۰ نفر
۲۹ دی ۱۳۸۷ - ۱۲:۲۰

با وجود این که نماد معاملاتی شرکت مخابرات از 25 آبان ماه بسته شده است، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار تهران امروز گفت:" نمی توان انتظار تحول یک شبه اطلاع رسانی شرکت را داشت."

گروه اقتصاد: اگر چه مدیران بورس قول بازگشایی نماد مخابرات را که از 25 آبان ماه به دلیل برگزاری مجمع سالانه متوقف شده است را در زمان نزدیک داده بودند، اما رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در رابطه با توقف نماد این شرکت در حاشیه افتتاحیه دوره آموزشی بازار سرمایه اسلامی گفت: "بر اساس قانون بودجه 40 درصد سود شرکت مخابرات به دولت تعلق دارد که در این رابطه این تفسیر وجود دارد که به همین نسبت نیز دیگر سهامداران باید از سود سالیانه مخابرات منتفع شوند"
صالح آبادی افزود:" این موضوع باید تفسیر شود تا با دریافت مصوبه مجمع سالیانه مخابرات نماد آن مورد بازگشایی قرار گیرد اما هنوز مصوبه‌ای در این رابطه دریافت نشده است."
وی اعلام کرد:" درقانون بودجه دولت نباید بحث برداشت سود از شرکت مخابرات توسط دولت مطرح شود که این موضوع به معاونت راهبردی ریاست جمهوری اعلام شده است."
رییس سازمان بورس ادامه داد:" از سوی دیگر سهام شرکت مخابرات باید به بخش خصوصی واگذار شود تا از شمول دولتی بودن آن خارج شود که در این صورت چنین مشکلاتی بروز نخواهد کرد."
عضو شورای عالی بورس بابیان اینکه وجود مشکلاتی در اطلاع رسانی شرکت‌های بزرگی مانند مخابرات وجود دارد گفت:" باتوجه به برخورداری شرکت مخابرات از 31 شرکت تابعه، از این شرکت نمی‌توان انتظار داشت که یک شبه اطلاع رسانی آن متحول شود."
صالح آبادی تصریح کرد:" موضوع اطلاع رسانی و بازگشایی نماد مخابرات فقط مربوط به سازمان و شرکت بورس نیست و در این باره باید دیگر ارگان‌هایی مانند سازمان حسابرسی به بازگشایی نماد مخابرات کمک کنند."
وی در پایان گفت:" بازگشایی نماد مخابرات مربوط به شرکت بورس است اما موضوع اطلاع رسانی آن و بررسی اطلاعات به عهده سازمان بورس و اوراق بهادار است."


بازار امروز
نوسان شدید قیمت ها، اختلاف قیمت های پیشنهادی خریداران و فروشندگان و حجم معاملات اندک در بسیاری از نمادها اتفاقی است که امروز نیز همانند روزهای گذشته در بورس تهران تکرار شد.
دومین روز مثبت برای شاخص کل در حالی رقم خورد که با رشد 1.6 واحدی،شاخص کل بورس به رقم 8459 واحد رسید.
در جریان معاملات امروز بورس تهران 41 میلیون سهم به ارزش 9.5 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت که طی این مبادلات قیمت سهام شرکتهای البرز دارو و داروسازی امین بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند.در مقابل صنایع جوشکاب یزد،فولاد کاویان،صنایع خاک چینی ایران و داروسازی زهراوی با بیشترین کاهش قیمت مواجه شدند.
بهترین تقاضای خرید امروز به سهام شرکت های پالایش نفت اصفهان،ملی‌ صنایع‌ مس‌ ایران، مپنا، سایپا ، فولاد خوزستان ، پتروشیمی‌ خارک، کنتورسازی‌ایران، سرمایه‌گذاری‌بهمن، لعابیران‌ و کاشی‌ سعدی‌ اختصاص یافت.
بنابر اعلام ناظر معاملات، نمادهای داروسازی البرز، دارویی امین و قند پارس پس از تعدیل پیش بینی سود و نماد صنعتی رنگین پس از انتقال از تابلو غیر رسمی به بازار دوم و برگزاری مجمع سالیانه آماده انجام معامله است.همچنین نماد جوشکاب یزد پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه، معدنی و صنعتی چادر ملو با توجه به لغو جلسه هیأت مدیره جهت افزایش سرمایه و فرآوری مواد معدنی ایران پس از برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بازگشایی شدند.

 

کد خبر 2384

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =