادیسختیها و زحمات یک قاضی شریف با هیچ متر و معیاری قابل سنجش نبوده ، بالتبع زحمات ایشان قابل جبران نیست.
-
ترک تحصیل کودکان در ایران، بحران خاموش حقوق کودک
سیدناصری ، محمد مهدیترک تحصیل کودکان در ایران، پدیدهای است که در سالهای اخیر به یکی از بحرانهای جدی اجتماعی و انسانی بدل شده است.
-
در خدمت و خیانت به دولت آقای رئیسی
موسوی، سیدعبدالجوادباور نکردم. گفتم احتمالا لغزش تایپی خبرنگاران بوده که هزار و دویست مراسم را صد و بیست هزار مراسم تایپ کرده اند یا مثلا دوازده هزار نقطه را به اشتباه صد و بیست هزار نوشته اند. حتی گفتم شاید رئیس بنیاد شهید این عدد را به اشتباه ذکر کرده و دیگران هم همین رقم اشتباهی را ثبت کرده اند. دست نگه داشتم بلکه تکذیبه ای، چیزی از راه برسد که نرسید. وقتی هم دیدم بعضی از دوستان به این همه شلوغ کاری اعتراض کردند و باز هم کسی در مقام توضیح بر نیامد یقین کردم که اصل خبر صحیح است و مشکل از من و امثال من است که هنوز به اخباری از این دست عادت نکرده ایم.
-
مذاکره با آمریکا و اوجبِ واجبات!
محمودی، محمدسوالی که امروز بنا دارم در ادامه یادداشت هایم درباره مذاکره با آمریکا، به پاسخش بپردازم، این است که اگر حفظ نظام را از اوجب واجبات بدانیم و «مذاکره با آمریکا» در «شرایط خاص» به «حفظ نظام» بیانجامد، آیا اصل این مذاکره از اوجب واجبات می شود یا خیر؟.
-
تخلیه انرژی از زندگی
علیخواه، فردین آیا قرار است فرد شاغل بیتوجه به فرزندانش به رختخواب برود؟ اصلا ممکن است؟ اطمینان دارم که اگر این فرد شاغل، فرزند یا فرزندانی داشته باشد محال است که آنان قبل از ساعت ده شب و واقعبینانهاش، قبل از ساعت یکِ نیمهشب بخوابند.
-
حق ملت بزرگ ایران را باید گرفت
اوشال، سید جمشیدبرای من سئوال است که چرا ایران ما برای همسایگان و منطقه تولید امنیت میکند، اما در زیر سایه همین چتر امنیتی تحت فشار و نا امنی اقتصادی و احتمالا در آینده نا امنی اجتماعی قرار دارد؟ به این باورم که حق گرفتنی است و این حق ملت بزرگ ایران است و باید گرفت و بیش از این هم نباید تعلل کرد.
-
آقای قالیباف! چرا از آقای میرسلیم ناراحت شدید؟ اشکال جای دیگری است
مهاجری، محمدرئیس محترم مجلس از اینکه آقای میرسلیم ،نمایندگان را به گرفتن رشوه از برخی وزارتخانه ها متهم کرده عصبانی شده و از دادستان تهران خواسته با او برخورد کند. متقابلا میرسلیم با تاکید بر صحت ادعای خود گفت موردی را گفته واقعیت دارد و شخص قالیباف هم از آن مطلع است.
-
انحلال «پ ک ک»، گامی بلند برای آشتی ملی
كاکایی، سیامکاعلام انحلال پ.ک.ک یک رویداد تاریخی در ترکیه محسوب میشود که میتواند بر حل مسئله کردها، پایان دادن به حضور نظامی ترکیه در سوریه و عراق، و ورود به یک دوره جدید از آشتی ملی اثرگذار باشد
-
گرامیداشت یاد زهرا شجاعی در همایش «زنان، قدرت و مدیریت سیاسی در ایران»
خبر وبلاگهمایش بینالمللی «زنان، قدرت و مدیریت سیاسی در ایران» به منظور گرامیداشت یاد و خاطره زهرا شجاعی ۲۷ اردیبهشتماه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار میشود.
-
تبلیغات تلویزیونی و نقض حقوق کودکان ایران
سیدناصری ، محمد مهدینمایش بدن نیمهبرهنه کودکان در تبلیغات تلویزیونی، آنهم از رسانهی ملی، نهتنها یک اشتباه استراتژیک رسانهای، بلکه مصداقی روشن از نقض حقوق بنیادین کودکان ایران عزیزمان است
-
"خوشبین" یا "امیدوار" به گفتوگوهای تهران _واشنگتن؟
خوش چهره، جلالهرکس از ظن و درک خود به تفسیر و تحلیل آنچه در چهار دور گفتوگوی نمایندگان تهران و واشنگتن گذشته میپردازد. اما به راستی در این گفتوگوها و به ویژه دور چهارم چه گذشته است؟ آیا میتوان به نتیجه بخشی آن در خدمت به دستیابی به توافق منطقی و قابل فروش نزد هریک امیدوار بود؟ یا با خوشبینی و بدبینی در تفسیر رخدادها، آنچه را گمان کرد که همچنان از بستر واقعگرایی دور میماند؟
-
فلوشیپ و تاریخ تعاملات جهانی نشر
کاشفی ، سید علیدر آستانه برپایی نخستین فلوشیپ در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، جا دارد به سابقه تعامل صنعت نشر ایران و بازارهای جهانی هم بیندیشیم.
-
کاسبان تحریم، چه ریختی دارند؟!
مهاجری، محمدهرچند معلوم نیست مردم چقدر از ناحیه مذاکرات ایران و امریکا بهره مند شوند، اما متضرر اصلی همان "کاسبان تحریم" اند.
-
ضرورت عدم انصراف اذهان از موضوع فلسطین
پاک آئین، محسنبدون تردید بیانات رهبر انقلاب درمورد شکست رژیم صهیونیستی و ضرورت توجه به موضوع فلسطین، یک تاکتیک تبلیغاتی برای ارتقای روحیه مردم فلسطین و جبهه مقاومت نبوده و مبتنی بر ایمان به وعده های الهی،اشراف کامل اطلاعاتی و شناخت دقیق ترفندهای دشمن است.
-
مجلس و ملت یا مردم و دولت
حاج محمود عطار، مهدیآنچه در قانون اساسی ایران به عنوان تفکیک قوای حاکمه صراحت دارد این است که نهاد قانون گذار مجلس است و این رسالت مهم را با هزینه کردهای ملی باید به پیش ببرد.
-
پیشنهادات هسته ای آمریکا، بن بست ساز نیست!
محمودی، محمدشاید اگر زمان مذاکرات برجام بود و پیشنهاد برچیدن مراکز غنی سازی جمهوری اسلامی، از سوی یکی از طرفهای مذاکره مطرح شده بود، مذاکرات بسرعت متوقف و فوراً مذاکره کنندگان به پایتخت کشورهای خود بر می گشتند، ولی امروز با آنکه ویتکاف صریحا از خط قرمزی به نام عدم غنی سازی اتمی جمهوری اسلامی سخن می گوید، مذاکره دور چهارم ایران و آمریکا در مسقط پیگیری میشود، علت این تمایز تاریخی در چیست؟.
-
خلیج فارس و ترامپ
ناطقی الهی، فریبرزخب نتیجه اش این می شود ! چند روز پیش یادداشتی از بی تدبیری و عدم درک صحیح از روایط بین الملل نوشتم و در آن یاد آور شدم که نیازی به هیجان و بها دادن به بازی های چند خبرنگار و کانونهای تشخیص نقاط ضعف مردم در خصوص نام خلیج فارس لازم نبود !
-
کودکان ؛ قربانیان آزار و اذیت در فضای مجازی
سیدناصری ، محمد مهدیایران نیز اگر بخواهد آیندهای دیجیتال و ایمن برای نسل نوین رقم بزند، باید از تجربههای موفق بیاموزد و راهی بومی و بایسته برگزیند. و سرانجام، یادمان نرود: کودکان، پیامآوران فردایند؛ اگر امروز در برابر آزار دیجیتالشان سکوت کنیم، فردا باید در برابر نسلی رنجدیده، منزوی و بیاعتماد، پاسخگو باشیم.
-
آقای آذری جهرمی پیش از کریخوانی برای استقلالی ها این چند سطر را بخوانید
جعفرپور، محمدهادیاعلام موضع و اظهارات اخیر جناب مهندس آذری جهرمی در مقام طرفدار یکی از دو تیم فوتبال پایتخت، سبب طرح این پرسش است که چطور ممکن است چنین شخصیتی اینگونه لب به سخن باز کند؟!
-
چهره های بین المللی از سهم زبان و ادب فارسی در روابط فرهنگی می گویند
خبر وبلاگنشست بررسی «سهم زبان و ادب فارسی در روابط بین المللی» به همت روابط بین الملل فرهنگستان زبان وادب فارسی و مرکز توسعه همکاری های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ ارتباطات اسلامی برگزار می شود.
-
سکوت رسانههای توپخانهای از ورود یک مجری پرحاشیه به رسانه ملی
پورمحبی، فرزینطبعا حضور دوباره یک مجری ممنوعالتصویر مورددار آنهم وقتی که مجری فوق، ارزشی باشد با حواشی بسیار همراه خواهد بود و قطعا برای رسانه ملی که باید درظاهرسازی و تظاهر، سرآمد رسانهها باشد این موضوع چیزی نیست که بتوان بدون توجیه و ماستمالی از آن عبور نماید.
-
خلیج فارس
ناطقی الهی، فریبرزچه بر مردم آمده که از وزیر امور خارجه کشور تا معاونین ریس جمهور و مجلس و ... یک مطلب غیر ممکن را با دست خود سر زبانها انداخته و به این سادگی رکب می خوریم.
-
مطبوعات کودک و نوجوان در سالی که گذشت
کاشفی ، سید علیاولین فهرستنگاریهای مطبوعات ایران به دوره قاجار برمیگردد. پس از آن ثبت عنوان و مشخصات مطبوعات چه در قالب تاریخنگاری و چه به شکل فهرستنگاری در دوره پهلوی و جمهوری اسلامی ادامه یافته است. این فهارس گاهی در قالب کتاب مستقل و گاهی در شمایل مقاله منتشر شده است و گاهی هم شکل کتابشناسی ها و فهرستنگاریهای سالیانه را یافتهاند.